Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA

0,00 €
Ar nodokļiem
  • Sintētiskas aitādas locītavu aizsargi zirgiem “580”, brūni
  • Sintētiskas aitādas locītavu aizsargi zirgiem “580”, brūni
  • Sintētiskas aitādas locītavu aizsargi zirgiem “580”, brūni
Krāsa:
  • BRŪNA / SMILŠKRĀSA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu inženieri ir radījuši locītavu aizsargus “580”, lai ērti aizsargātu jūsu zirga pakaļējās kājas.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Viegli uzvilkt, pateicoties pogu aizdarei un platām elastīgām siksnām.

Daudzpusība

Piemēroti apmācībai, treniņiem, skriešanai pa līdzenu apvidu, lēkšanai un sacensībām.

Aizsardzība pret triecienu

Izturīgs apvalks, kas oderēts ar plānu putu materiālu, lai absorbētu triecienus.

Lietotāja komforts

Mīksta aitādas imitācija ir ideāli piemērota jutīgai ādai

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Komfortabla aizsardzība jutīgai ādai:

Viena no mūsu dizaineru prioritātēm ir, lai jūsu zirgam būtu ērti.Elastīgais un izturīgais plastmasas ārējais apvalks apvienojumā ar 2 mm iekšējo putu materiāla slāni perfekti apņem zirga kājas. Lieliska aizsardzība jutīgai ādai.

Papildus cīpslu aizsargiem “560”:

Lai pasargātu zirgu, jūs varat locītavu aizsargus aprīkot arī ar aitādas cīpslu aizsargiem. Izstrādāti no tādām pašām sastāvdaļām, tie aizsargās jūsu zirgu, pielāgojoties tā kājām. Mūsu kājsargi priekškājām un pakaļkājām atbilst visām konkūru prasībām (klubu, amatieru, jaunu zirgu).

Piemēroti mierīgam darbam un konkūram:

Tos ir viegli uzvilkt neatkarīgi no tā, vai paredzēti mierīgam darbam vai konkūram.Lai ļautu jūsu zirgam izpausties pilnā mērā, lecot pāri šķēršļiem, esam izveidojuši anatomisku apvalku, kas nespiedīs uz cīpslām mugurpusē.Aizsargi netraucēs locītavas saliekšanai un kustēsies kopā ar jūsu zirgu.Lieliska aizsardzība sacensībās.

Visiem zirgiem:

Tā kā visi zirgi ir atšķirīgi, mūsu locītavu aizsargi ir izstrādāti tā, lai pielāgotos visām ķermeņa formām. Pateicoties sintētiskajām putām iekšpusē un regulējamai līplentes sistēmai, aizsargi cieši, bet ērti pieguļ zirga kājām.

Aizsargājot jūsu zirga ekstremitātes:

Iespējams, ka tas tā neizskatās, bet šīs ķermeņa daļas ir ļoti ievainojamas.Cīpslas un locītavas ir vietas, kas labi jāaizsargā.Neatkarīgi no tā, vai jūs trenējaties vai sacenšaties, pārliecinieties, vai zirga pakaļkājas ir aizsargātas ar pareizajiem locītavu aizsargiem vai aptinumiem.Zirgu locītavas var pavisam viegli saskrambāties viena pret otru vai zirgs ar nagiem var aizķert locītavas, kas var izraisīt savainojumus.Locītavu aizsargus “560” ir viegli uzvilkt un tie nodrošina reālu aizsardzību.

Viegla kopšana:

Vai esat strauji jājis pa dubļiem vai smiltīm? Mazgāšana veļasmašīnā ir ideāli piemērota, lai atbrīvotos no smiltīm un samazinātu traumu risku.

Izmēri:

M = vidējs izmērs:Garums:27,6 cm

Augstums:14,5 cm

L = liels izmērs:Garums:30 cm

Augstums:15,5 cm.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Atstāt izžūt pirms nolikt tīrā un labi ventilētā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi