Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8542243 2750003

Tenisa daudzpavedienu stīga “TA 500 Comfort and Sensation”, 1,24 mm, brūna

10,00 €
Ar nodokļiem
  • Tenisa daudzpavedienu stīga “TA 500 Comfort and Sensation”, 1,24 mm, brūna
  • Tenisa daudzpavedienu stīga “TA 500 Comfort and Sensation”, 1,24 mm, brūna
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Pieredzējušiem spēlētājiem vai ekspertiem, kuriem reti pārtrūkst stīgas un kuri vēlas maksimālu izjūtu un komfortu.

PRIEKŠROCĪBAS

Virziena kontrole

Nelielais 1,24 mm diametrs nodrošina labu kontroles izjūtu.

Jauda

Poliuretāna, poliamīda un “Peek” materiāls piedāvā optimālu efektivitāti.

Pretestība pret berzi

Laba izturība ar “Peek” 8 dzīslām, piemērota tiem, kuriem stīgas plīst reti.

Griešana

Laba griešana, pateicoties 1,24 mm biezumam un elastīgumam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāds spriegojums ir labākais?

Mērens spriegojums (18‒23 kg) sniedz lielāku komfortu, iegriešanu un jaudu. Tomēr jums būs mazāk kontroles un precizitātes.

Augsts spriegojums (> 23 kg) nodrošina labāku kontroli un precizitāti. Taču tas var izraisīt tendinītu. Tāpat būs mazāks grieziens un jauda.

Par monošķiedras stīgām

Monošķiedras stīgām “Decathlon” iesaka 19‒22 kg spriegojumu. Mēs nekādā gadījumā neiesakām monošķiedras stīgas bērniem līdz 15 gadu vecumam, lai pasargātu viņus no traumām. Šīs stīgas vislabāk piemērotas spēlētājiem, kuriem pārtrūkst stīgas spēlējot mazāk nekā 10 stundas, jo tām ātri zūd spriegojums (20 % zudums spēles 3 stundu laikā).

Par daudzpavedienu stīgām

Daudzpavedienu stīgām “Decathlon” iesaka 25 kg maksimālo spriegojumu.Šīs stīgas ir ieteicamas cilvēkiem ar noslieci uz tendinītu, jauniešiem un tiem, kuriem stīgas nepārtrūkst bieži. Daudzpavedienu stīgas ļoti labi saglabā spriegojumu un atsperīgumu ilgāku laiku.

Kad jāmaina stīgas?

Jūsu raketes sniegums par 50 % ir atkarīgs no rāmja un 50 % ‒ no izmantotajām stīgām. Noteikti nesteidzieties, izvēloties pareizās stīgas.Spēlētājiem, kuriem bieži pārtrūkst stīgas:nomainiet tās, tiklīdz tās pārtrūkst.Tiem, kuriem stīgas plīst reti vai nekad, “Decathlon” iesaka tās nomainīt tik reizes gadā, cik reizes spēlējat vienā nedēļā. Piemēram, ja spēlējat vienu reizi nedēļā, nomainiet stīgas vienreiz gadā.Ja spēlējat trīs reizes nedēļā, nomainiet stīgas trīs reizes gadā.

“Decathlon” padomi

Jāizvairās no augsta spriegojuma, jo tas ietekmē jūsu sniegumu.Vaļīgi stiegrota rakete ļaus jums spēlēt mierīgāk, dodot jums vairāk jaudas, nepielietojot pārmērīgu spēku. Laika gaitā stīgas var nodilt nesaplīstot. Tās zaudē savu elastību un sākotnējās īpašības. Spēli ietekmē arī stīgu kalibrs (jeb diametrs). Jo mazāks ir stīgas diametrs, jo lielāku jaudu un spēcīgāku iegriešanu tā nodrošinās. Lielāks diametrs piešķir stīgām lielāku stingrību un spēcīgāk ietekmēs Jūsu ķermeni.

sastāvs

sastāvs

Galda virsma: 23.6% Poliuretāns, 9.1% Poliētera bloku amīds, 67.3% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Izvairieties no krasām temperatūras svārstībām un jebkāda veida mitruma uz stīgām.<br /> Neatstājiet savu raketi automašīnas bagāžniekā: temperatūra var strauji paaugstināties un pazemināties.

Lietošanas ierobežojumi

Neizvēlieties maza diametra daudzpavedienu stīgu, ja Jums tās bieži pārtrūkst.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkta priekšrocības pārbaudītas mūsu laboratorijā: Izturības pārbaudēs tiek novērtēta stīgu plīšanas pretestība.Šo pārbaudi laboratorijā veic “Canon” bumbu mašīna, kas ļauj mums pārliecināties par katras auklas ilgmūžību. Stiprības pārbaudi mūsu laboratorijās veic Šarpī triecienu testu mašīna.Šis tests apstiprina produkta absorbēto enerģiju un tā spēju reproducēt šo ātrumu uz bumbas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

mūsu tehniskie partneri: Stīvs Darsī, Nr. 38 ATP 2017. gadā, Nikolā Eskudē, Nr.16 ATP 2001. gadā.