Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8585115 4019427

Sejas dabīgs, minerālu saules aizsarglīdzeklis-zīmulītis “SPF50+”, balts

9,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

sērfotājiem, kuri vēlas pasargāt sejas ādu no saules staru iedarbības; īpaši ūdensnoturīgs arī sālsūdenī.Piemērots visām āra aktivitātēm.

Izstrādāts un vairāku sērfotāju testēts neatkarīgā laboratorijā;šis dabīgo minerālu aizsargkrēms nodrošina jūsu sejai efektīvu un ilgstošu aizsardzību sērfošanas sesiju laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Dabisks

100 % dabīgas izcelsmes UV aizsardzības filtri un komponenti.

Ūdensizturība

Ūdensdrošs. Pārbaudīts saskaņā ar pašreizējiem standartiem.

Aizsardzība pret sauli

IP50+ sejai un lūpām. Ļoti liela aizsardzība pret UVA, UVB. Uzklāt ik pēc 2 h.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Atbilstība Havaju likumiem.

Havaju štats ir pieņēmis lēmumu aizliegt noteiktu ķīmisku vielu izmantošanu saules aizsargkrēmos, izdodot Havaju likumu, kas stājas spēkā no 2021. gada 1. janvāra.

Šajā likumā ir uzskaitītas saules aizsargkrēmos bieži sastopamās ķīmiskas vielas, piemēram, oksibenzons un oktinoksāts, kas var nopietni kaitēt koraļļiem vai pat iznīcināt tos. Mūsu aizsargkrēma zīmulis pilnībā atbilst Havaju likuma prasībām, un to ir sertificējis toksikologs.

Sastāvs

Sastāvdaļas: RICINUS COMMUNIS sēklu eļļa, CERA ALMA, titāna dioksīds [nano], kokokaprilāts/kaprāts, COPERNICIA CERIFERA CERA, jojobas esteri, C10–18 triglicerīdi, silīcija oksīds, tokoferols.



Svars: 9,5 g.

Kāda atšķirība ir starp ķīmisko un minerālu UV filtru?

Saules aizsarglīdzeklis garantē optimālu aizsardzību, pateicoties titāna dioksīdam, minerālu UV filtram.

Savukārt ķīmiskais UV filtrs absorbē radiāciju, lai tā nenokļūtu ādā, taču minerālu filtrs darbojas kā barjera, atstarojot UV starus, un tādēļ iedarbojas, tiklīdz uzklāts.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neatstājiet līdzekli pakļautu karstu temperatūru iedarbībai (piemēram, automašīnā vasaras saulē).

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Testēts neatkarīgā laboratorijā saskaņā ar spēkā esošajiem kosmētikas standartiem.Basku zemē un Martinikā veiktajā testēšanā piedalījušies vairāk nekā 60 sērfotāji.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Testēts neatkarīgā laboratorijā saskaņā ar spēkā esošajiem kosmētikas standartiem.Basku zemē un Martinikā veiktajā testēšanā piedalījušies vairāk nekā 60 sērfotāji.