Filtri 0
Filtri 0
Display filters
22 Produkti

 

Vīriešu snovborda apģērbs aktīvam vīrietim

Ziema un sniegs nodrošina tik daudz iespēju aktīvi atpūsties svaigā gaisā! Kāds izvēlas slēpot, kāds priekšroku dod slidošanai, savukārt citi labprāt nodarbojas ar snovbordu. Snovbords ir iecienīts ziemas sporta veids, kura ietvaros sportists ar snovborda dēli veic noteiktu distanci pa nogāzi. Tas nav īpaši sens sporta veids, taču tas ir kļuvis tik populārs, ka ir pat iekļauts Olimpisko spēļu programmā. Snovbords ir arī ekstrēms sports, jo braucējs var sasniegt lielu ātrumu, traucoties lejā no kalna, tādēļ būtiskas ir arī iemaņas un prasmes kontrolēt snovborda dēli. Tomēr tas nav iespējams bez atbilstoša apģērba snovbordam, kas ne tikai nodrošina kustību brīvību, bet arī pasargā braucēju no aukstuma un sala.

Veikals Decathlon.lv piedāvā uzticamu snovborda apģērbu dažāda līmeņa snovbordistiem, sākot ar iesācējiem un līdz pat pašiem profesionālākajiem braucējiem. Jūsu snovborda aktivitāšu vajadzībām piedāvājam visu nepieciešamo - termoveļu, jakas, bikses un citus kvalitatīvus apģērbus no izturīgiem un kvalitatīviem materiāliem. Turklāt sortimentā iespējams izvēlēties vairākus universālus modeļus, kas noderēs ne tikai snovbordam, bet arī kalnu slēpošanai, kamaniņu sportam, kalnu tūrismam un citiem ziemas sporta veidiem. Tā ir lieliska iespēja sagādāt visu vajadzīgo vienuviet nākamajai ziemas sezonai, neizejot no mājām!

Siltas termobikses un termo krekls, kas pasargās jūs no pašiem skarbākajiem apstākļiem

Pirms došanās kalnā sniegotā laikā, noteikti nepieciešams atbilstoši sagatavoties. Protams, izvēlētais snovborda aprīkojums noteiks to, cik meistarīgi izdosies pieveikt distanci, taču vienlaikus jāatceras, ka sportošana zemā temperatūrā pakļauj organismu zināmam riskam. Saaukstēšanās un apsaldēšanās ir tikai daži no riskiem. Ilgstoši atrodoties aukstumā, kas spēj izlausties cauri apģērbam un piekļūt mūsu ādai, būtiski samazinās arī ķermeņa temperatūra. Tas var ietekmēt smadzeņu darbību, un cilvēks vairs nespēj skaidri domāt vai pienācīgi kontrolēt savas ķermeņa daļas.

Snovborda bikses un jaka, kas labi aiztur vēju un mitrumu, pasargās no nevēlamas apaukstēšanās, taču ilgstoša uzturēšanās zemā temperatūrā prasīs patiesi izturīgu ietērpu - tādu, kas neļaus aukstumam traucēt svarīgām organisma funkcijām. Šeit palīgā nāks ķermenim pats tuvākais apģērba slānis - termoveļa. Termoveļa ir īpaši radīta veļa, kuras uzdevums ir saglabāt ķermeņa radīto siltumu un novadīt lieko mitrumu. Mēs piedāvājam termoveļas komplektus par patiesi pieejamu cenu, kā arī lielisku kvalitāti. Šāds komplekts noturēs siltumu vistuvāk tā rašanās avotam, vienlaikus atvairot aukstumu no ārpuses.

Bieza snovborda jaka kustību brīvībai un ērtumam

Snovborda apģērbs ir tik pat svarīgs aksesuārs kā snovborda ekipējums. Tā uzdevums ir pasargāt organismu no aukstuma radītajiem riskiem, tajā pašā laikā ļaujot ērti veikt vajadzīgos manevrus. Izteikti aukstās dienās snovborda apģērbs no biezāka auduma ļaus pasargāt sevi no pavisam zemas gaisa temperatūras. Savukārt, baudot ziemas priekus saulainā laikā, var uzvilkt nedaudz plānākas virsdrēbes, piemēram, Decathlon.lv pieejamo vējjaku - tā ir ļoti viegla, tādēļ neradīs lieku smaguma sajūtu labā laikā. Tāpat arī mūsu sortimentā atrodas spēcīgas un funkcionālas snovborda bikses. Tās ir izturīgas pret absolūti visu, kā arī ļauj viegli piekļūt apaviem, lai tos aizsietu, un noregulēt staru garumu. Šajā sezonā uzdāviniet sev pašu labāko aprīkojumu savam iemīļotajam sporta veidam!

Biezas snovborda bikses vīriešiem internetā, gaidot gada aukstās sezonas atnākšanu

Pirms došanās kalnā ir svarīgi pienācīgi sagatavoties, sarūpējot visu nepieciešamo ekipējumu un apģērbu laikus. Tā kā apģērbs ir tas, kas nodrošina siltumu, pie tā ir īpaši jāpiedomā un jāvelta laiks atbilstoša apģērba meklēšanai. Braucot lejā pa nogāzi, neskatoties uz prasmju līmeni, stilu vai spējām, uz jūsu biksēm nokļūs sniegs un tās samitrinās. Tāpat arī var gadīties, ka sāk līt - ar neatbilstošu apģērbu mugurā jautrā aktivitāte būs vai nu jāpārtrauc, vai jāsamierinās, ka izmirksiet. Tas gan var apdraudēt jūsu veselību, tādēļ no tādām situācijām būtu vēlams izvairīties.

Vietnē Decathlon.lv jūs atradīsiet īpaši izturīgas vīriešu snovborda bikses no ūdensnecaurlaidīga materiāla. Silta sēžas daļa un noņemami ceļgalu polsterējumi nodrošina lielāku komfortu, apsēžoties ceļos sniegā. Pateicoties ūdensnecaurlaidīgajam materiālam, izolācija no aukstuma tiek palielināta pat par 50%. To standarta piegriezums nodrošina efektīvu kustību brīvību arī tad, ja izmantosiet aizsargšortus. Ērtās aizdares sānos ļaus viegli uzvilkt bikses un regulēt to platumu. Tāpat jums noderēs arī vairākas kabatas, kur var ievietot mobilo tālruni vai kādu citu svarīgu priekšmetu. 

Mūsu plašajā sortimentā - viss nepieciešamais snovborda entuziastiem

Ja esat īsts snovborda entuziasts un jums interesē kvalitatīvas vīriešu drēbes snovbordam, tad vietne Decathlon.lv ir īstā vieta, kur meklēt jums interesējošos produktus. Klāstā ir iekļauts apģērbs dažādās klasiskās krāsās, ko var viegli kombinēt ar citiem apģērba gabaliem. Tāpat ir pieejami arī vairāki koši modeļi dzeltenā, sarkanā un citos spilgtos toņos tiem, kas vēlas tikt pamanīti uz sniegotā kalna. Īpašam komfortam tiem vīriešiem, kas labprāt intensīvi slēpo aukstā laikā, piedāvājam vilnas termoveļu, ar kur būs iespējams pieveikt garākas distances skarbos apstākļos.

Mēs, Decathlon.lv, esam padomājuši par visām vajadzībām gan sporta, gan ikdienas ietvaros. Jums atliek vienīgi izpētīt sortimentu un izvēlēties sev vispiemērotāko tērpu! Turklāt vietnē Decathlon.lv tas ir ļoti ērti izdarāms un ietaupīsiet kaudzi laika, pateicoties pārdomātajai filtru sistēmai. Tā ļaus viegli un ātri atlasīt interesējošos produktus pēc konkrētiem kritērijiem, netērējot laiku uz lietām, kas jums šobrīd nav aktuālas. Pasūtiet savas jaunās Decathlon.lv preces uz jums visērtāko vietu un izbaudiet to izcilo kvalitāti, neatkarīgi no tā, kur jūs atrodaties!