Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK Kods. 8546404 2690053

Pieaugušo kumite karatē uniforma “900”

55,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BALTA
  • BALTA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu aizrautīgā komanda izstrādāja šo uniformu īpaši pieredzējušiem kumite (cīņas) sacensību dalībniekiem.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Viegls, elpojošs audums jūsu sacensību cīņām.

Kustības brīvība

Kustieties brīvi, pateicoties uniformas iegriezumiem un elastīgajam audumam.

Izturība

Uniforma, kas ir gan viegla, gan izturīga, pateicoties 100% poliestera audumam.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu karatē stilam pielāgots gi tērps?

Ir daudz dažādu karatē stilu:piemēram, Francijas federācija iekļāvusi 32 dažādus stilus.Īsa svārku daļa un garas piedurknes, jūsu uniformai ir Eiropas piegriezums, kas ir piemērots lielākajai daļai stilu un vairāk paredzēts šotokan karatē.Tā kā piedurkņu, bikšu un jakas apakšmalas ir nošūtas, uniforma ir smagāka:tā šķiet krītošāka un uzlabo estētiku, veicot tehniskus paņēmienus.Pārdošanā bez jostas.

No kā ir veidots gi tērps?

Mēs izstrādājām šo elastīgo, 100% poliestera uniformu, lai varat to vilkt jebkurās sacensībās.Rezultāts?Uniforma ir īpaši viegla, kas ir vajadzīgs ātrām, precīzām kustībām, lai optimizētu jūsu efektivitāti.Tai ir mīksts un elpojošs audums, kas ātri novirza sviedrus.Visa jakas mugurdaļa un bikšu mugurdaļas augšpuse ir izgatavota no tīkliņauduma.

Karatē uniformas “900” dizains.

Lai arī kāds būtu jūsu stils, mums ir pievilcīgs, funkcionāls un labi pielāgots gi tērps:- bikšu piegriezums ir izstrādāts lietošanai kopā ar pēdu un apakšstilbu aizsargiem;

- jaka ir šaurāka uz gurniem elegantākam izskatam;

- jakas vaļīgums krūšu daļā ļauj izpildīt visas roku tehnikas bez ierobežojumiem;

- šķēlumi jakas sānos nodrošina lielāku kustības brīvību visām kāju darbībām, pat zemās pozīcijās.

Mūsu dizaina komanda par jauno uniformu klāstu saka:

“Mums vajadzēja to mazliet pamainīt – mēs sākām no nulles.Kā prioritātes bija izmaiņas audumos un piegriezumā, lai izveidotu pievilcīgus tērpus, kas joprojām izskatās kā karatē uniformas.Visvairāk mēs vēlējāmies sniegt karatistiem to, kas viņiem nepieciešams.”Pēc tam tika veidoti neskaitāmi prototipi un veiktas pārbaudes, kurās piedalījās aptuveni divdesmit karatē cīkstoņu, līdz mēs izveidojām piemērotu, harmonisku gi, kas atbilst starptautiskās federācijas prasībām.

Enrike, “Outshock” ražošanas vadītājs un melnās karatē jostas ieguvējs, skaidro savu redzējumu par uniformām.

“Ceru, ka mūsu gi piesaistīs pat visprasīgākos perfekcionistus.Mēs vēlējāmies precīzi noteikt, ko gi mums nozīmē, kā arī formu un tehnisko paņēmienu svarīgumu, tam arī ir jāpielāgojas ķermeņa kustībām.Gi palīdz izpildīt jūsu karatē stila formas un tehniskos paņēmienus.”

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS. NAUDOKITE TIK DEGUONIMI PRISOTINTUS CHLORO NETURINčIUS BALIKLIUS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi