Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē
Trīs pozīcijas, divi roku balsti, viens galvas balsts;šis daudzpozīciju Chill Meal krēsls ir ideāls sabiedrotais maltītes laikā un atpūtai kempingā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Salocīts aizņem maz vietas | Apjoms: 90 l/ Izmērs: 86 x 58 x 18 cm.

Ērta pārvietošana

1 pārnēsāšanas siksna | Salocītā veidā: plakans | Ērta uzglabāšana

Ērta atvēršana/aizvēršana

Vienkārša un ātra atlocīšana.

Izturība

Izcila cauruļu un auduma izturība | Maksimālā noslodze 150 kg

Svars

Svars: 6,5 kg.

Elpojamība

Elpojošs materiāls uz atzveltnes lielākam komfortam.

Lietotāja komforts

3 pozīcijas | 2 roku balsti | 1 galvas balsts | Sēdekļa augstums: 45 cm.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā lietot daudzpozīciju kempinga krēslu

Lai mainītu pozīciju, stāviet aiz atzveltnes krēsla, ielieciet vienu kāju apakšējā stieņa vidū, ar vienu roku pabīdiet mugurpusi uz priekšu un izmantojiet otru roku, lai atsprādzētu, tad nostipriniet sēdvietu vēlamajā pozīcijā.Roku balsti ir noņemami. Varat tos pacelt uz augšu un pēc tam bīdīt uz mugurpusi, lai novietotu tos pozīcijā.Rīkojieties pretēji, ja nevēlaties tos izmantot.

Galvas balsts ir regulējams, vienkārši slidiniet to ar abām siksnām, lai izvēlētos pozīciju.

Kā izvērst daudzpozīciju kempinga krēslu

Lai izvērstu kempinga krēslu:- Novietojiet atzveltnes krēslu ar tā āķiem sev priekšā;- Novietojiet to vertikāli uz kājām;- Noņemiet elastīgo siksnu no aizmugures un velciet mugurpusi pret sevi;- Atzveltnes krēsls atgāžas pats un nostājas uz 4 kājām.;

- Ar otru roku āķīšu pusē paceliet un nofiksējiet sēdekli vēlamajā pozīcijā (ēdot / relaksējoties / atpūšoties);- Visbeidzot nostipriniet roku balstus to iemavās.

Kā salocīt daudzpozīciju kempinga krēslu

Lai salocītu kempinga krēslu:- Paceliet roku balstus;

- Stāviet aiz atzveltnes krēsla, novietojot kāju uz apakšējā stieņa, atbloķējiet sēdekli un ļaujiet tam atlaisties uz tā kājām;- Paceliet atzveltnes krēslu, nospiežot atzveltni uz priekšu, vienlaikus turot kāju nospiestu uz apakšējā stieņa;- Nolaidiet mugurpusi un uzlieciet atpakaļ elastīgo siksnu;- Izmantojiet pārnēsāšanas siksnu, lai to transportētu.

Kā rūpēties par daudzpozīciju kempinga krēslu

Mūsu kempinga krēsli ir paredzēti retai izmantošanai brīvā dabā, dodoties kempinga ceļojumā, atpūšoties dārzā vai baudot skaistus dabas skatus. Nepārtraukta UV staru un mitruma iedarbība vairāku nedēļu garumā var sabojāt tā tekstila daļu.Šie izstrādājum netiek klasificēti kā dārza mēbeles, un tos nav paredzēts pastāvīgi atstāt ārpus telpām. Lai garantētu šī krēsla maksimālu izturību, ir svarīgi to uzglabāt, ja tas netiek izmantots.

Vai daudzpozīciju kempinga krēslu var salabot?

Laika gaitā dažas daļas var nolietoties vai salūzt.

Nepieciešamības gadījumā sēdekli, atzveltni un galvas balstu varat atrast mūsu mājas lapā pēcpārdošanas servisā.

Kods šā kompl. pasūtīšanai ir: 8665956.

Kods atzveltnes pasūtīšanai ir: 8665957.

Kods galvas balsta pasūtīšanai ir: 8731920. Nokopējiet kodu un ielīmējiet to mūsu meklēšanas funkcijas laukā.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām izvēlēties tīru un sausu vietu. Uzmanieties, lai uzglabāšanas laikā uz atzveltnes krēsla nenovietotu priekšmetus.

Lietošanas ierobežojumi

Pārbaudīts maksimālajam svaram – 150 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu partneru laboratorijas, kā arī mūsu pašu laboratorijas veicina Quechua produktu inovāciju un izstrādi.Plaša analīze un pieredze nozīmē, ka varam garantēt telts tehniskās īpašības, piemēram, vēja pretestību un hidroizolāciju.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir pārbaudīti apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties nakts laikā pārgājienos brīvā dabā. Mūsu darbinieki un testētāju grupas (kuras veido partneri, pārstāvji un arī pircēji) testē mūsu produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.