Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8586889 4030465

Meiteņu neoprēna sērfošanas īsais tērps “900”, 1,5 mm, melns

50,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / ZAĻA
  • MELNA / ZAĻA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda ir izstrādājusi meiteņu kopējo hidrotērpu ar garām piedurknēm, kas ir īpaši piemērots sērfošanai un bodibordingam vasarā (temperatūrā virs 21°C).

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Priekšpusē iestrādāts rāvējslēdzējs

Kustības brīvība

Īpaši elastīgs neoprēns.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izvēlieties atbilstošu izmēru

Lai gūtu maksimālu labumu no hidrotērpam piemītošajām īpašībām, ir nepieciešams izvēlēties pareizo izmēru. Sērfošanas hidrotērpam ir cieši jāpieguļ, uz tā nedrīkst veidoties redzamas krokas. Ir pilnīgi normāli, ja sausumā šķiet, ka hidrotērps ir pārāk ciešs; diskomforts izzudīs, tiklīdz tērps kļūs slapjš. Izvēloties pārāk liela izmēra hidrotērpu, uz tā parādīsies krokas, sajutīsiet kairinājumu un samazināsies siltuma komforta līmenis (hidrotērpā iekļūstot ūdenim).

Pirms iegādes pielaikojiet.

Materiāli

Šis meiteņu kopējais hidrotērps ar garām piedurknēm ir izgatavots no 100 % īpaši elastīga neoprēna, lai garantētu uzlabotu komfortu lietošanas laikā un kustību brīvību.

Neoprēns ir oderēts ar sintētisku audumu, lai palielinātu tā izturību pret nodilumu.

Neoprēna biezums: 2 mm.

Apkakle

Kairinājuma samazināšanai izstrādāta kakla izgriezuma apdare. Atkarībā no valkātāja jutības, zem hidrotērpa iespējams pavilkt UV aizsardzības T kreklu, tādējādi samazinot kairinājuma risku. Tāpat, ja hidrotērpu paredzēts valkāt ilgāku laiku, ir ieteicams intensīvas berzes vietās (uz kakla, padusēs) uzklāt ziedi (piemēram, vazelīnu).

Maksimāla kustību brīvība

“900” klāsta junioru hidrotērpu konstrukcijas un izmantotie materiāli ir īpaši izstrādāti, lai nodrošinātu ērtu airēšanu un pilnīgu kustību brīvību. Šis hidrotērps ir pilnībā izgatavots no ārkārtīgi elastīga neoprēna. Visas vīles ir elastīgas.

Aizdare

Atvere bez rāvējslēdzēja krūšu priekšdaļā nodrošina kustību brīvību un ir ūdensnecaurlaidīgāka nekā tradicionālā konstrukcija ar muguras daļā iestrādātu rāvējslēdzēju.

Dažādiem ūdenssporta veidiem piemēroti hidrotērpi

Mūsu hidrotērpi ir izstrādāti tā, lai tie atbilstu pat visprasīgāko sērfotāju vajadzībām. Mūsu dizaina izvēles tos padara arī saderīgus ar citiem ūdenssporta veidiem.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Pamatmateriāls: 14.0% Elastāns, 86.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā, labi vēdināmā vietā. Sargāt no karstuma avotiem. Lai pagarinātu hidrotērpa kalpošanas laiku, neatstājiet to žāvēties ārā, tiešā saules gaismā. Nav ieteicams mazgāt veļasmašīnā.

Lietošanas ierobežojumi

Paredzēti lietošanai ūdenī, kas aukstāks par 21 °C.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu dizaina izstrādes grupas Hendajā, Francijā. Lai nodrošinātu vislabāko iespējamo kvalitāti un izturību, šī produkta izgatavošanā ir izmantoti laboratoriski testēti materiāli.

Garantija

2 Gadi

Detaļu garantija

2 gadi

Videoklipi