Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 969083 4084193

Vīriešu medību izturīga veste “900”, brūna

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta medībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ūdeni atgrūdošs materiāls, kas aizsargā pret nelielu lietu.

Daudzpusība

Viens izmērs ar pielāgojumiem dažādām ķermeņa formām.

Nēsāšanas komforts

Pateicoties iespējai pielāgot siksnas un putu materiālu uz muguras un plecos.

Kabatas

2 kabatas priekšpusē ar 2 iekškabatām ar rāvējslēdzēju, medījumu soma mugurdaļā.

Ventilācija

Tīkliņauduma ventilācijas kanāli, lai atvieglotu gaisa cirkulāciju aizmugurē.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

100% kokvilnas audums, ļoti izturīgs pret plīšanu, lai palielinātu izturību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ērti valkājama medību veste ar īpašu regulēšanas sistēmu.

Kad nēsājat mugursomu, svars iekšpusē nenovirzās atpakaļ.Kāpēc?Jo siksnas piespiežas pie ķermeņa gurnu daļā.Tas mums bija iedvesmas avots.Sākotnēji mūsu siksnām bija jāizspiežas uz priekšu, taču svars aizmugurējā medījumu somā radīja nelīdzsvarotību.Pēc tam mūsu dizaineri nāca klajā ar risinājumu, kā tās saskaņot ar svara slodzi muguras lejasdaļā.Tādējādi viss svars tika pareizi sadalīts, un jums tika nodrošināts labs atbalsts.

Gaisa caurlaidības sistēma aizmugurē, kas izstrādāta efektīvai sviedru novadīšanai.

Tīkliņaudums aizmugurē nodrošina ērtāku valkāšanu.Turklāt gaisa caurlaidības sistēma veicina gaisa cirkulāciju, kas nodrošina optimālu sviedru novadīšanu.Ideāli piemērota medībām zemienēs saulainā laikā medību sezonas sākumā.Pat rudenī, kad ārā joprojām ir silts, šī veste pavadīs jūs izbraucienos, medījot fazānus, paipalas vai trušus. Jūs neuzkarstat, mazāk nogurstat un varat viegli kustēties.

Kā šī veste var palīdzēt jums justies vēsāk medību laikā?

Ar šo izstrādājumu, kas nodrošina labu elpojamību, jūtaties vēsāk nekā ar parasto vesti, pateicoties smalkajam dizainam uz krūtīm un muguras. Tādējādi Jūs izbaudāt pilnīgu gaisa caurlaidību.Kad mums ir pārāk karsti, palielinās asins plūsma, mēs svīstam, un mūsu smadzenes izmanto vairāk resursu, lai uzturētu normālu temperatūru.Tāpēc ar šo vesti Jūs nenogursiet tik ātri.

Ņemiet līdzi munīciju, ūdeni un citus piederumus un viegli pielāgojiet vesti savam izmēram.

Pirms uzsākat medības, iesakām pielāgot vesti jostas un krūšu daļā, izmantojot siksnas un jostas sprādzi. Tas palīdz nodrošināt optimālu atbilstību Jūsu ķermeņa formai.Ņemiet vērā, ka tai ir divas lielas, stingras priekšējās kabatas (katrā var ievietot patronu kārbu), kas aiztaisāmas ar spiedpogu. Aizmugurē atrodas 2 ūdens kabatas, 1 medījumu soma, kas piestiprināta ar horizontālu rāvējslēdzēju augšpusē un spiedpogām sānos.

Kā mūsu dizaineri un inženieri nodrošināja optimālu komfortu?

Neaizmirstiet par 2 kabatām ar rāvējslēdzēju divu lielo priekšējo mantu kabatu iekšpusē, kas dod iespēju pārnēsāt dokumentus, piemēram, atļaujas, apdrošināšanu un sertifikātu. Šīs vestes priekšrocības? Putu sloksnes iekšpusē un uz siksnām ir paredzētas, lai aizsargātu Jūsu plecus un muguru no spriedzes, kas varētu rasties šajās zonās.Visbeidzot, tīkliņaudums augšpusē ar maziem ventilācijas kanāliem atvieglo gaisa cirkulāciju.

Hibrīda veste: kā mums radās šī ideja?

Projekts aizsākās 2018. gadā.Viss sākās ar pārdomām, kā tiek lietota veste, novērojot medniekus uz lauka. Izvirzījās trīs galvenās prasības: vienkārši pārnēsāt piederumus, viegls dizains un komforts, valkājot vesti. Idejas radās vairāku mēnešu laikā, kopā ar prototipiem un pārbaudēm.Mūsu dizaineru komanda nonāca pie šī risinājuma ar iespēju pielāgot vestes aksesuārus atbilstoši prasībām un lietojumam.

Detalizēta informācija.

Šī veste ir paredzēta kā ārējais slānis, jo vasarā to var valkāt kopā ar vienkāršu T kreklu, bet ziemā – virs jakas. Tās 100% kokvilnas audums ir ļoti izturīgs pret nodilumu, kā arī ir ūdens atgrūdošs (tas nozīmē, ka veste aizsargā pret vieglu lietu).Izmantojot šo novatorisko modeli, Jūs ātri piekļūsiet medījumu somai:šo somu var paplašināt, izmantojot divas spiedpogas sānos, un to ir ļoti viegli notīrīt.Vestes svars? Tikai 930 g.Viens izmērs.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: virspuse: 100.0% Kokvilna; Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliamīds; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi