Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA Kods. 8503842 2468501

Sieviešu pārgājienu jaka, zila/pelēka

77,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu pārgājienu entuziastu komanda Monblāna pakājē izstrādāja šo ūdensizturīgo jaku tiem, kam patīk pārgājieni ātrā gaitā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Ļoti kompakta, var salocīt plaukstas lielumā.

Viegls

Hibrīdmateriāla dēļ jaka ir ļoti viegla — M izmērs sver 178 g.

Kustības brīvība

Ergonomisks griezums kustību brīvībai.

Ūdensnecaurlaidīgs

2,5 slāņu ūdensizturīga membrāna un audumi. Rāvējslēdzējs, ūdensizturīgas šuves

Elpojamība

Gaisu caurlaidīgs materiāls, RET = 6. Perforēta padušu daļa.

Ventilācija

Mehāniska ventilēšana visapkārt krūšu kurvim.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Informācija par izmēru un piegriezumu

Iekšējais tilpums nozīmē, ka šo jaku var valkāt ar plānu, vieglu otro apģērbu kārtu, piemēram, flīsa vai vieglu dūnu jaku.

Kapuce

Stingrs nags, kas nodrošina maksimālu sejas aizsardzību.

Kabatas

1 krūšu kabata ar ūdensizturīgu rāvējslēdzēju, kurā var ielocīt jaku.

Galvenie komponenti

Zilā daļa — ar ūdensizturīgu, gaisu caurlaidīgu 2,5 slāņu membrānu.

Baltā daļa — ļoti ūdeni atgrūdošs, vēju aizturošs materiāls. Tas padara jaku vieglāku, kompaktāk salokāmu un gaisu caurlaidīgāku. Visas šuves ir izolētas, lai uzlabotu kopējo ūdensizturību.

Materiāla gaisa caurlaidība

Jaku izgatavošanai tiek izmantoti ne tikai gaisu caurlaidīgi materiāli, bet Quechua veido arī tehniskus risinājumus (rāvējslēdzējs, atveres, tīkls u.c.), lai kopumā uzlabotu jaku ventilāciju. Šīs ventilācijas sistēmas ļauj regulēt apģērba iekšējo temperatūru un arī veicina ķermeņa fizisko aktivitāšu laikā radīto sviedru novirzīšanu.

Materiāls ar pārklājumu vai membrānu

Pārklājums līdzinās krāsas slānim auduma apakšpusē. Tas padara materiālu ūdensizturīgu, taču tas ir arī gaisu caurlaidīgs. Bieži vien tas ir lētāks nekā membrāna, un tam ir nepieciešama odere aizsardzībai. Membrāna līdzinās ļoti plānai plastmasas (poliuretāna) kārtiņai. Tā padara materiālu ūdensizturīgu, taču tas ir arī gaisu caurlaidīgs. Tāpēc jaka ir elastīgāka, vieglāka, izturīgāka un bieži vien arī gaisu caurlaidīgāka nekā pārklājums.

Jaka ar membrānu.

3, 2 vai 2,5 slāņu materiāls

3 slāņi: membrāna ir ielīmēta starp 2 iekšējiem un ārējiem materiāla slāņiem. Šāda konstrukcija paildzina membrānas kalpošanas laiku un auduma veiktspēju. 2 slāņi: membrāna ir pielīmēta tikai ārējam auduma slānim, iekšējā aizsargodere nav saistīta. Šī konstrukcija ir lētāka, taču parasti vairāk traucē. 2,5 slāņi: membrānas iekšējo aizsardzību nodrošina sava veida lakas pārklājums, nevis faktiskais slānis, lai tā būtu iespējami viegla.

Materiālu spēja atgrūst ūdeni

Audums spēj atgrūst ūdeni, ja ūdens tek pa tā virsmu, bet tajā neiekļūst. Tādējādi audums nepiesūcas ar ūdeni un paliek viegls, silts un gaisu caurlaidīgs. Spēju atgrūst ūdeni nodrošina, apstrādājot audumu no ārpuses. Šī procedūra ir jāatkārto visā apģērba kalpošanas laikā (ik pēc 3 mazgāšanas reizēm). Visas “Quechua” ūdensizturīgās jakas ir apstrādātas ar ūdeni atgrūdošu līdzekli.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliamīds; Aizmugurējais materiāls: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Pirms šī ūdensnecaurlaidīgā apģērba uzglabāšanas vienmēr pārliecinieties, vai tas pilnīgi sauss.

Lietošanas ierobežojumi

Nav piemērota skarbiem un ilgstošiem sliktiem laikapstākļiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē Augšsavojā (Francijā). Mēs visu gadu radām un izstrādājam produktus, kas labi izskatās, ir vienkārši un kuros ir izmantotas jaunākās tehnoloģijas. Pēc tam tiek veikti stingri praktiskie testi, jo mēs uzskatām, ka tikai rūpīga testēšana reālās dzīves apstākļos, kas līdzinās tiem, kādos jūs izstrādājumu lietosiet, ļauj mums nodrošināt iespējami labākos izstrādājumus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Benžamēns, Elīza, Paskāls, Sedriks, Odreja...

Videoklipi