Filtri 0
Filtri 0
Display filters
19 Produkti

SLĒPOŠANAS BRILLES

Laikapstākļiem atbilstoši aksesuāri – svarīgs nosacījums drošai slēpošanai

Ziema un sniegs sniedz tik daudz interesantu izklaides iespēju! Viena no tām – slēpošana – ir brīnišķīga aktivitāte, kura sevī apvieno gan fizisku aktivitāti, gan patīkamu adrenalīnu. Šo iemeslu dēļ daudzi cilvēki labprāt izvēlas nodarboties tieši ar šo ziemas sporta veidu – tā ir vienlaikus gan jautra, gan izaicinoša nodarbe. Manevrējot lejup pa nogāzi, jums ir jācenšas noturēt līdzsvaru un jākontrolē braukšanas trajektoriju, kas nebūt nav vienkārši. Lai tas izdotos, ļoti liela nozīme ir iemaņām un atbilstošam ekipējumam, taču tik pat būtiski ir pareizi aizsargi un piederumi. Šajā kategorijā ietilpst dažādi aksesuāri, taču viens no svarīgākajiem elementiem ir ziemas sporta brilles. Interneta veikalā Decathlon.lv ir pieejami vairāki atšķirīgas konstrukcijas slēpošanas briļļu modeļi, kas piemēroti dažādiem dažādiem stiliem. Apskatiet mūsu piedāvājumu, izvēlieties savai gaumei un vajadzībām visatbilstošāko produktu un slēpojiet droši!

Slēpošanas brilles aktīvai atpūtai saulainā dienā

Ultravioletais starojums rada dažādus riskus mūsu veselībai, taču kalnos tam var būt īpaši nelabvēlīga ietekme. Jo augstāk kalnos atrodaties, jo vairāk jūsu acis ir pakļautas spožajiem saules stariem, turklāt tajos esošais UV starojums ir daudz bīstamāks. Tāpat arī sniegs darbojas kā jaudīgs atstarotājs – tas, atšķirībā no neapsnigušas virsmas, atstaro aptuveni 80 % līdz 90 % saules radiācijas. Pārāk lielais spilgtums var radīt pārejošu aklumu, kā rezultātā tiek ietekmēta slēpotāja orientēšanās spēja. Slēpotājiem un citiem ziemas sporta veidu cienītājiem ir svarīgi vienmēr valkāt piemērotas brilles, kas nodrošina acīm nepieciešamo aizsardzību šādos apstākļos.

Saulainās dienās jums noteikti noderēs mūsu slēpošanas un snovbroda brilles labiem laikapstākļiem. Tās ir apstrādātas, pielietojot īpašu tehnoloģiju, kas novērš briļļu aizsvīšanu, nodrošinot plašu redzes lauku. Ja jūs valkājat optiskās redzes korekcijas brilles, tad jums nav nekāda pamata satraukumam – zem mūsu slēpošanas brillēm iespējams ērti pavilkt arī parastās brilles. Un jums nav jāuztraucas arī par to, vai izvēlētais briļļu pāris jums derēs – visi mūsu modeļi ir aprīkoti ar sprādzi lentes garuma regulēšanai. Savā nākamajā ceļojumā uz kalniem jums noteikti izdosies pieveikt visaugstākās virsotnes!

Kalnu slēpošanas brilles acu aizsardzībai un komfortam

Kalnā pastāvošo apstākļu dēļ ir grūti iztēloties slēpošanu bez saulesbrillēm. Tās ne tikai aizsargā acis no spožajiem saules stariem un spilgtā atstarojuma, bet arī nodrošina komfortu valkātājam. Arī acis un plakstiņus, tāpat kā pārējās jūsu ķermeņa daļas, ietekmē aukstums. Ilgstoši uzturoties īpaši skarbos laikapstākļos, acis var daļēji zaudēt savu veiktspēju un cilvēks var piedzīvot reljefa uztveres zudumu. Īpašu uzmanību jāpievērš arī saulesbriļļu formai – brillēm ir jābūt pietiekami platām, lai pasargātu visu acu zonu, ne tikai noteiktas vietas. Interneta veikalā Decathlon.lv jūs gaida plašs dažādu briļļu rāmju izmēru klāsts. Izvēlieties sev atbilstošāko 100 % komfortam un dodieties savā slēpošanas piedzīvojumā bez jebkāda stresa!

Bērnu un pieaugušo aizsargbrilles papildu drošībai uz kalna

Lietpratēji zina, ka nevēlamais saules starojums nav vienīgais, ar ko var nākties saskarties, atrodoties uz kalna. Atkarībā no laikapstākļiem, slēpotājiem un snovotājiem var nākties sadzīvot arī ar pamatīgu sniegu un vēju, kas nepatīkami sitas sejā. Tas rada pamatīgu diskomfortu, jo šādos apstākļos nav iespējams noturēt vaļā acis un līdz ar to tiek ietekmēta slēpotāja spēja noturēt līdzsvaru un saglabāt kontroli. Tādēļ ir nepieciešamas slēpošanas brilles, kas nodrošina aizsardzību no sniega un vēja, ļaujot jums pilnībā koncentrēties uz veicamajām kustībām.

Decathlon.lv preču piedāvājumā iekļautas dažādas augstas kvalitātes brilles slēpošanai un snovbordam sliktos laikapstākļos, kādi nereti mēdz būt uz kalna. Tās ir aprīkotas ar dzidrām sfēriskām lēcām, kas nodrošina optimālu redzes lauku un aizsardzību pret aizsvīšanu lieliskai redzamībai. Šādas brilles nodrošinās jums ne tikai nepieciešamo redzamību, bet arī aizsargās jūs no nokrišņiem un vēja brāzmām. Turklāt platā gumijas lente ar trīskāršu neslīdošu silikona joslu noturēs brilles vietā arī intensīvu kustību laikā. Atrodiet savu ideālo modeli – jūs būsiet pārsteigts par to, cik ērta var būt slēpošana vējainā putenī!

Kā pareizi izvēlēties slēpošanas un snovborda brilles?

Ikviens, kas vēl tikai plāno sākt nodarboties ar kādu no ziemas sporta veidiem, var būt nesaprašanā par to, kā tad īsti izvēlēties atbilstošas slēpošanas brilles. Pirmkārt, pārliecinieties, ka izvēlētajām brillēm ir pārklājums, kas nodrošina pilnīgu aizsardzību pret UV staru iedabību. Otrkārt, jūsu aizsargbrillēm jābūt aprīkotām ar aptverošu lēcu, kas nodrošina pietiekamu redzes lauku. Tāpat pievērsiet uzmanību tam, vai izvēlētās brilles ir pasargātas pret aizsvīšanu, ar ko bieži var nākties saskarties intensīvu fizisko aktivitāšu laikā. Neatkarīgi no tā, vai plānojat nodarboties ar slēpošanu, snovbordu vai kādu citu sporta veidu sniegotos apstākļos, pie mums jūs jau gaida plaša slēpošanas aizsargbriļļu kolekcija. Pasargājiet sevi, izvēloties savu ideālo briļļu pāri!

Parūpējieties par sevi un saviem tuvajiem kopā ar interneta veikalu Decathlon.lv

Mūsu veikals specializējas sporta preču jomā. Šeit atradīsiet no augstākās kvalitātes materiāliem izgatavotas preces visai ģimenei par pieejamām cenām. Viss nepieciešamais aktīvai ziemai un sniega prieku baudīšanai gan pieaugušajiem, gan bērniem vienuviet. Pateicoties vienkāršajai filtrēšanas funkcijai, jūs ātri un ērti varēsiet atrast sev aktuālos produktus – vairs nekādas stundām ilgas staigāšanas pa klātienes veikaliem un stāvēšanas garās rindās, lai iegādātos nepieciešamās lietas. Turklāt ikviena prece ir papildināta ar izsmeļošu aprakstu, kurā norādītas preces sniegtās priekšrocības un tehniskā informācija. Tāpat visiem produktiem ir pievienoti attēli no dažādiem skatu punktiem, lai sniegtu jums pilnvērtīgu priekšstatu par to, kā konkrētais produkts izskatās dzīvē. Iepirkšanās vēl nekad nav bijusi tik elementāra!