Filtri 0
Filtri 0
OFFLOAD Kods. 8736004 4504392

Bērnu regbija apavi ar ieskrūvējamām radzēm “SG R500”, melni

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA / PELĒKA
  • MELNA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu regbija entuziasti ir izstrādājuši šos apavus jauniem spēlētājiem, kuri regulāri trenējas lietainos laikapstākļos uz mīksta seguma.

PRIEKŠROCĪBAS

Izturība

Rūpīgi izvēlētais virsas materiāls padara apavus izturīgus ilgtermiņā.

Saķere

Zole ir aprīkota ar sešām universālām ieskrūvējamām kniedēm labai saķerei.

Lietotāja komforts

Polsterētā EVO iekšzole nodrošina izcilu atbalstu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Spēlētāja pozīcija: vēl viens būtisks faktors zābaku izvēlē

1.–8. priekšējās pozīcijas spēlētāji izmanto šādas kniedes visu gadu, lai varētu nodrošināt savai pozīcijai atbilstošu sniegumu. Seguma veids nav vienīgais faktors, kas ietekmē šo izvēli. Priekšējās pozīcijas spēlētājiem ir nepieciešama zole ar šādu saķeri, īpaši uzbrukuma laikā. Tomēr bērniem (līdz 8 gadu vecumam) iesakām izvēlēties vienlaidu zoli.

Šie ir mūsu ieteikumi attiecībā uz kopšanu.

Ieteicams ļaut apaviem nožūt, izklātiem guļus sausā un labi vēdināmā telpā. Pēc treniņiem un spēlēm neaizmirstiet notīrīt apavus zem ūdens strūklas, lai pilnībā noņemtu zemi un dubļus.

Mēs nodrošinām komfortu un atbalstu jūsu apaviem.

Zolei ir divas iebūvētas amortizējošas zonas (PAD), kas atrodas zem papēža un pēdas izliekuma.Trieciena viļņi, kas rodas uz sausa seguma laukumiem, visvairāk noslogo šīs divas pēdas daļas.Pēc tam tas nodrošina labāku pēdu komfortu staigāšanai, skriešanai un lēkšanai. Papēža kape notur apavus vietā, kad valkātājs maina kustības trajektoriju.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 100.0% Poliuretāns; Iekšzole: 100.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 100.0% Termoplastisks poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi