Filtri 0
Filtri 0
INESIS

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA
  • ROZĀ
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu golfa dizaineri ir izstrādājuši šo cimdu vidēja līmeņa sievietēm spēlētājām (handikaps no 15 līdz 30). To velk uz kreisās rokas, ja esat labroce.

Vai valkājot cimdu Jūs zaudējat visu jutību? Pretēji izplatītajam uzskatam, šis divkārtu auduma cimds nodrošina ar lieliskām izjūtas spējām un ar maksimālu izturību.

Plauksta: 100.0% Aitas āda; Plauksta: 100.0% Poliamīds; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Aproce: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Mīkstums

Āda uz plaukstas “otrās ādas” efektam.

Saķere

Dabīga āda lieliskai satvēriena kontrolei.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kā sev izvēlēties pareizo cimdu?

Mūsu cimds “Soft”, kas ieteicams vidēja līmeņa golfa spēlētājiem (handikaps no 15 līdz 30), atstās uz Jums labu iespaidu spēles laikā un vienlaicīgi nodrošinās ar lielisku izturību. Tam ir jāsader kā cimdam ar roku.

Sofija, produktu menedžere, izskaidro divu materiālu dizaina izvēli

“Mēs izvēlējāmies izgatavot šo cimdu no ādas un poliuretāna, lai varētu Jums piedāvāt dažādu krāsu paleti, saglabājot cimda mīkstumu un elastību Jūsu spēles raunda laikā.”

Tās ir detaļas, kas padara produktu labāku

Cimda plauksta nav balta nejauši, mēs apzināti nolēmām, ka ar ādu neko nedarīsim saistībā ar krāsām, lai Jūs, velkot cimdu, varētu saglabāt maksimālu elastību un mīkstumu.

Cimda kopšana ir svarīgs posms

Nemazgāt cimdu veļas mašīnā. Ļaujiet tam nožūt uz gludas virsmas, nestaipot vai nesaspiežot to. Tas ir pilnībā normāli, ka lietojot, cimds zaudē savu elastību ar laiku, bet tiklīdz jūs to uzvelkat, jūsu roku siltums atbrīvos cimda ādu.

“Inesis”, dizaina stāsts

Mēs izstrādājam mūsu produktus, lai jūs varētu spēlēt savu spēli ar komfortu, neatkarīgi no jūsu prasmju līmeņa. Mūsu golfa entuziastu komanda izstrādā ikvienu “Inesis” produktu pēc lietotāju novērošanas un uzklausīšanas, lai nodrošinātu to, ka golfa spēle vienmēr sagādā prieku.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi