Filtri 0
Filtri 0
Display filters
28 Produkti

ĶIVERES

Slēpošanas ķivere jūsu drošībai, traucoties lejā pa nogāzēm

Slēpošana ir viena no populārākajām ziemas nodarbēm, kas katru gadu kļūst arvien iecienītāka. Iestājoties ziemai, daudzi cilvēki dodas slēpot uz kādu vietējo kalnu, savukārt citi priekšroku dod stāvākai kalna nogāzei ārpus Latvijas. Ikviens, kurš kaut reizi ir nodarbojies ar slēpošanu, zina, ka lieliskai veiktspējai un sniegumam ir svarīgs pareizs ekipējums. Tomēr, lai šādos apstākļos panāktu vajadzīgo aizsardzību un drošību, bez atbilstošiem aizsargiem un piederumiem neiztikt.

Galva ir svarīgākā ķermeņa daļa, jo tieši tajā atrodas mehānisms, kas dod norādes visām citām daļām veikt noteiktas kustības. Galvas traumas ir viens no visbīstamākajiem savainošanās veidiem. Nodarbojoties ar tādu ekstrēmu sporta veidu kā kalnu slēpošana, katram slēpotājam jānodrošinās ar rūpīgi izvēlētu slēpošanas ķiveri. Decathlon.lv sortimentā pieejamas dažādas kalnu slēpošanas ķiveres pieaugušajiem un bērniem, kas palīdzēs pasargāt galvu no traumām kritiena gadījumā. Mūsu klāstā atradīsiet tieši to, kas jums nepieciešams – turklāt par saprātīgu cenu!

Ķiveres pašiem ekstrēmākajiem ziemas sporta veidiem

Sniegots kalns sniedz daudz dažādu iespēju, lai nodotos ekstrēmām aktivitātēm – slēpošanai, snovbordam, kamaniņu sportam, splitbordam utt. Šādā situācijā ķiverei ir īpaša nozīme, lai pasargātu galvu, jo kritienu paredzēt nav iespējams. Neskatoties uz to, ar kādu sporta veidu jūs nodarbojaties, noteikti jāizvēlas drošības standartiem atbilstoša un ērta ķivere, kas pilda savas funkcijas pat intensīvas slodzes apstākļos. Ķiverēm ir liela nozīme arī brīžos, kad sanāk saskrieties ar citiem slēpotājiem – atkarībā no ātruma, trieciens var būt pamatīgs, tādēļ šeit nevajadzētu meklēt kompromisus. Laba ķivere būs viens no jūsu visuzticamākajiem sabiedrotajiem apstākļos, ko jūs ne vienmēr varat kontrolēt.

Slēpošanas ķiveres pašu mazāko aizsardzībai

Kustība lejup pa kalnu ir ātra un ne vienmēr kontrolējama – tas var būt nopietns izaicinājums maziem bērniem. Bērnam gan pieredzes, gan iemaņu trūkuma dēļ var nenostrādāt pašaizsargāšanās instinkts. Kritiena laikā, it īpaši nepieredzējušajiem, ne vienmēr ir iespējams pašam veikt darbības, lai izvairītos no galvas traumām. Šī iemesla dēļ jāizvēlas bērna galvai piemērota ķivere, kā arī jāpārliecinās, ka slēpošanas ķiveru izmērs atbilst bērna galvas izmēram. Pirms bērna ķiveres iegādes izmēriet bērna galvas apkārtmēru, pēc kā arī varēsiet vadīties, meklējot šo obligāti nepieciešamo piederumu. Mūsu mazās atvases drošība ir pirmajā vietā!

Ķivere ar labu gaisa cirkulāciju, kas pasargās no iespējamām traumām

Pat vispieredzējušākie slēpotāji un snovbordisti zina, ka slēpojot daudz kas nav paredzams, tādēļ slēpošanas ķiverēm ir viens no svarīgākajiem uzdevumiem uz kalna. Vienlaikus slēpotāji noteikti ir atzīs arī to, ka, lai gan slēpošanas vai snovborda ķivere mūs aizsargā no neparedzamiem notikumiem, tā var būt arī traucējoša. Neelpojošas, smagas ķiveres bez nepieciešamās ventilācijas ātri vien kļūst par apgrūtinājumu ilgstošas slēpošanas laikā, kas bieži vien var kļūt par iemeslu pieņemt nepareizus lēmumus, piemēram, slēpot bez ķiveres.

Lai sniegtu jums optimālu pieredzi uz kalna, Decathlon.lv e-veikalā atrodami visdažādākie ķiveru veidi par draudzīgām cenām. Ikviens sortimentā iekļautais zīmols ir pārbaudīts un uzticams, tādēļ sev ko piemērotu šeit atradīs jebkura līmeņa slēpotājs. Izmantotais materiāls ir elpojošs un viegls, neradot smaguma sajūtu un novēršot pārmērīgu galvas svīšanu. Sniegtā komforta sajūta jūs pavisam noteikti patīkami pārsteigs. Jums atliek vien izvēlēties savu izmēru un vēlamo dizainu, turklāt regulēšanas ripa ļaus pielāgot ķiveri galvas izmēram, lai tā turētos stingri un stabili.

Uzticami vizieri labākai redzamībai

Vizieris jeb sejsegs, kas atsevišķi piestiprināms pie ķiveres, lieliski noderēs sliktos laikapstākļos. Tas sniegs papildu nodrošinājumu pret sniegu un vēja brāzmām, kas sitas sejā, traucoties lejā no kalna. Tāpat to var ērti vilkt pāri slēpošanas brillēm ideālai redzamībai uz kalna. Izvēloties vizieri, jāpārliecinās, ka tas paredzēts konkrētajai ķiverei, jo tie nav universāli. Turklāt, ja vizieris salūst vai saplaisā, to iespējams viegli nomainīt pret jaunu, izmantojot speciālu skrūvju komplektu. Decathlon.lv kolekcijā ir vairāki modeļi dažādās krāsās, kuru uzdevums ir ne tikai nodrošināt optimālu redzamību sliktos laikapstākļos, bet arī mazināt baltā sniega radīto spilgtumu. Droši izbaudiet savas brīvdienas uz kalna arī sniegputenī – nekas jūs nespēs apstādināt!

Slēpošanas un snovborda ķiveres tiešsaistē vietnē Decathlon.lv

Interneta veikalā Decathlon.lv jūs gaida dažādas sporta preces fiziskām aktivitātēm ziemā. Mūsu piedāvātie zīmoli ir vieni no vadošajiem savā jomā, kuri pastāvīgi veic uzlabojumus un papildinājumus. Neatkarīgi no tā, vai jums interesē slēpošana, snovbords vai kāds cits ziemas sporta veids, mūsu kolekcijā sev nepieciešamo spēs atrast ikviens ziemas nodarbju cienītājs. Turklāt jūs pārsteigs arī pieejamā cena – kvalitatīva produkcija vēl nekad nav bijusi tik lēta! Izmantojiet ērtos filtrus, lai ātri un vienkārši atlasītu sev interesējošās preces. Jums vairs nav jātērē savs laiks, staigājot pa fiziskiem veikaliem un izmisīgi meklējot nepieciešamo ekipējumu un piederumus. Tagad jums viss ir ērti pieejams vienuviet!