Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 8506071 2431769

Vieglatlētikas skriešanas apavi "AT Sprint", zili/dzelteni

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / DZELTENA
  • ZILA / DZELTENA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu vieglatlētikas entuziastu komanda radīja šos apavus, lai nodrošinātu ideālu risinājumu jūsu vieglatlētikas sacensībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Enerģijas atgriešana

Pateicoties TPU materiāla pamatnei, tie ir viegli un nodrošina labu saķeri.

Saķere

8 stiprinājuma punkti un mazas radzes apavu priekšgalā prasīgiem skrējējiem.

Griezums

Apavi, kas ir piemēroti jūsu ķermeņa formai, un kuriem piemīt otrās ādas efekts.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apavi, kas paredzēti skrējējiem.

Kā vidēja līmeņa vieglatlēts tagad vēlaties specializēties skriešanā?esam izstrādājuši šos skriešanas apavus 60 m līdz 400 m distanču skrējējiem, tostarp šķēršļu skrējējiem. Apavi, kas apvieno nelielu svaru, atbalstu un saķeri.Tās TPU materiāla pamatne atbalsta pēdu un nodrošina enerģiju, lai jūs varētu uzlabot savu sniegumu uz skrejceļa.

Otrās ādas efekts:

Šiem apaviem ir pēdas formai pielāgota augšdaļa. "Varat tos valkāt uz basām kājām.Tas ir tāpēc, ka to smalkais virskārtas materiāls apņem kāju, radot otrās ādas efektu, kas ir ļoti populārs skrējēju vidū," sola Mehdi, Kalenji produktu vadītājs. Tās "anatomiskā" mēlīte cieši pieguļ pie kājas, tai netraucējot un nepārvietojoties. Mūsu dizaina komanda lielu uzmanību pievērsa arī apavu papēdim, lai nodrošinātu lielisku atbalstu skriešanas laikā

Palieciet sausi, skrienot.

"nekas nav nepatīkamāks par slapjām kājām pēc dažiem noskrietiem apļiem uz skrejceļa," iesaka Mehdi, Kalenji produktu vadītājs un skrējējs jau no bērnības. Tāpēc mūsu komanda izstrādāja šos cieši pieguļošos apavus, kas novērš ūdens iekļūšanu. Lai varētu droši skriet, izstrādājām arī izturīgu un nodilumizturīgu apavu virsdaļu, kas ļaus tikt galā ar atspērienu no starta blokiem.

Apavi, kurus ir pārbaudījuši un apstiprinājuši sportisti:

Pirms piedāvājam jums šos vieglatlētikas apavus, mēs tos testējām kopā ar virkni skrējēju, sākot no reģionālajiem konkurentiem un beidzot ar starptautiskiem sportistiem."Aptuveni 40 testos iesaistītie skrējēji atzinīgi novērtēja līdzsvaru, ko dizaina komandai izdevās panākt starp sajūtu/atbalstu un labu pēdas platumu," atklāj Driss, Kalenji testēšanas inženieris. Pēc trim testēšanas posmiem ar lepnumu iepazīstinām šo "AT Sprint" apavu galīgo versiju.

sastāvs

sastāvs

Bez virsmas: 40.0% Termoplastisks poliuretāns, 60.0% Poliesteris; Ārējās zoles materiāls: 20.0% Etilēna vinilacetāts, 80.0% Termoplastisks poliuretāns; Iekšzole: 40.0% Etilēna vinilacetāts, 60.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā. Savu apavu pāri var arī glabāt Kalenji apavu somā ar ventilācijas atveri žāvēšanai.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu vieglatlētikas apavus ar radzēm testē Decathlon ārštata skrējēji apstākļos, kādi ir līdzīgi treniņos un sacensībās. Šo testu mērķis ir pēc iespējas objektīvāk uzlabot produktu jau izstrādes posmā, lai jūs varētu pārspēt savus rekordus un pārsniegt savas robežas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Pirms izmantošanas uz skrejceļa, šie apavi ir veikuši simtiem skrējienu, atspērienu pret starta blokiem un pārvarējuši šķēršļus.Tie lieliski atbilst visprasīgāko skrējēju vajadzībām un prasībām. Tie ir paredzēti īsam sprintam, taču ir piemēroti arī garam sprintam.

Videoklipi