Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8615270 4235417

Ērts sešstūra kempinga galds 6 personām “Tepee”

85,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZAĻA / SMILŠKRĀSA
  • ZAĻA / SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaina speciālistu komanda ir izstrādājusi šo kempinga galdu “Tepee” 6–8 personām ērtai maltītes ieturēšanai un laika pavadīšanai kopā kempingā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Izmēri salocītā veidā: 100 x 58 x 18 cm

Ērta pārvietošana

Uzglabāšanas soma | Rokturi

Stabilitāte

1 kāja ar regulējamu augstumu. Rotējoša kājas pamatne pielāgošanai reljefam

Izturība

Maks. galda virsmas slodze 20 kg. Sastāvs: skaidu plāksne ar alumīnija rāmi.

Svars

Tērauda konstrukcija | Kopējais svars: 9 kg kopā ar transportēšanas somu

Lietotāja komforts

Galda virsmas izmēri: 123 x 108 cm | Augstums: 71 vai 45 cm | Uzglab. laukums

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ieteikumi par lietošanu

Galdam ir sešstūra forma, kas 6 personām ļauj ērti ieturēt maltītes un pavadīt kopā laiku. Maltīšu laikā var izmatot dubultās virsmas augstumu, lai novietotu traukus vidū, bet piederumus (piemēram: sāli, maizi, sieru vai spēles un tālruni utt.) zemāk kabatā. Spēlējot spēles kopā ar ģimeni un draugiem, var izmantot līdzenu lielo virsmu. Pielāgojot pamatni, šo galdu var izmantot kā kafijas galdiņu.

Uzstādīšana

Mēs izstrādājām šo galdu tā, lai tā uzstādīšana būtu iespējami intuitīva un vienkārša. Vizuālas norādes ir pieejamas uzglabāšanas somā.

- Iespraudiet 3 kājas trīsstūra veida konstrukcijā.

- Atveriet atbalsta sviras, novietojiet virsmas bultiņas centra virzienā un fiksējiet katru virsmu uz tās 2 atbalsta svirām.

- Nostipriniet virsmas vienu pie otras.

- Pēc tam, fiksējot balstos, ievietojiet vietā centrālo virsmu.

- Ja nepieciešams, pielāgojiet augstumu.

Izjaukšana

Izjaucot galdu, veiciet uzstādīšanas darbības pretējā virzienā. Pēc tam ievietojiet detaļas uzglabāšanas somā tam paredzētajās kabatās.

Padoms par apkopi

Mūsu tūrisma galdi ir paredzēti retai izmantošanai brīvā dabā, dodoties pārgājienā, atpūšoties dārzā vai baudot lieliskus dabas skatus. Nepārtraukta UV staru iedarbība vairākas nedēļas var radīt mēbeles bojājumus. Šis izstrādājums netiek klasificēts kā “dārza mēbele”, un to nav paredzēts pastāvīgi atstāt ārpus telpām. Lai garantētu šī galda maksimālu izturību, ir svarīgi to uzglabāt, ja tas netiek izmantots.

Garantija

Mūsu kempinga galdiem ir 2 gadu garantija.

Mūsu apņemšanās. Piedāvāt izturīgus izstrādājumus, kurus var lietot, dodoties visos pārgājienos. Jo izstrādājumi, kuri mums visvairāk patīk, ir tie, ar kuriem kopā esam piedzīvojuši un vēl piedzīvosim skaistus notikumus.

Remonts

Ja nepieciešams, sānu virsma ir pieejama tiešsaistē pēcpārdošanas pakalpojumu nodaļā. Atsauces kods: 865233. Nokopējiet kodu un ielīmējiet to mūsu meklēšanas funkcijas laukā.

Apjoma un katra otrā pavediena krāsošanas metodes izmantošana uzglabāšanas somas materiālam

Esam izmantojuši videi draudzīgu materiālu: ar apjoma krāsošanas metodi krāsots audums.

Tekstilmateriālu krāsošanai ir nepieciešams daudz ūdens, turklāt krāsošanas vannas rada piesārņojumu. Lai samazinātu ietekmi uz vidi, mēs izmantojam tikai ar lielapjomā krāsošanas metodi krāsošanas metodi (krāsots katrs otrais pavediens), tādējādi samazinot resursu patēriņu un ūdens piesārņojumu.

sastāvs

sastāvs

Struktūra: 100.0% Tērauds; Galda virsma: 60.0% Koks, 40.0% Sveķi; Rokas soma: 10.0% Poliuretāns, 90.0% Poliesteris; Papildu detaļas: 100.0% Polipropilēns; Kabata: 100.0% Neilons

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām izvēlēties tīru un sausu vietu. Ievērojiet, ka uzglabāšanas laikā uz galda nedrīkst novietot smagumus.

Lietošanas ierobežojumi

Pārbaudīts maksimālai slodzei līdz 50 kg.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu dizaina speciālistu komanda izdomā, izstrādā un rada Quechua izstrādājumus Francijā, Monblāna pakājē. Mēs tos pārbaudām praksē kopā ar citiem tūristiem, lai pārliecinātos, ka tie ir ērti un izturīgi. Jura, Overņa, Alpi, Provansa utt. Mēs apmeklējam pēc iespējas vairāk vietu jebkādos laikapstākļos. Lieliska vide sarunām, kuras ir ļoti noderīgas, lai iegūtu jūsu atsauksmes un plānotu nākamos produktus.

Videoklipi