Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8771516 4698435

Silti bērnu zābaki “100”

20,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāti āra ekspedīcijām mitrā un aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Vidēji augsts stulms, zābaku mēlīte un rievas, lai palīdzētu zābakus uzvilkt.

Viegls

Ļoti viegli zābaki: 29/30. izmērs sver tikko 750 g.

Saķere

Neslīdoša zole ar radzēm.

Siltums

Ieteicamā lietošanas temperatūra ir -1 °C.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Karstums tiek novadīts caur flīsa plānajām kurpēm.

Šiem siltajiem bērnu zābakiem ir flīsa ieliktnis, ko nepieciešamības gadījumā ir iespējams izņemt.70% bērnu kājas jūtas komfortabli pēc 45 minūšu pastaigas laikā, kam seko 15 minūšu pārtraukums, un mērķa vērtība ir -0,84 °C (~ nedaudz auksts).Protams, ir pašsaprotami, ka šie testi sniedz aptuvenus norādījumus:katrs cilvēks ir vairāk vai mazāk izturīgs pret aukstumu.

Zābaki jaunajiem dabas pētniekiem.

Zābaki radīti, lai bērni varētu baudīt visu veidu āra aktivitātes, šajos ūdensnecaurlaidīgajos zābakos viņi varēs pastaigāties pa mežu un pievienoties pieaugušajiem medībās aukstā laikā.

Citas šo puszābaku iezīmes.

Šajā lapā piedāvātos termoplasta zābakus iespējams ļoti viegli mazgāt (no iekšpuses un ārpuses) ar ūdeni un ziepjainu šķīdumu. Tie ātri nožūst.Zābakiem ir ļoti pateicīgs dizains, to pusgarais stulms un izliektā augšējā mala ļauj jūsu bērnam tos uzvilkt un novilkt pāris sekundēs.Turklāt zole ar pretslīdes radzēm ir īpaši izstrādāta, lai samazinātu paslīdēšanas risku slapjās un dubļainās vietās.

Sīkāka informācija.

Ideāli piemēroti staigāšanai savvaļā zemā temperatūrā, jo īpaši ziemā, šiem mitrumizturīgajiem zābakiem ir iekšējs ieliktnis, kuru var izņemt, lai izmazgātu ar rokām.

Pāra svars:

25/26:580 g.

27/28: 660 g.

29/30: 750 g.

31/32: 810 g.

33/34: 910 g.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 100.0% Polivinilhlorīds; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Polivinilhlorīds; Silta odere: 100.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā un tumšā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi