Filtri 0
Filtri 0
WEDZE Kods. 8737945 4522145

Zēnu slēpošanas jaka trīs vienā "FR 900 JR", tumši zila

110,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu komanda, kurā piedalās jauno frīraida slēpotāju vecāki, izveidoja šo jaku bērniem, lai viņi varētu slēpot visu sezonu, neatkarīgi no laika apstākļiem

PRIEKŠROCĪBAS

Kustības brīvība

Tās piegriezums un iepriekš veidotās piedurknes nodrošina pilnīgu kustību brīvību

Izturība

Izturīgs materiāls, kas paredzēts intensīvai brīvā stila slēpošanai

Viegli pamanīt

Recco sistēma, kas palīdz glābšanas pasākumos lavīnu negadījumos

Regulējams

Savelkama jakas apakšmala. Savilkšana — aproces ar līplenti. 3D regulējama kapuce.

Siltums

Modulāra. C3 jakas vatējums 60 g/kv. m. C2 jakas ieksējais vates pildījums 100 g/m²

Ūdensnecaurlaidīgs

Slēpojiet ar pārliecību, pateicoties 10,000 mm membrānai un ūdensnecaurlaidīgām šuvēm

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgais materiāls (RET 12) un ventilācijas atveres mazina svīšanu

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

3D kapuce un sejas aizsardzība

Slēpošanas jakai “Wedze” ir integrēta 3D kapuce, kas automātiski pievelkas ciešāk. Tā kustas kopā ar galvu, netraucējot tās kustībām, lai labāk aizsargātu sliktos laika apstākļos. To var vilkt kopā ar ķiveri.

Kapucei ir izveidota forma un augstā apkakle, kas pasargā seju intensīvā aukstumā vai spēcīgā vējā. Rāvējslēdzēja pārlokam ir mikro caurumi, kas ļauj viegli elpot, taču pasargā seju.

Hermētiskums

Pie piedurknēm:

Platas, regulējamas piedurknes, kuras var pārvilkt pāri cimdiem. Elastāna piedurknes, kas nodrošina siltumu starp cimdiem un jaku.



Viduklī:

Sniega aizturēšanas “svārki” ar spiedpogām gar jakas malu. Tie neļauj iekļūt sniegam un gaisa plūsmām, nodarbojoties ar ziemas sporta veidiem, īpaši kritiena gadījumā.Tie ideāli sader ar BIB PROTECT lenču biksēm, lai vēl labāk pasargātu jaunos frīraida slēpotājus.

Integrēta izņemama oderes jaka

60g/kv.m pārstrādāts vatējums muguras un krūšu daļā nodrošina labu izolāciju. Ergonomisks piegriezums. Panelis nodrošina siltumu un kustību brīvību roku daļā. Divi elpojoši paneļi sānos nodrošina labu gaisa apriti. Vatētā apkakle un kapuce sniedz izcilu komfortu kakla daļā. Papildu ieguvums: 2 sānu kabatas!

Ūdens atgrūšanas īpašība

Materiāla spēja atgrūst ūdeni nozīmē, ka ūdens notek no tā virsmas un netiek absorbēts. Mūsu slēpošanas jakās ir izmantoti ūdeni atgrūdoši materiāli, lai pagarinātu to izturību pret sliktiem laikapstākļiemŠis ir papildu tehniskais risinājums, lai pēc iespējas ilgāk saglabātu sausuma sajūtu. Lai saglabātu šīs īpašības, jums regulāri jāatkārto auduma apstrāde, lietojot mūsu veikalos pieejamos izstrādājumus.

Materiālu ūdensnecaurlaidība

Materiāla pretestība tiek mērīta, izmantojot ūdens spiedienu, kas tiek izteikts ūdens kolonnas milimetros (tests atbilstoši standartam ISO 811). Jo augstāks spiediens, jo lielāka ir materiāla ūdensnecaurlaidība. Piemēram, audums ar ūdensnecaurlaidības vērtējumu 10 000 mm var izturēt 10 000 mm augstas vertikālas ūdens kolonnas radītu spiedienu.

Materiāla elpojamība jeb gaisa caurlaidība

Lai uzzinātu, vai materiāls ir gaisu caurlaidīgs jeb elpojošs, mēs mērām tā kopējo iztvaikošanas pretestību RET (tests atbilstoši standartam ISO 11092). Tā ir slēpošanas jakas spēja nodrošināt, lai ķermeņa radītais ūdens tvaiks varētu izgarot fizisko aktivitāšu laikā, un jūs saglabātu sausuma sajūtu. Jo zemāks RET, jo elpojošāks ir materiāls. Piemērs:

RET<9 = ārkārtīgi elpojošs audums /920 = nedaudz elpojošs vai neelpojošs audums.

Kā mēs padarām apģērbu ūdensnecaurlaidīgu?

Apģērba ūdensnecaurlaidības īpašības ir saistītas ar tā audumu, šuvju hermētiskumu un konstrukciju.Tiek izmantoti arī ūdensnecaurlaidīgi rāvējslēdzēji vai rāvējslēdzējam tiek pievienots ūdensnecaurlaidīgs atloks (rāvējslēdzējs tiek paslēpts zem ūdensnecaurlaidīga atloka).

Kā mēs padarām apģērbu elpojošu?

Papildus auduma gaisa caurlaidībai mēs izmantojam tehniskos risinājumus (rāvējslēdzējus, ventilācijas atveres, sietveida materiālus), kas uzlabo mūsu brīvslēpošanas jaku un bikšu kopējo ventilāciju.Šīs ventilācijas sistēmas regulē temperatūru apģērba iekšpusē, vienlaikus palīdzot likvidēt ķermeņa radīto sviedru daudzumu fizisko aktivitāšu laikā.

Kāda ir atšķirība starp membrānu un pārklājumu?

Šai slēpošanas jakai ir membrāna. tā ir sava veida ļoti plāna plastmasas plēve (poliuretāns), kas padara materiālu ūdensnecaurlaidīgu, vienlaikus saglabājot gaisa caurlaidību. Tās priekšrocības ir elastīgums, vieglums, izturība un bieži vien labāka gaisa caurlaidība nekā pārklājumam, kas ir līdzīgs krāsas slānim, kas uzklāts uz auduma iekšpuses. Tā padara materiālu ūdensnecaurlaidīgu, bet tajā pat laikā saglabājot gaisa caurlaidību. Pārklājums bieži vien ir lētāks par membrānu, bet tas ir jāatjauno, lai saglabātu aizsardzību.

Jūsu produkts ir labojams

Šis produkts ir labojams.Mēs apņemamies bez maksas salabot jūsu produktu garantijas laikā. Neatkarīgi no tā, kas tas ir, stiprinājumi, šuves, rāvējslēdzēji utt. Šis pakalpojums tiek piedāvāts jūsu parastajā veikalā.

Tomēr, ja mēs nevaram salabot jūsu produktu (neatjaunojams ražošanas defekts), jūs varat to apmainīt pret jaunu vai saņemt atpakaļ naudu.

Kas ir RECCO® sistēma®?

Izmantojot RECCO® tehnoloģiju, jūs var atrast lavīnas gadījumā. Ja kāds, kurš ir aprīkots ar RECCO® atstarotājiem un ir aprakts zem sniega, viņu var ātri un precīzi atrast glābšanas dienests, izmantojot RECCO® izsekotāju. RECCO® atstarotāji nav piemēroti AVD. RECCO® tehnoloģija darbojas kā papildlīdzeklis, palielinot izredzes tikt atrastam laicīgi.Visām mūsu brīvslēpošanas jakām un biksēm ir RECCO® sistēma.


Pamācība par ūdensnecaurlaidīga apģērba mazgāšanu

Mēs iesakām ievērot šo ieteikumu katrā mazgāšanas reizē, lai saglabātu visas apģērba tehniskās īpašības.

Saite: https://youtu.be/rh4GLwALgBM



Pēc trīs mazgāšanas reizēm atjaunojiet ūdeni atgrūdošās īpašības ar ūdensnecaurlaidīgumu piešķirošu aerosolu vai speciālu līdzekli.

sastāvs

sastāvs

Pamata oderējums: 100.0% Poliesteris; Pildījums: 100.0% Poliesteris; Ārējais materiāls: 7.0% Elastāns, 93.0% Poliesteris; Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; ILS aproce: 18.0% Elastāns, 82.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Kabata: 100.0% Poliesteris; Sekundārais oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Šo ūdensnecaurlaidīgo aizsargapģērbu pirms novietošanas glabāšanā rūpīgi izžāvējiet.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda strādā blakus daudziem slēpošanas kūrortiem Monblāna pakājē Augšsavojā (Francija). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka nepārtraukti uzlabojumi ir iespējami tikai tad, ja testēšana tiek veikta reālās dzīves apstākļos, ar kuriem jūs sastapsieties.

Garantija

2 Gadi