Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieri, dizaineri un projektētāji ir izstrādājuši šo jaku medniecēm, kas dodas lielo medījamo dzīvnieku medībās vēsā un sausā laikā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kamuflāža

Reālistiskais, augstas izšķirtspējas kamuflāžas raksts palīdz saplūst ar augāju.

Kompakta konstrukcija

Ņemiet to līdzi jebkur savā mugursomā vai pat 7 litru jostas somā.

Trokšņu līmenis

Saglabājiet slepenību ar kluso, pūkaino audumu un pieguļošo piegriezumu.

Kustības brīvība

Mīksts audums un formēti elkoņi; jaka pielāgojas jūsu kustībām.

Ūdensnecaurlaidīgs

Uzturiet sausumu, dodoties medībās. Ūdensnecaurlaidīgs audums un līmētas vīles.

Elpojamība

Kad medības kļūst saspringtas, sviedri iztvaiko caur membrānu.

Remonts

Pasūtīšanai pieejams ūdensnecaurlaidīgs, uzgludināms ielāps (art.: 8604724).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ūdensnecaurlaidības īpašības

Audumam ar pārklājumu ir 2000 mm ūdensnecaurlaidības novērtējums.

Šīs jakas konstrukcija un līmētās vīles saglabās jūs sausu 2 stundu ilgās lietusgāzēs, kas vienlīdzīgas 60 litriem ūdens uz kvadrātmetru stundā.

Mēs mērām auduma noturību pret ūdens staba spiedienu milimetros (atbilstoši ISO 811 standartam). Jo augstāku ūdens spiedienu materiāls iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks.

Šī ūdensnecaurlaidīgā, vēju aizturošā un troksni neradošā jaka aizsargās jūs no sliktiem laikapstākļiem.

Klusums

Tā kā sekmīgu medību pamatā ir klusums pat lietainā laikā, mūsu dizaineri meklēja audumu, kas ir patīkams ādai un mazliet pūkains, lai samazinātu berzes troksni medībās. Tas ļauj jums izmantot savu binokli, noņemt šauteni vai atvilkt bultu uz loka, dzīvniekam nemanot.

Elpojamība

Lai noskaidrotu, vai audums ir elpojošs, mēs pārbaudām tā tvaika caurlaides pretestību (RET) (saskaņā ar ISO 11092 standartu). Jo mazāka ir auduma tvaika caurlaides pretestība, jo vairāk ķermeņa radīto garaiņu var izgarot caur šo audumu, kas nozīmē lielāku auduma elpojamību. Piemēram: RET < 9 = īpaši elpojošs audums.



Šīs jakas RET ir 11,09 m². Pa/W = elpojošs audums.

Nelieliem elementiem ir ievērojama nozīme!

Divas kabatas roku sildīšanai un ūdensdroša krūšu kabata ar atslēgu klipsi. Tādējādi jūs varat uzglabāt savu tālmēru vai svilpi pa rokai, jo nekad nevarat zināt, kad jums to vajadzēs.

Formēta elkoņu daļa un elastīgas aproces uztur apģērba elementus tiem paredzētajā vietā, kad mērķējat un šaujat.

Augstā apkakle pasargās jūs no lietus un aukstuma.

Vai jūsu apģērbs ir saplēsts? Jūs varat to salabot!

Nodarbojoties ar dažādām aktivitātēm, var gadīties saplēst apģērbu.

Labā ziņa ir tā, ka to var salabot. Izmantojiet piegludināmo ielāpu, lai novērstu plīsuma palielināšanos vai pavedienu atdalīšanos. Ielāps, šķēres un gludeklis – tas arī viss!

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 110 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. - APDOROJIMAS GARAIS GALI SUKELTI NEGRįžTAMą žALą.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Ūdensnecaurlaidības pārbaude Šis apģērbs ir sekmīgi izturējis lietus pārbaudi – divas stundas zem 60 litriem ūdens/m²/stundā.Mēs mērām arī auduma un līmēto vīļu ūdensnecaurlaidīgo joslu izturību pret ūdens staba spiedienu, kā augstumu nosakām milimetros (pēc ISO 811 standarta). Jo augstāku ūdens spiedienu materiāls iztur, jo tas ir ūdensnecaurlaidīgāks. Ūdensnecaurlaidības vērtējums 2000 mm komponentiem nozīmē, ka tie izturēs 2000 mm ūdens spiedienu (pielīdzināms 2 stundas ilgai lietusgāzei).

Garantija

2 Gadi