Filtri 0
Filtri 0
TRIBAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu komanda ir izstrādājusi šos cimdus riteņbraukšanai temperatūrā ap 0 °C.

Ziemas riteņbraukšanas cimdi ar ergonomisku, omāra veida formu, kas paredzēti, lai nodrošinātu vislabāko aizsardzību no aukstuma.

Pamatmateriāls: virspuse: 10.0% Elastāns, 25.0% Poliamīds, 11.0% Poliuretāns, 54.0% Poliesteris; Plauksta: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns; Polsterējums – iekšējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Aizmugurējais materiāls: 20.0% Elastāns, 80.0% Poliamīds

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Ārējais materiāls aizsargā no smalka vai viegla lietus.

Savienojamība

Skārienjutības īpašības ļauj izmantot viedtālruni, nenovelkot cimdus.

Siltums

Lieliska aizsardzība, pateicoties 150 g polsterējumam

Aizsardzība pret vēju

Ārējais audums pasargā no vēja riteņbraukšanas laikā.

Riteņbraukšanas komforts

Technogel ieliktņi

Lietotāja komforts

Piemēroti riteņbraukšanai, omāra formas piegriezums.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izstrādājuma siltums

Tā ir produkta spēja pasargāt no aukstuma. Tas ir atkarīgs no materiāla siltumpretestības un tā, cik gaisu caurlaidošs tas ir. Jo augstāka siltumpretestība, jo vairāk jaka var saglabāt siltumu, ko ķermenis rada, braucot ar velosipēdu.

Katra indivīda aukstuma sajūta un spēja to izturēt ir atšķirīga; citi faktori, kas to var ietekmēt, ir apkārtējā mitruma līmenis, fiziskās slodzes pakāpe, vēja ātrums utt.

Ūdeni atgrūdošs komponents

Ūdensnecaurlaidība ir auduma spēja nepieļaut ūdens caurplūsmu.

Auduma ūdens atgrūšanas spēja ir process, kas liek ūdenim savākties pilēs un/vai notecēt gar auduma virsmu. Apģērbs uzsūc nedaudz mitruma vai vispār to neuzsūc, ātrāk izžūst un nekļūst smagāks. Auduma ūdens atgrūšanas spēja var arī padarīt tā ārējo virsmu grūtāk nosmērējamu.

Ūdens atgrūšanas spēja tiek iegūta, apstrādājot auduma ārējo virsmu.

Šie cimdi nav ūdensnecaurlaidīgi!

Produktu pārbaudes

Mūsu produktu izstrādātāji, kas strādā B'Twin ciematā Lillē, nepārtraukti strādā pie tā, lai mūsu lietotājiem padarītu velosipēdu braukšanu ērtāku . Mūsu mērķis ir radīt produktus, kas atbilst mūsu lietotāju specifiskajām velosipēda lietošanas vajadzībām un novērš šķēršļus, kas traucē pienācīgi izbaudīt velobraukšanu.Mēs veicam plašu produktu testēšanu reālos apstākļos, kādos braucat arī jūs, jo esam pārliecināti, ka tikai tā varam nepārtraukti pilnveidot savus produktus.

Kopšanas ieteikumi

Mazgāt veļasmašīnā 30°C temperatūrā. Izmantojiet programmu saudzīgai mazgāšanai. Nelietot veļas mīkstinātāju. Žāvēt, izkarinot siltā un labi vēdinātā vietā.



Maksimāli izvairieties no žāvēšanas ar žāvētāju, jo tā var sabojāt komponentus, īpaši atstarojošos ieliktņus.

Nedrīkst ķīmiski tīrīt. Nedrīkst balināt. Nežāvēt uz sildierīcēm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Meklējiet Triban komandu un mūsu izstrādājumu pārbaudītājus sociālajā tīklā Facebook, Instagram vai Strava.