Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8561587 2908029

Monopavediena tenisa stīgu spole “TA 960 Control”, 1,3 mm, melna

80,00 €
Ar nodokļiem
  • Monopavediena tenisa stīgu spole “TA 960 Control”, 1,3 mm, melna
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta pieredzējušiem tenisistiem, kuriem spēlējot pārtrūkst stīgas ātrāk nekā 10 stundās, un kuri vēlas labu griešanu un kontroli.

PRIEKŠROCĪBAS

Virziena kontrole

Kontroles izjūta, pateicoties jaunajam materiālu sastāvam.

Jauda

Materiāli ļauj jums piešķirt bumbai lielu jaudu.

Pretestība pret berzi

Laba izturība, pateicoties monošķiedras sastāvam un diametram.

Griešana

Virsma un 1,3 mm diametrs palīdz bumbu labi iegriezt.

Izturīgs stīgu spriegojums

Stīga labi saglabā spriegumu, lietojot līdz 3 mēnešiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāds nospriegojums ir labākais?

Mērens nospriegojums (18‒23 kg) nodrošina lielāku komfortu, iegriešanu un jaudu. Tomēr jums būs mazāk kontroles un precizitātes.

Spēcīgs nospriegojums (> 23 kg) nodrošina labāku kontroli un precizitāti. Taču tas var izraisīt tendinītu. Tāpat tiks nodrošināta mazāka iegriešana un jauda.

Par vienpavediena stīgām

Monopavediena stīgām “Decathlon” iesaka 19‒22 kg nospriegojumu. Mēs nekādā gadījumā neiesakām monopavediena stīgas bērniem līdz 15 gadu vecumam, lai pasargātu viņus no traumām. Šīs stīgas ir vislabāk piemērotas spēlētājiem, kuriem pārtrūkst stīgas, spēlējot līdz 10 stundām, jo tām ātri zūd nospriegojums.

Kad jāmaina stīgas?

Raketes sniegums par 50 % ir atkarīgs no rāmja un 50 % ‒ no izmantotajām stīgām. Noteikti nesteidzieties, izvēloties pareizās stīgas.

Spēlētājiem, kuriem bieži pārtrūkst stīgas: nomainiet tās, tiklīdz tās pārtrūkst.

Spēlētājiem, kuriem stīgas plīst reti vai nekad, “Decathlon” iesaka veikt to nomaiņu tik reizes gadā, cik reizes jūs spēlējat vienā nedēļā. Piemēram: ja spēlējat vienu reizi nedēļā, nomainiet stīgas vienu reizi gadā; ja spēlējat trīs reizes nedēļā, nomainiet stīgas trīs reizes gadā.

“Decathlon” padomi

Jums nevajadzētu pievilkt nodilušas stīgas, jo to sniegums būs zudis. Vaļīgi stiegrota rakete ļaus jums spēlēt mierīgāk, dodot jums vairāk jaudas, nepielietojot pārmērīgu spēku. Laika gaitā stīgas var nodilt nesaplīstot. Tās zaudē savu elastību un sākotnējās īpašības. Spēli ietekmē arī stīgu kalibrs (jeb diametrs). Jo mazāks ir stīgas diametrs, jo lielāku jaudu un spēcīgāku iegriešanu tā nodrošinās. Lielāks diametrs piešķir stīgām lielāku stingrību un spēcīgāku ietekmi uz jūsu ķermeni.

sastāvs

sastāvs

Galda virsma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Izvairieties no būtiskām temperatūras izmaiņām.Neatstājiet savu raketi automašīnas bagāžniekā: temperatūra var strauji paaugstināties un samazināties.

Lietošanas ierobežojumi

Vienpavediena stīgas nav piemērotas spēlētājiem, kas jaunāki par 15 gadiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkts izstrādāts kopā ar visiem mūsu vēstniekiem, testētājiem un profesionāliem spēlētājiem.Produkta īpašības ir laboratoriski pārbaudītas. Stīgu pretestības pārbaudes laboratorijā tiek veiktas, izmantojot “Canon” tenisa bumbu metamo mašīnu, kas ļauj pārliecināties par katras stīgas ilgmūžību. Stīgas jaudas pārbaude ir veikta mūsu laboratorijās, izmantojot Šarpī trieciena mašīnu, kas mēra izstrādājuma absorbēto enerģijas daudzumu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu vislabākie vēstnieki, tehniskie partneri un partneri spēlētāji.