Filtri 0
Filtri 0
JOBE Kods. 8592357 4106923

Veikborda komplekts “Jobe Vanity”, 141 cm

300,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Iepazīstiet veikbordingu ar šo pilno komplektu iesācējiem un tiem, kas apgūst šo sporta veidu. Daudzpusīgs un pielāgojams aprīkojums, kas piemērots visiem.

Komplektā iekļauts dēlis, drošības veste, virve, rokturis un oranžs drošības karogs. Šis dēlis nav piemērots izmantošanai uz kabeļparku moduļiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Regulējami stiprinājumi, EU izmērs 38,5 līdz 45,5.

Ērta lietošana

Komplektā iekļauta drošības veste, virve, rokturis un oranžs drošības karogs.

Izturība

Poliuretāna serde:izturīga un stabila.

Saķere

Divas 1,3" spuras uzlabotai kantēšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Veikborda dēlis “Vanity”.

Veikborda dēlis iesācējiem un vidēji pieredzējušiem lietotājiem.Šim dēlim ir nepārtraukts izliekums, formētas spuras un stingra serde.Atklājiet nepārtrauktā izliekuma nodrošināto ātrumu un izbaudiet vienkāršās pagriešanas nodrošināto vienmērīgo braucienu.Aprīkots ar integrētām spurām, kas uzlabo dēļa saķeri ar ūdeni un nodrošina stabilitāti piezemēšanās laikā.Funkcionāla un uzticama formēta poliuretāna serde.

Tehniskais raksturojums

2,6''/2,7'' trīspakāpju nepārtraukts izliekums.Dēlis ar funkcionālu un uzticamu formēta poliuretāna serdi.6" stiprinājuma plāksnes ieliktnis.3 slāņu putu materiāla apakšstilba balsts.

Šūnu materiāla potītes balsts.Elastīgs Ahileja cīpslas balsts.Ergonomiska zole.

Universāli stiprinājumi.

EU izmērs no 38,5 līdz 45,5.

Oranžs karogs.

Oranžais karogs ir obligāts piederums, nodarbojoties ar pūšļa vilkšanu aiz laivas vai citiem ūdenssporta veidiem.Vilkšanas laikā jūsu laivā jāplīvo 2 metrus garam, fluorescējoši oranžam karogam (velkot virtuli, banānu vai citus aiz laivas velkamos piederumus).

Veste.

Sarkanajai 50 ņūtonu drošības vestei ir EC ISO sertifikāts.Vestei ir putu materiāla pildījums un neilona apvalks.Tādējādi tiek nodrošināta labāka aizsardzība un ātrāka žūšana.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērots izmantošanai uz kabeļparku rampām un sliedēm.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi