Filtri 0
Filtri 0
STAREVER

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu aizrautīgie deju apģērba dizaineri izstrādāja šo īso T kreklu visu līmeņu ielu deju dejotājiem, kuri meklē komfortablu un stilīgu apģērbu.

Vai jūs vēlaties izpaust savu stilu un vienlaikus justies ērti?Šis īsais T krekls ar tā grafisko dizainu ļaus jums brīvi kustēties, tāpēc nekas netraucēs jums izpaust sevi pilnībā.

Pamatmateriāls: 35.0% Kokvilna, 35.0% Modāls, 30.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Mīksts, viegls un plīvojošs audums, kas nodrošina komfortu.

Mitruma pārvaldība

Viegls audums papildu komfortam visas jūsu nodarbības garumā.

Viegls

Ļoti viegls audums, kas atkārto jūsu kustības.

Elastīgums

Audums nodrošina lielisku kustību brīvību.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāpēc ir vērts vilkt īso T kreklu, dejojot ielu dejas?

Pirmkārt, tāpēc, ka īsais krekls ir obligāti nepieciešams apģērbs ielu un moderno deju dejotājiem.Tas ir viegls un ērts, un to var vilkt kopā ar sporta krūšturi, lai jūs varētu kustēties tā, kā vēlaties, arī uz grīdas.Jūsu krūšturis zem īsā krekla nav pamanāms, tādējādi radot stilīgu tērpu, kas ir piemērots dažādiem ielu deju stiliem.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi