Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8651294 4343795

Vīriešu neoprēna niršanas hidrotērps “SCD 100”, 3 mm

80,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / PELĒKA
  • ZILA / PELĒKA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu “Subea” komanda izstrādāja vienkāršu un izturīgu 3 mm niršanas hidrotērpu, kas ir ideāli piemērots niršanai siltos ūdeņos (>25 °C).

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Kopējais niršanas hidrotērps ar mugurpusē iestrādātu rāvējslēdzēju.

Siltumizolācija

Pilns 3 mm neoprēna hidrotērps.Līmētas un ar neredzamo dūrienu šūtas vīles.

Kustības brīvība

Anatomisks piegriezums nodrošina rokām kustību brīvību. Bezvīļu padušu daļa.

Izturība

Nodilumu samazinoši pastiprinājuma paneļi ceļgalu daļās.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par siltumizolāciju un pastiprinājuma elementiem.

3 mm pilna ķermeņa kopējais hidrotērps ar aizmugurē iestrādātu rāvējslēdzēju. Līmētas vīles ar GBS (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) konstrukciju. Pēc tam, kad neliels daudzums ūdens iekļūst hidrotērpā (caur rāvējslēdzēju) un tiek iesprostots starp jūsu ķermeni un hidrotērpu, ūdens nemainīgi saglabā savu siltumu, jo tā apmaiņa nenotiek. Šis plānais ūdens slānis nodrošina jums siltumu.

Šī hidrotērpa ceļgalos ir iestrādāti pastiprinājuma elementi ar apdruku, uzlabotai nodilumizturībai.

GBS (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) konstrukcija.

Niršanas hidrotērpa GBS konstrukcija (līmētas, ar neredzamo dūrienu šūtas vīles) nozīmē to, ka vīles ir ūdensnecaurlaidīgas: vispirms neoprēns tiek līmēts, pēc tam, maksimālai izturībai, sašūts (šujamā adata netiek izdurta cauri neoprēnam pilnībā, tādējādi novēršot ūdens iekļūšanu caur vīli).

Kādēļ nepieciešams 3 mm niršanas hidrotērps?

Pat siltos ūdeņos ķermenim ir tendence atdzist (25 reizes ātrāk nekā gaisā). 3 mm biezais niršanas hidrotērps palīdzēs aizkavēt šo temperatūras krišanos, ļaujot jums izbaudīt ūdens aktivitātes ilgāk. Turklāt, pilna ķermeņa noseguma niršanas hidrotērps pilnībā pasargās jūs no UV staru iedarbības un zemūdens vides (koraļļu utt.) ietekmes.

Siltuma snieguma klase.

Šī niršanas hidrotērpa nodrošināto termisko aizsardzību un atbilstību spēkā esošā standarta (EN 14225-1:2017) prasībām pārbaudījis neatkarīgais profesionālās niršanas institūts INPP (Marseļa, Francija).

Hidrotērps ir apstiprināts izmantošanai ūdeņos, kuru temperatūra pārsniedz 25 °C.

Kas ir niršanas hidrotērps?

Šis ir populārākais niršanas hidrotērpa veids nozarē. Tas ir īpaši izstrādāts nevis, lai novērstu ūdens iekļūšanu, bet gan, lai to iesprostotu, sniedzot Jūsu ķermenim iespēju to sasildīt, veidojot siltuma starpslāni starp Jums un ārpusi. Izgatavots no neoprēna – gumijas polimērs ar ietvertiem gaisa burbulīšiem – šie hidrotērpi ir pieejami biezumā no 0,5 līdz 7 mm. Pateicoties to elastībai un modularitātei, tie ir lieliski niršanas hidrotērpi.

Ieteikumi hidrotērpa uzvilkšanai.

Ievietojiet pēdu plastikāta maisiņā. Tad ieslidiniet kāju hidrotērpā — pēda pilnībā izslīdēs cauri starai bez aizķeršanās!

Lai pielāgotu hidrotērpa piegulumu, palūdziet kādam iepūst gaisu jūsu piedurknē no plaukstas locītavas puses. Ienākošais gaiss piepūtīs neoprēna hidrotērpa iekšpusi, nekavējoties izveidojot atstarpi starp hidrotērpu un jūsu ādu. Tad varat viegli turpināt ar papildu pielāgojumiem.

Ieteikumi niršanas hidrotērpa kopšanai.

1) Pēc katras sesijas izmērcējiet niršanas hidrotērpa iekšpusi un ārpusi tīrā ūdeni;

2) dezinficējiet to, izmantojot antibakteriālu šķīdumu;

3) rūpīgi izskalojiet tīrā ūdenī;

4) izžāvējiet, novietojot uz pakaramā, tumšā un labi vēdināmā vietā.

Uzmanību: saule var izbalināt niršanas hidrotērpa tekstilmateriāla daļas un paātrināt neoprēna novecošanās procesu norisi.

Rāvējslēdzējus var tīrīt, izmantojot zobu birsti un ieeļļot ar silikona smērvielu.

sastāvs

sastāvs

Putas : 100.0% Gumija; Oderējums: 100.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Lai uzturētu hidrotērpa formu un saglabātu neoprēna veiktspēju, izklājiet to žāvēties uz plata pakaramā, sargājot to no tiešu saules staru un siltuma avotu ietekmes.

Lietošanas ierobežojumi

Nav ieteicams peldēšanai vai viļņu sporta veidiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu komandas un tehniskie partneri Hendajā (Francija), lai apstiprinātu siltumizolāciju.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskais partneris: Planet Ocean (PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs), kas atrodas Decathlon Ūdenssporta centrā Hendajā, Francijā. Centrs visa gada garumā izmanto “Subea” niršanas aprīkojumu. Instruktoru komanda dedzīgi iesaistās mūsu “Subea” niršanas piederumu izstrādes procesā: sākot no projekta posma ar komandām (produktu vadītāji, dizaineri un inženieri), beidzot ar izturības pārbaudēm, iesaistot centra nirējus (no iesācējiem līdz instruktoriem visa gada garumā).