Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8648128 4325324

Sieviešu sērfošanas UV aizsardzības krekls “Malou Greige”

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Kā visu līmeņu sērfotājas, mēs esam izstrādājušas šo UV aizsardzības T kreklu sērfošanas iesācējām, sērfošanai lūstošajos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Aizsardzība pret sauli

T krekla audums nodrošina sertificētu UPF 50+ aizsardzību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Planētas aizsardzība un oglekļa emisiju (CO2) līmeņa samazināšana.

Mūsu dizaina komanda ir pilnībā pārveidojusi šo T kreklu, izmantojot pilnībā pārstrādātu audumu, tādējādi samazinot ražošanas procesā radītā CO2 daudzumu par 84%, salīdzinot ar iepriekšējo modeli.Visas mūsu izstrādes pamatā ir atbildība pret apkārtējo vidi.Mūsu planēta ir mūsu mājas un okeāns ir mūsu vismīļākā vieta, tāpēc sargāsim to kopā.

Nekrāsots // pelēcīgi bēšā tonī.

Mēs izlēmām nekrāsot šī T krekla audumu un piedāvājam to pelēcīgi bēšā krāsā, tādējādi ievērojami samazinot tā radīto CO2 ietekmi.

Jūs esat sērfošanas iesācēja.

Mācāties sērfot vai sērfojat tikai dažas reizes gadā, brīvdienās vai sērfošanas izbraucienā.Paliekat vietā, kur varat sasniegt gultni, mazos vai lūstošos viļņos.Sērfojat, lai gūtu prieku no atrašanās ūdenī un no sajūtām, ko sniedz sērfošana.Mācoties jūs bieži krītat ne pārāk spēcīgos viļņos.Mēs esam izstrādājuši plašu peldēšanas apģērbu klāstu, lai tas atbilstu visām jūsu neregulāro aktivitāšu vajadzībām un individuālajai ķermeņa formai.

Kā izvēlēties UV aizsardzības T kreklu?(1. daļa)

Visiem mūsu UV aizsardzības produktiem ir UPF 50+, t.i., tie nodrošina maksimālu aizsardzību no saules.Izvēloties T kreklu, jāņem vērā nepieciešamais piedurkņu garums un paredzamais izmantošanas veids.Sērfošanā ir vislielākie ierobežojumi, tāpēc mēs nolēmām veidot savu klāstu, galvenokārt koncentrējoties uz sērfošanas apģērbiem.Sērfošanas krekla veids jāizvēlas atbilstoši sērfošanas sesijas ilgumam:1 stunda, 2 stundas vai 3 stundas.

Kā izvēlēties UV aizsardzības T kreklu?(2. daļa:atbilstoši sesijas ilgumam)

1 stunda:neregulāras sesijas.Jūs varat izvēlēties brīvu piegriezumu (ja jūsu prioritāte ir ērta uzvilkšana un komforts, esot sausumā) vai stingrāku piegriezumu (ja jūsu prioritāte komforts, esot ūdenī).Cilpiņu sistēma topa savienošanai ar šortiem nodrošina stingru noturību.2 stundas:regulāras sesijas.Komforta līmenis, esot ūdenī, tiek paaugstināts ar padušu ielaidumiem un savelkamu auklu, kas uzlabo apģērba noturību vietā.3 stundas:biežas sesijas.Papildu siltums ļauj būt ūdenī ilgāk.

UV aizsardzība pat ūdenī.

Šī “Olaian” UV aizsardzības produkta audums aiztur vismaz 98% UVB un 95% UVA starojuma (UPF 50+).Tas garantē efektīvu aizsardzību no saules.Paredzēts valkāšanai gan ūdenī, gan ārpus tā, nodarbojoties ar ūdens vai jūras sporta veidiem.Tekstilšķiedru blīvums aiztur UV starojumu un nodrošina ilgnoturīgu aizsardzību pat pēc izstrādājuma mazgāšanas.Izturīgs pret hloru.

Ko nozīmē UPF 50+?

UPF ir saules aizsardzības faktors (ultravioletās aizsardzības faktors), kas ir standartizēts visā pasaulē.Tas nosaka auduma aizsardzības līmeni, un, precīzāk, norāda caurlaisto UV staru proporciju.Lai audums atbilstu standartiem, tam jāaiztur vismaz 95% UV staru.UPF 50+ nozīmē, ka audums aiztur vismaz 95% UVA un 98% UVB staru.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemērots UV aizsardzības T krekls.

Mūsu UV aizsardzības topi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām.Pateicoties tā īpašajam dizainam, šis produkts ir piemērots arī citiem ūdenssporta veidiem, piemēram, peldēšanai, kaitsērfingam, vindsērfingam, veikbordam, ūdensslēpošanai, bradāšanai pa jūru vai supošanai.

Uzvedība saulē.

Lai arī šis T krekls nodrošina aizsardzību no saules, nedrīkst aizmirst arī par tādiem elementiem kā atstarojums (no ūdens, smiltīm utt.), karstums, dienas laiks utt.Šī T krekla valkāšana neatbrīvo tā valkātāju no atbilstošas uzvedības ievērošanas:saulesbriļļu un cepures valkāšanas, regulāras piemērota sauļošanās krēma uzklāšanas, šķidruma uzņemšanas pietiekamā daudzumā utt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols.

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un bodibordinga preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos.Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldēšanas apģērbu vai hidrotērpu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārbaudītu, vai tas paliek savā vietā arī viļņos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes komandas Hendajā, Francijā.Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi