Filtri 0
Filtri 0
SIMOND Kods. 8644287 4289692

Sieviešu bezvīļu vilnas T krekls ar garām piedurknēm “Alpinism”

35,00 €
24,00 €
-31%
Ar nodokļiem
Krāsa: ROZĀ
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Šis siltais un cieši pieguļošais termoveļas krekls ir ideāli piemērots alpīnismam vai klinšu kāpšanai aukstos laika apstākļos.

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Ergonomisks modelis ar elastīgiem trikotāžas elementiem.

Ātri žūstošs

Polipropilēns samazina žūšanas laiku.

Pretestība pret berzi

Poliamīds ir izturīga sintētiskā šķiedra.

Siltums

Šķiedras un 38% vilnas kombinācija: dabisks materiāls ar augstu izolāciju.

Lietotāja komforts

Bezvīļu tehnoloģija maksimālam valkātāja komfortam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Auduma šķiedru sajaukums

Pie lielas piepūles jūs varat sasvīst. Lai saglabātu sausumu, kreklam izvēlētais audums ir dabisku un sintētisku šķiedru sajaukums, kas nodrošina ideālu komfortu.

Vilna nodrošina siltumu aktivitātēm, kas norisinās lielā augstumā, polipropilēns samazina žūšanas laiku, bet poliamīds ir pazīstams tā nodilumizturīgo īpašību dēļ.

Vilna

Vilnas šķiedru izmantošana ir ievērojami uzlabojusies pēdējo gadu laikā. Šis dabiskais materiāls ir silts, mīksts, elpojošs, elastīgs un bez aromāta. Tas ir ideāli piemērots alpīnismam. Vilna ir materiāls ar augstu izolāciju, proti, 38% vilnas sastāvs nodrošina dabisku siltumu. Kombinācijā ar polipropilēnu un poliamīdu vilna nodrošina augstu komforta līmeni visā aktivitāšu laikā.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 50.0% Poliamīds, 38.0% Vilna, 12.0% Polipropilēns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Team Simond alpīnisti