Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / TIRKĪZA
  • MELNA
  • PELĒKA
  • OKERA
  • SARKANA
  • ZAĻA
  • PURPURA / BORDO
Nav pieejams tiešsaistē
Šo silto un ūdensnecaurlaidīgo jaku ziemas pārgājieniem līdz -10°C temperatūrā videi draudzīgi izstrādāja mūsu dizaina komandas Monblāna pakājē.

PRIEKŠROCĪBAS

Siltums

150 g/m2 siltināta odere uz ķermeņa un 100 g/m2 uz piedurknēm. Flīsa aizmugure.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs pārklājums 5,000 mm H²O (Šmerberi). 100% līmētas vīles.

Kabatas

2 drošas sānu kabatas ar flīsa oderi, 1 krūšu kabata iekšpusē.

Aizsardzība pret laikapstākļiem

Pielāgojama kapuce, daļēji elastīgas piedurknes, savelkama aukla jakas apakšā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Vai šī jaka tiešām būs pietiekami silta ziemas pārgājieniem?

Šo jaku izstrādājām ziemas apstākļiem: aukstumam, lietum un sniegam. Izolācijas blīvums ķermeņa daļā ir 150 g/m2, piedurknēs — 100 g/m2 kopā ar flīsu (sintētisks izolējošs materiāls, pateicoties tā šķiedrās aizturētajam gaisam).

Lai aizturētu aukstā gaisa plūsmu, mēs iekšpusē zem rāvējslēdzēja stiprinājuma pievienojām atloku. Savilkšanas stiprinājums jakas apakšmalā ir apdares elements, kas ļauj jaku ērti valkāt līdz pat -10°C temperatūrā.

Kā šī jaka aizsargā pret āra apstākļiem?

Šīs jakas ārējais slānis ir izgatavots no ūdensnecaurlaidīga materiāla, kas aiztur ūdeni un vēju. Lai ziemā jums būtu silti, ir jāaizsargā arī galva, rokas un kājas. Silta kapuce, līplentes stiprinājumi pie aprocēm un augsta apkakle neļauj piekļūt aukstumam. Divas siltas īpaši mīksta flīsa kabatas aizsargā rokas no aukstuma.

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības

Jakas ūdensnecaurlaidīgās īpašības nosaka ne tikai tās materiāli: vērtēšanas kritērijs ir arī dažādu elementu savienošanas tehnika.Neatkarīgi no tā, vai tā ir termiski savienota vai ūdensnecaurlaidīgi sašūta, jūsu jakas kopējās ūdensnecaurlaidīgās īpašības tiek novērtētas, izmantojot Decathlon izstrādāto dušas testu, kas imitē lietus vai dažādas intensitātes lietu.Tādējādi šī ūdensnecaurlaidīgā jaka pasargās jūs no lietus, t. i., 2 stundu laikā 12 cm lietus.

Jakas materiālu ūdensnecaurlaidība

Auduma ūdensnecaurlaidību, ko nodrošina pārklājums vai membrāna, mēra ar Šmerbera punktiem vai ūdens mm H²0 (ūdens kolonnas radītais spiediens). Jo lielāks skaitlis, jo ūdensnecaurlaidīgāks audums.

Šai jakai ir ūdensnecaurlaidīgs pārklājuma materiāls (JIS 1092 standarts), kas pirms mazgāšanas iztur 5 000 mm H²O (Šmerbera punkti).

Ūdens bieži iekļūst caur šuvēm. Vai šai jakai ir ūdensnecaurlaidīgas šuves?

Šī jaka ir ūdensnecaurlaidīga, pateicoties tās pilnībā līmētajām vīlēm. Ūdensnecaurlaidīgā lente tiek piestiprināta vīlēm apģērba iekšpusē, lai tās padarītu ūdensnecaurlaidīgas un ūdens nevarētu iekļūt caur vārīgākajām vietām.

Mēs pārbaudījām ūdensnecaurlaidību, veicot īpaši izstrādātu lietusgāzes testu, kurā simulē divas stundas ilgas lietusgāzes apstākļus. Mēs jaku izmēģinājām arī praksē visos laikapstākļos, lai pārliecinātos, ka tā būs piemērota jūsu aktivitātēm.

Praktiska jaka ar pārdomātām detaļām

Daudz vietas piederumu (salvetes, atslēgas, tālrunis u.c.) drošai un ērtai glabāšanai pārgājiena laikā.

Divas oderētas kabatas zem atloka ar spiedpogu stiprinājumu ārpusē un droša kabata ar līplentes stiprinājumu iekšpusē.

Vēl viena droša kabata ar rāvējslēdzēju uz krūtīm.

Jakas tehnisko īpašību saglabāšana

Ūdens atgrūšana ir auduma īpašība, kas liek ūdenim notecēt no virsmas, to neuzsūcot. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un elpojošs. Ūdens atgrūšanas īpašības tiek iegūtas, apstrādājot auduma ārpusi. Auduma kalpošanas laikā šī apstrāde ir jāveic atkārtoti (ieteicams pēc katras mazgāšanas reizes). Šim mērķim mūsu veikalos ir pieejami speciāli līdzekļi (aerosols vai šķidrums).

Jaka aukstam laikam ērtai valkāšanai ikdienā.

Šī jaka ir izgatavota ar ērtu apjomu iekšpusē, lai zem tās varētu valkāt siltu otro slāni, piemēram, flīsa vai vieglu dūnu jaku.

Jakas klasiskais piegriezums labi aizsargā pret aukstumu un vēju, dodoties pārgājienā ziemā uz jebkāda reljefa.

Informācija par izmēru un piegriezumu

Cieši pieguļošs, sievišķīgs piegriezums. Šī jaka ir veidota tā, lai to var valkāt kopā ar siltu otro kārtu, piemēram, flīsa vai vieglu dūnu jaku.

Ziemas pārgājieniem piemērots apģērbs

Lai ziemā pareizi apģērbtos, neatkarīgi no jūsu aktivitātēm iesakām izmantot 3 kārtu ģērbšanās metodi:

1. kārta: pamatslānis, kurā izmantotas jaunākās tehnoloģijas, aizvada mitrumu prom no ķermeņa, lai āda paliktu sausa.

2. kārta: otrā kārta (flīsa jaka, džemperis) sniedz siltumu un izvada mitrumu uz āru.

3. kārta: šī kārta aizsargā pret āra apstākļiem: lietu, sniegu, vēju.

Visam apģērbam ir jābūt gaisu caurlaidīgam, lai tiktu izvadīts mitrums.

Kā darbojas šī izstrādājuma garantija?

Šim izstrādājumam ir spēkā 2 gadu garantija, sākot no pirkuma čekā norādītā datuma. Izstrādājums, uz kuru attiecas garantija, tiks apmainīts bez maksas. Garantija sedz izstrādājuma defektus, kas nav radušies parastas nolietošanās vai nepareizas lietošanas dēļ.

Neizmetiet, salabojiet!

Dodieties pārgājienā kalnos, izmantojot mūsu produktus.

Pieaugot pārgājienu skaitam, noteiktas detaļas noveco, nolietojas vai saplīst.

Lai atvieglotu labošanu, mēs izmantojam pārdošanā pieejamus standarta materiālus.

Quechua darbs vides aizsardzības jomā nozīmē arī to, ka mēs rūpējamies par šo detaļu pieejamību.Neizmetiet, labojiet!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Jaku ieteicams mazgāt ar aizvērtu rāvējslēdzēju.<br /> Pirms šī ūdensnecaurlaidīgā apģērba uzglabāšanas vienmēr pārliecinieties, vai tas ir pilnīgi sauss.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu produktus reālos apstākļos pārbaudīja lietotāji, kas pārstāv mūsu mērķa tirgu, un šīs pārbaudes tiek veiktas reizē ar laboratorijas testiem. Veicot šo vispusīgo un stingro divpakāpju testēšanu, tiek nepārtraukti uzlabotas mūsu Quechua produktu tehniskās īpašības un dizains. Lai nepārtraukti uzlabotu mūsu produktu klāstu, mēs arī izmantojam jūsu regulāri sniegtās atsauksmes.

Garantija

2 Gadi