Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8787799 4776952

Vīriešu UV aizsardzības sērfošanas krekls, zils

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineru komanda ir izstrādājusi UV aizsardzības kreklu, kas ir ideāli piemērots sērfošanai siltā ūdenī; paredzēts sesijām, kuru ilgums ir līdz vienai stundai

UV aizsardzības krekls ar garām piedurknēm, lai aizsargātu no saules ietekmes, pat ūdenī.Tas arī samazina kairinājumu no saskares ar dēli.Brīvs piegriezums kustību brīvībai, viegli uzvelkams.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Samazināta berze

Mazina berzi pret sērfošanas vai bodibordinga dēli.Stundu garām sesijām.

Aizsardzība pret sauli

UPF 50+ audums.Garas piedurknes.Aiztur vismaz 95% UV starojuma pat slapjš.

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Iestrādāta cilpa krekla apakšdaļas savienošanai ar sērfošanas šortiem.

Vienkārša kopšana

Tīklveida audums novērš smilšu graudiņu uzkrāšanos zem apģērba.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā izvēlēties UV aizsardzības kreklu (1. daļa)

Visiem mūsu UV aizsardzības produktiem ir UPF 50+, t. i., tie nodrošina maksimālu aizsardzību no saules.

Izvēloties kreklu, jāņem vērā nepieciešamais piedurkņu garums un paredzamais izmantošanas veids. Sērfošanā ir vislielākie ierobežojumi, tāpēc mēs nolēmām veidot savu klāstu, galvenokārt koncentrējoties uz sērfošanas apģērbiem. Izvēloties sērfošanas apģērbu, izvēle tiks veikta atbilstoši sērfošanas sesijas ilgumam: 1 stunda, 2 stundas vai 3 stundas.

Kā izvēlēties UV aizsardzības kreklu (2. daļa: atbilstoši sesijas ilgumam)

1 stunda: neregulāri treniņi. Varat izvēlēties starp brīvu piegulumu (prioritāte vieglai uzvilkšanai un komfortam žāvēšanas laikā) vai pieguļošu piegriezumu (prioritāte komfortam mitrumā). Cilpas sistēma savienošanai ar šortiem nodrošina produkta stabilitāti.

2 stundas: regulāri treniņi. Komforts mitrumā ir uzlabots ar bezvīļu paneļiem padušu daļā un savelkamu auklu, kas nodrošina uzlabotu stabilitāti.

3 stundas: intensīvi treniņi. Papildu siltums, kas ļauj ūdenī uzturēties ilgāk.

UV aizsardzība pat mitrumā

Šī “Olaian” UV aizsardzības produkta audums aiztur vismaz 98% UVB un 95% UVA starojuma (UPF 50+).Tas garantē efektīvu aizsardzību no saules.Paredzēts valkāšanai gan ūdenī, gan ārpus tā, nodarbojoties ar ūdens vai jūras sporta veidiem.Tekstilšķiedru blīvums aiztur UV starojumu un nodrošina ilgnoturīgu aizsardzību pat pēc izstrādājuma mazgāšanas.Noturīgs pret hlora iedarbību.

Ko nozīmē UPF 50+?

UPF ir saules aizsardzības faktors (ultravioletā starojuma aizsardzības faktors), kas ir standartizēts visā pasaulē. Tas nosaka auduma aizsardzības līmeni, un, precīzāk, norāda caurlaisto UV staru proporciju. Lai audums atbilstu standartiem, tam jāaiztur vismaz 95% UV staru. UPF 50+ nozīmē, ka audums aiztur vismaz 95% UVA un 98% UVB staru.

Samazināta berze

Šis UV aizsardzības T krekls samazina berzi pret sērfošanas vai bodibordinga dēli. Krekla brīvais piegriezums padara to vieglāk uzvelkamu un tas ir ērtāks, kamēr audums vēl ir sauss. Izvēlieties ciešāk pieguļošo “100” vai “500” modeļa T kreklu, ja dodat priekšroku komfortam mitrumā vai valkājat to zem hidrotērpa. Pierādīta kairinājuma samazināšana 1 stundu ilgās sesijās. Ja plānojat sērfot ilgāk par stundu, izvēlieties “500” modeļa UV aizsardzības topu ar bezvīļu ielaidumiem padušu daļās.

Atbalsta sistēma

Šī UV aizsardzības krekla priekšpusē ir iestrādāta cilpa savienošanai ar peldēšanas šortos iestrādāto auklu, lai novērstu krekla celšanos augšup sērfošanas laikā. Šis risinājums ir ieteicams sesijām, kas ilgst līdz vienai stundai. Sērfošanas sesijām, kas ir garākas par vienu stundu, iesakām izvēlēties “500” modeļa UV aizsardzības kreklu, kura gurnu daļā iestrādātā savelkamā aukla nodrošina papildu noturību. Nevēlama krekla savilkšanās uz augšu var izraisīt kairinājumu vēdera apakšdaļā.

Siltums un vējš

Minimālā ieteicamā ūdens temperatūra šī UV aizsardzības krekla valkāšanai ir 22 °C. Gaisa temperatūra var paaugstināt vai pazemināt ieteikto ūdens temperatūru. Siltie modeļi (sesijām, kuru ilgums pārsniedz divas stundas) ir šūti no flīsa vai neoprēna, vai apvienojot abus šos materiālus.Vēja ātrumam pārsniedzot 15 km/h, jūs varat izjust diskomfortu: šādā gadījumā izvēlieties neoprēna modeli.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemērots UV aizsardzības krekls

Mūsu UV aizsardzības krekli ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām.

Pateicoties tā īpašajam dizainam, šis produkts ir piemērots arī citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, peldēšanai, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Uzvedība saulē

Neskatoties uz to, ka šis krekls nodrošina aizsardzību pret saules staru iedarbību, jāņem vērā arī tādi faktori kā staru atstarošana (no ūdens, smiltīm utt.), karstums, diennakts laiks utt.Šī krekla valkāšana neatbrīvo tā valkātāju no atbilstošas uzvedības ievērošanas: valkājiet saulesbrilles un cepuri vai cepuri ar nagu, regulāri uzklājiet piemērotu saules aizsargkrēmu, regulāri padzerieties utt.

Videi draudzīga izstrāde

Produkts izgatavots no 100% pārstrādāta poliestera, kas iegūts no pārstrādātām plastmasas pudelēm.

Saules aizsardzības vadlīnijas sērfošanā

https://www.olaian.fr/conseils/la-protection-solaire-en-surf-tp_3890

Kas ir “Olaian” zīmols?

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt UV aizsardzības kreklu un tajā pašā dienā veikt tā testēšanu reālos lietošanas apstākļos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Ūdens >22 °C. Aizsardzība no saules pat ūdenī. Aiztur 95% UV staru.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu inženieri ir veikuši visu mūsu saules aizsardzības komponentu laboratorisku testēšanu. Tie atbilst spēkā esošajam standartam: EN 13758-2. Pirms uzsākt ražošanu, mēs veicam visu izmantoto materiālu testēšanu. Turklāt mūsu laboratorijās ir pieejams arī mūsu pašu mērīšanas aprīkojums, kas tiek izmantots ārējās laboratorijās veikto testu papildināšanai. Produkti ir laboratoriski testēti gan slapjā un sausā stāvoklī, gan valkāšanas laikā (ar staipīšanu, kāda rodas lietošanas laikā).