Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8543789 2716081

Vienpavediena tenisa stīga “TA 990 Power”, 1,2 mm, 200 m spole, melna

80,00 €
Ar nodokļiem
  • Vienpavediena tenisa stīga “TA 990 Power”, 1,2 mm, 200 m spole, melna
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu dizaineri ir izstrādājuši šīs stīgas pieredzējušiem spēlētājiem, kuriem spēlējot pārtrūkst stīgas ātrāk nekā 10 stundās, un kuri vēlas jaudu un kontroli.

PRIEKŠROCĪBAS

Virziena kontrole

1,2 mm bieza poliestera materiāls sniedz jums lielāku kontroli pār bumbu.

Jauda

Elastīgs poliestera materiāls piešķir bumbai lielāku ātrumu.

Pretestība pret berzi

Poliestera materiāls nodrošina 10 h ilgmūžību, ja to izmanto eksperti.

Griešana

1,2 mm kalibrs nodrošina labāku bumbas iegriešanu.

Izturīgs stīgu spriegojums

Stīga labi saglabā spriegumu, lietojot līdz 3 mēnešiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāds nospriegojums ir labākais?

Mērens nospriegojums (18‒23 kg) nodrošina lielāku komfortu, iegriešanu un jaudu. Tomēr jums būs mazāk kontroles un precizitātes.

Spēcīgs nospriegojums (> 23 kg) nodrošina labāku kontroli un precizitāti. Taču tas var izraisīt tendinītu. Tāpat tiks nodrošināta mazāka iegriešana un jauda.

Par vienpavediena stīgām

Vienpavediena stīgām “Decathlon” iesaka 19‒22 kg nospriegojumu. Mēs nekādā gadījumā neiesakām vienpavediena stīgas bērniem līdz 15 gadu vecumam, lai pasargātu viņus no traumām. Šīs stīgas ir vislabāk piemērotas spēlētājiem, kuriem pārtrūkst stīgas spēlējot līdz 10 stundām, jo tām ātri zūd nospriegojums (20 % zudums spēles 3 stundu laikā).

Par daudzpavedienu stīgām

Daudzpavedienu stīgām “Decathlon” iesaka 25 kg maksimālo spriegojumu. Šīs stīgas ir ieteicamas cilvēkiem ar noslieci uz tendinītu, jauniešiem un cilvēkiem, kuriem stīgas netrūkst bieži. Daudzpavedienu stīgas ļoti labi saglabā spriegojumu un ilgāk ir atsperīgas.

sastāvs

sastāvs

Virve: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Izvairieties no krasām temperatūras svārstībām un jebkāda veida mitruma uz stīgām.<br /> Neatstājiet savu raketi automašīnas bagāžniekā: temperatūra var strauji paaugstināties un samazināties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkta īpašības ir laboratoriski pārbaudītas. Stīgu pretestības pārbaudes laboratorijā tiek veiktas, izmantojot “Canon” tenisa bumbu metamo mašīnu, kas ļauj pārliecināties par katras stīgas ilgmūžību. Spēka pārbaudi veic plīšanas pretestības trieciena testa iekārta. Tā pārbauda produkta absorbēto enerģiju un spēju reproducēt šo ātrumu uz bumbu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskie partneri Stīvs Darsī, Nr. 38 ATP 2017. gadā, Nikolā Eskudē, Nr.16 ATP 2001. gadā, un mūsu 90 pieredzējušie zīmola vēstnieki testētāji.