Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8771607 4681653

Sieviešu kalnu trekinga veste "MT100"

49,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu kalnu pārgājienu entuziastu komanda izstrādāja šo dūnu un spalvu un vesti ērtam trekingam aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Ērti salocīt tās labajā kabatā, izmantojot dubulto rāvējslēdzēju.

Ūdeni atgrūdošs

Ārējā auduma virsma ir apstrādāta, lai novērstu ūdens iekļūšanu.Bez PFC.

Pretestība pret berzi

Ārējais audums: 100% poliamīds, 35 g/m². 15 denjē.

Siltums

Dūnas ar aizpildes spēju 800 CUIN. Savelkama jakas apakšmala. Aproces.

Svars

Šī M izmēra veste sver apmēram 210 g.

Kabatas

2 roku kabatas ar rāvējslēdzēju.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā tiek mērīts dūnu un spalvu pildījuma aizpildes rādītājs?

Aizpildes spēja ir rādījums, kas raksturo dūnu siltumizolācijas un gaisa “aizturēšanas” spēju. To izsaka kubikcollās (CUIN).

Tas nozīmē, ka dūnas ar lielāku aizpildes spēju (augstāku CUIN skaitli) aizņems vairāk vietas, aizturēs vairāk gaisa un nodrošinās lielāku siltumizolāciju.



Šai dūnu jakai ar 85% dūnu un 15% spalvu pildījumu ir garantēta vismaz 800 CUIN aizpildes spēja vai vairāk (starptautiskais standarts).

Kādas ir pīļu dūnu un spalvu aizpildījuma priekšrocības?

Dūnu izturība un pildījuma spēja šai vestei pārgājienos nodrošina trīs priekšrocības:- siltumizolāciju, pateicoties gaisam, kas tiek aizturēts dūnās un spalvās;

- īpašu vieglumu: dūnas ir vieglākas par sintētisko vatējumu, taču nodrošina līdzvērtīgu siltumu. Šādi tiek samazināts mugursomas svars;

- īpašu saspiežamību.

Ja līst lietus

Stepētas jakas materiālam piemīt ūdens atgrūšanas īpašības. Tas ļauj ūdens pilieniem noslīdēt no auduma, aizkavējot ūdens iespiešanos vatētajā jakā, kamēr meklējat patvērumu no lietus.

Tomēr, ja ir ilgstoši jāatrodas lietū, mēs iesakām virs siltinātas jakas valkāt ūdensnecaurlaidīgu jaku.

Kā kopt savu dūnu jaku

Dūnu jaku var nēsāt visu ziemu, un to noteikti vajadzēs arī mazgāt. Taču, jo mazāk to mazgājat, jo vairāk tā saglabā savu siltumizolācijas un ūdensnecaurlaidības spēju.Mūsu padoms: 1. Mazgājiet veļasmašīnā ar mazgāšanas līdzekli, kas piemērots dūnu vai tehniskajiem apģērbiem, 30° temperatūrā, ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām. Izvēlieties saudzīgas griešanas ciklu.

2. Žāvējiet veļas žāvētājā kopā ar 2 vai 3 tenisa bumbiņām, un atkārtojiet 2 vai 3 reizes, līdz jaka ir pilnībā sausa.

Kā iespējams atjaunot ūdens atgrūšanas īpašības?

Pēc tam, kad esat iztīrījuši polsterēto jaku, iesakām izmantot ūdensnecaurlaidīgu reaktivējošu aerosolu, lai saglabātu ārējā auduma hidrofobās īpašības.Tas atjauno auduma ūdensnecaurlaidības īpašības un saglabā apģērba kvalitāti tā lietošanas laikā.

Pildījuma svars

XS: 53 g;

S: 57 g;

M: 63 g;

L: 70 g;

XL: 75 g;

2XL: 81 g.

Problēma? Šādi var salabot dūnu jaku

Pārgājienā kalnos jaka var saplīst. Labā ziņa ir tā, ka to var salabot ar rezerves ielāpu, novēršot risku, ka plīsums kļūst lielāks vai izbirst spalvas. Vai domājat, ka šo labošanu nevarēsiet veikt paša spēkiem? Neraizējieties! Dažās Decathlon veikalu darbnīcās ir pieejami polsterēto jaku labošanas pakalpojumi, izmantojot termiski uzklājamu ielāpu.

sastāvs

sastāvs

Pildījums: 15.0% Pelēkā pīles spalva, 85.0% Pelēkā pīle uz leju; Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Pamata oderējums: 100.0% Poliamīds; Polsterējums – iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota kalnu pārgājieniem lietainā laikā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visas mūsu dūnu vestes ir testētas laboratorijas apstākļos vējā ar ātrumu 5 km/h, uzvelkot to kā otru apģērba kārtu (pāri T kreklam ar garām piedurknēm). To siltumizolācijas līmenis tiek mērīts, izmantojot vērtējuma skalu no 1 līdz 5, lai jūs varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko izstrādājumu. Valkājot zem dūnu jakas “Trek 100”, tā var sniegt papildu 6 °C siltumu, salīdzinot ar dūnu jaku, kas tiek valkāta bez vestes. Izvēlieties savām aktivitātēm piemērotāko apģērbu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šo dūnu vesti testēja 10 trekinga dalībnieki (5 vīrieši un 5 sievietes), kas nav saistīti ar Decathlon, nedēļu ilgā trekingā pa Monblāna kalnu grēdu 2016. gada novembrī. Pēc šī testa saņemtās atsauksmes ļāva mums apstiprināt šo dūnu jaku kalnu trekingam.