Filtri 0
Filtri 0
OUTSHOCK

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Šī 65 l ietilpīgā sporta soma ir paredzēta cīņas sporta entuziastiem, kuri vēlas efektīvi uzglabāt savu treniņu aprīkojumu un personīgās mantas sakārtotā veidā.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

Nesiet somu vienā rokā vai uz muguras, izmantojot abas siksnas vai abus rokturus

Pretestība pret berzi

Mugursomu ir iespējams ņemt visur līdzi, un tā laminētais audums ir izturīgs.

Vairāki nodalījumi

Izmantojot nodalījumus, nodaliet treniņa aprīkojumu no personiskajām mantām.

Satura ventilācija

Mīkstās putas un īpaši izstrādātais tīkliņš nodrošina gaisa caurlaidību somā.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Nodalījumi, kas atdalīs Jūsu treniņa aprīkojumu no personīgajām mantām?

Lai jūsu soma netiktu pārlieku daudz izmantota katram ikdienas sīkumam un boksa sporta zālē uzturētu kārtību, mēs piedāvājam somu ar nodalījumiem tieši jums.Soma atveras līdz pat tās vidusdaļai gluži kā koferis, tāpēc varat sakārtot piederumus un aizsargaprīkojumu.Somas augšpusē ir plats nodalījums ar diviem tīkliņiem aizmugurē, kurā iespējams uzglabāt savas personīgās mantas.Rokturim blakus esošajā kabatā iespējams uzglabāt savas atslēgas, saites, mutes aizsargus, viedtālruni u.c. lietas.

Nēsājiet to visur, kā vien vēlaties.

Mugursomas izturīgais laminēts audums nozīmē, ka, dodoties uz boksa sporta zāli, ņemsiet to līdzi bieži un ilgi.

Un ar daudzajiem rokturiem jūs to varat pārnēsāt, kā vien vēlaties:

- ar augšpusē esošo rokturi, to iespējams nēsāt vienā rokā vertikāli.- 2 polsterētās siksnas ar tīklu iekšpusi nodrošina iespēju nesāt somu uz pleciem vai horizontāli, piemēram, kā salokāmās ceļojuma somas.

“Outshock” dizaineris Saimons izsakās par sporta somu “900”.

“Mūsu mērķis bija izstrādāt somu, kura palīdzēs sakārtot piederumus.Vēlējāmies nodalīt personīgās mantas no sporta piederumiem.Sākām ar sporta somas izstrādi, kuras dizains līdzinājās boksa maisam, un mēs balstījām dizainu uz kikboksu aprīkojuma apjoma dēļ.Tieši šī iemesla dēļ, izstrādājām somu ar 60 l ietilpību.Šis ir sporta veids, kurā daudz svīst, somas sānu nodalījumi ir izgatavoti no mīkstajām putām, kas izklātas ar gaisa caurlaidīgu tīkliņu.

Tas ir gaisa caurlaidīgs un ūdensizturīgs.”

Tādēļ mēs ar lielāko prieku vēlamies jums pasniegt...

... soma, kas vienkāršos Jūsu dzīvi.Pirmkārt, mēs vēlējāmies izstrādāt uz konkrēta boksa veidu balstītu modeli.Lai palīdzētu jums sakārtot un uzglabāt savus piederumus un mantas, mūsu dizaina komanda sāka ar “Decathlon” pieredzes pielietojumu bagāžas izveidē.Turpmāk veltījām gadu prototipu izstrādei, daudzām izturības pārbaudēm, kā arī ļoti aktīvai saziņai ar īstiem bokseriem.Secinājumi?“Jūs varat organizēt visu pēc saviem ieskatiem.Mēs izvēlējāmies efektivitāti un izturību.”

Vēlies padomu, kā organizēt savu boksa somu?

“Outshock” produktu pārvaldītājs Džuliens prezentē cīņas sportam paredzēto somu “900”:“Ideja radās brīdī, kad boksa sporta zālēs apmeklētāji lielākoties izvietoja savus piederumus uz grīdas.Un šajā sporta veidā ir ļoti daudz aprīkojuma.Tā iemesla dēļ, mēs vēlējāmies piedāvāt praktisku, tehnisku un specializētu risinājumu.Jūs bieži sākat treniņus ar lecamauklu, tad pārejat pie boksa saitēm un mutes aizsarga.Tādēļ mēs iekļāvām kabatu mazākiem piederumiem.”

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Pamēģini mūsu preces sev tuvākajā “Decathlon” veikalā.Ar iepriekš izveidotu “Decathlon” lietotāja kontu, jūs varat izmēģināt preces 7 dienas bez maksas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Šīs preces pārbaudīja un apstiprināja mūsu boksu komandas prasīgos apstākļos, kuri ir vistuvāk situācijām reālajā dzīvē.