Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA Kods. 8757644 4567453

Zirgu jāšanas ādas iemaukti ar franču deguna siksnu “900”, tumši brūni

65,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: BRŪNA
  • BRŪNA
  • BRŪNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu jāšanas sporta dizaineri izstrādāja šos iemauktus, lai samazinātu spiedienu uz zirga kakla un galvas maksimālam komfortam.

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Anatomiska galvas siksna, lai samazinātu spiedienu uz kaklu un ausīm.

Izturība

Bifeļa āda ar teļādas oderi padara tos ļoti izturīgus.

Ierobežo kairinājumu

Polsterējums uz spiediena zonām:galvas, purna siksnai un stiprinājumiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Dizains un stils:

Iemauktiem ir dinamisks dizains, ņemot vērā jūsu zirga anatomiju.Smalkajām, elegantajām līnijām ir kontrastējošas virsšuves.Anatomisko iemauktu “900” pati pirmā versija ir no gaiši brūnas un tumši brūnas ādas ar tumši zilām līnijām.

Anatomisks galvas siksnas dizains:

Iemauktu galvas siksna parasti rada spiedienu kaklam tāpat kā jātnieka kontakts ar vaiga siksnām. Lai izvairītos no tā, mēs izveidojām galvas siksnu, kas atbrīvo galvas aizmuguri un kakla skriemeļus ar pārliktņa dizainu, kas ietver divus mīkstu putu polsterus abos kakla sānos.

Anatomisks galvas siksnas un purna siksnas dizains:

Apakšējā pakauša siksnas daļa ir veidota tā, lai atslābinātu ausu aizmugurējo daļu, kas ir ļoti jutīga vieta, rezultātā atslābinot arī zirga muti. Līdzīgi veidojām arī pieres siksnu, iestrādājot mazus stiprinājumus apakšējā pakauša siksnas daļā, lai novērstu spiediena rašanos virs uzacīm un deniņiem.

Anatomisks vaigu siksnas dizains.

abas vaigu siksnas un purna siksna ir piestiprinātas ar sānu cilpu, lai sadalītu spiedienu no saskares ar roku starp kakla un purna siksnu, nevis starp laužņiem un kaklu.

Anatomisks purna siksnas dizains.

Purna siksnas aizmugurē ir divi D burta formas gredzeni, tādēļ apakšējā daļa var brīvi kustēties, lai pielāgotos zirga galvai.

Žokļa siksnas dizains.

Standarta kakla siksnas vietā mēs izveidojām žokļa siksnu, lai varat pielāgot iemauktu un purna siksnas novietojumu uz jūsu zirga galvas.Tā nedaudz jāsavelk un palīdz atdalīt vaigu siksnas prom no laužņiem un iemauktiem, no jūsu zirga acīm.

Samazināta berze:

Vietas, kas izdara lielu spiedienu, ir oderētas ar mīkstu putu polsterējumu, lai palielinātu zirga komforta sajūtu.Vēl šis polsterējums ir galvas siksnai, it īpaši un kakla, pieres siksnai un purna siksnai. Visi stiprinājumi, kuri var spiest, arī ir oderēti ar polsterējumu, lai samazinātu berzi, cik vien iespējams.

Pavadu veidi:

Iemaukti tiek pārdoti bez pavadas. Šie iemaukti ir īpaši izstrādāti ar pavadu "900", kas pieejama mūsu veikalos un tiešsaistē.Šai pavadai ir tādas pašas detaļas, apdare un ādas krāsa.

Izmēri:

Iemauktiem “900” ir pieejami divi izmēri:maza zirga (CS) un zirga (FS).CS izmērs piemērots zirgiem ar mazu galvu un D kategorijas ponijiem ar lielām, garenām galvām.FS piemērots lielākai daļai zirgu.Pateicoties daudzajām regulēšanas iespējām, izmērs ir piemērots plašākam vidējo un lielo zirgu klāstam..

Kā pārbaudīt, vai jūsu iemaukti ir pareizi piestiprināti.

Dažas vienkāršas kustības ļauj pārbaudīt iemauktu regulējumu.Jūs varat ieslidināt pirkstu starp zirga seju un pieres siksnu, lai pārbaudītu, vai tā nav pārāk cieša un nenospiež jutīgās zonas. Pēc tam varat izslidināt pirkstu starp galvas siksnu un ausu aizmugurējo daļu, lai pārbaudītu vai spiediens uz ausīm nav pārāk spēcīgs. Pirmo lietošanas reižu laikā atcerieties pavērot, vai neparādās kādas noberzumu pazīmes uz zirga galvas.

Viegli pielāgojama purnene:

Purna siksnas regulējums ietekmē, cik zirgs būs mierīgs. Iesakām ieslidināt pirkstu starp zirga seju un purna siksnu un divus pirkstus starp purna siksnu un vaigiem. Ja jums ir šaubas, vai esat visu pareizi izdarījuši, jautājiet padomu profesionāļiem.

Kopšanas ieteikumi:

Lai iemauktus saglabātu labā stāvoklī, iesakām tos regulāri notīrīt ar glicerīna ziepēm, kas uzklātas ar remdenā ūdenī samitrinātu sūkli.Tad jūs varat hidratēt ādu ar smērvielu, ko uzklāj ar mājsaimniecības vai speciālu ādas lupatiņu.Ja jūtat, ka āda ir raupja un sausa, varat izmantot arī mitrinošu kondicionieri, kas baros ādu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Liellopu āda; Odere: 100.0% Liellopu āda

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi