Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8767093 4652379

Vīriešu siltie apavi

25,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāti āra ekspedīcijām mitrā un aukstā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Vidēji augsts stulms, zābaku mēlīte un rievotie sāni atvieglo to uzvilkšanu.

Viegls

Ļoti viegli puszābaki:43/44 izmēra zābaku pāris sver vien 1,41 kg.

Saķere

Dziļi rievota, neslīdoša zole.

Siltums

Pieļaujamā izmantošanas temperatūra:-12 °C (30 minūšu statiskais tests).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Karstums tiek novadīts caur flīsa iekšējo zābaciņu.

Vīriešu zābakiem ir viegli izņemams flisa iekšējais zābaciņš.Siltā iekšiņa ļauj uzturēties ārā līdz 40 minūtēm (esot kustībā) līdz pat -21 °C zemā temperatūrā.Un 30 minūtes (stāvot nekustīgi) temperatūrā līdz -12 °C.Šie, protams, ir vidējie rādītāji:katrs cilvēks ir vairāk vai mazāk izturīgs pret aukstumu.

Zābaki dabas pētniekiem.

Tie galvenokārt ir izstrādāti medniekiem un tiem, kas nodarbojas ar visa veida aktivitātēm un atpūtu brīvā dabā. Šie ūdensnecaurlaidīgie, ļoti vieglie zābaki sniedz iespēju staigāt pa mežu, makšķerēt mierīgos ūdeņos, staigāt pa takām, laukiem vai dārziem, nesaslapinot kājas aukstā laikā.Zābaki ir praktiski un staigājot jutīsiet to elastīgumu.No tiem viegli notīrīt netīrumus.

Citas šo puszābaku pazīmes.

Šos termoplastiskos zābakus ir viegli tīrīt ar ūdeni un ziepēm gan no iekšpuses, gan ārpuses.Tie ātri nožūst.Zābakiem ir ļoti pateicīgs dizains, to pusgarais stulms, mēlīte priekšpusē un rievotie sāni ļauj tos uzvilkt un novilkt pāris sekundēs.Turklāt zābaku gumijas zoles dziļais rievojums mazina paslīdēšanas risku uz slapjas un dubļainas virsmas.

Sīkāka informācija.

Ar šiem zābakiem var doties peļķēs, strādāt pagalmā, medīt vai staigāt sniegā, pēdas paturot sausumā un siltumā.Ideāli piemēroti staigāšanai savvaļā zemā temperatūrā, jo īpaši ziemā, šiem mitrumizturīgajiem zābakiem ir iekšējais zābaciņš, kuru var izņemt, lai izmazgātu ar rokām.

Zābaku pāra svars:

41/42:1,34 kg

43/44:1,41 kg

45/46:1,64 kg.

sastāvs

sastāvs

Virsa: 100.0% Polivinilhlorīds; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Polivinilhlorīds; Silta odere: 100.0% Poliesteris; Iekšzole: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi