Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu sērfošanas produktu dizaineri izstrādāja šo piederumu, lai jūs varētu nodrošināt savam hidrotērpam vislabākos vertikālās žāvēšanas apstākļus.

Izturīgs risinājums, kas ir saderīgs ar dažāda tipa pakaramajiem; platāka daļa plecu formā, neoprēna saglabāšanai un perforācija, kas nodrošina nepieciešamo gaisa cirkulāciju.

Pamatdaļa: 100.0% Akrilnitrila butadiēna stirols

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Uzstādāms tieši uz pakaramā pirms hidrotērpa pakarināšanas vertikālā pozīcijā.

Izturība

Izturīgs, izmantojams un atkārtoti lietojams risinājums uz jebkura pakaramā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Hidrotērpa žāvēšana.

Sērfotājiem ļoti svarīga ir rūpīga hidrotērpa izžāvēšana.Lai arī bieži tiek rekomendēts žāvēt hidrotērpu “pārlocītā” veidā, tādējādi saglabājot tā elastības īpašības, ir arī atzīts, ka tieši vertikālais novietojums nereti ir piemērotākais hidrotērpa “novietošanai” iekštelpās, lai nodrošinātu pēc iespējas ātrāku tā izžūšanu.

Šī pakaramā platā plecu daļa pasargās hidrotērpu, neļaujot tam zaudēt formu slapja hidrotērpa palielinātā svara dēļ.

Izstrāde un testēšana praksē.

Produktu izstrādājušas un testējušas mūsu sērfotāju komandas Hendajā, Francijā.“Olaian” globālais dizaina izstrādes centrs atrodas Hendajā, Bidasoa upes krastos.Tādējādi mēs varam izstrādāt produktus, sadarbojoties ar to lietotājiem un darīt to jūras vidē.

Papildu informācija par ilgtspējīgu produktu izstrādi.

Pārstrādātu materiālu izmantošana palīdz mums samazināt resursu patēriņu, nodrošinot nemainīgi augstu produktu kvalitāti un izturību lietošanas laikā, un ļaujot atkārtoti izmantot savu laiku nokalpojušus produktus.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi