Filtri 0
Filtri 0
SOLOGNAC Kods. 8668788 4422615

Kompakta medību mugursoma “X-Access”, 45 litri, “Treemetic” kamuflāžas

70,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: HAKI
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Paredzēta lielo medījamo dzīvnieku izsekošanai un medībām no slēpņiem.Piemērota arī mazu putnu medībām un postenī stāvošajiem medniekiem dzinējmedībās.

PRIEKŠROCĪBAS

Ūdeni atgrūdošs

Neuzsūc mitrumu un pasargā no neliela lietus.

Tilpums

45 l tilpums, var palielināt pievienojot ar siksnām citas “X-Access” somas.

Svars

1,4 kg. Izmēri:54 x 31 x 25 cm.

Nēsāšanas komforts

Jūsu komfortam josta un lences polsterētas ar 15 mm un 20 mm biezām putām.

Kabatas

Vairākas kabatas, tostarp 1 kabatu ieročiem/trijkājim un 1 sānu pieejai pamatam.

Aizsardzība pret savvaļas augiem

Sastāvdaļas ir izturīgas pret plīšanu un caurduršanu.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ērta pārnēsāšana.

EVA 15 mm putu polsterējums lencēm, regulējama josta ar 20 mm PE putām, kā arī krūšu siksna.Abām plecu lencēm ir āķi, kuriem var piestiprināt ūdens maisiņa cauruli.

Ūdensnecaurlaidība.

Mugursomai ir nolokāms fluorescējošs kamuflāžas lietus pārvalks, kas jūsu mugursomu un tās saturu aizsargās no sliktiem laikapstākļiem, kā arī padarīs jūs pamanāmu citiem medniekiem.

Tilpums.

Izturīga 45 l mugursoma, kuras aizmugurē ir paplašināms nodalījums (7 cm), kurā ērti pārnēsāt trijkāji vai ieroci, aizsargājot gan pašu šaujamieroci, gan tēmēkli.Somas sānos ir siksnas ar cilpām, pie kurām iespējams piestiprināt “X-Access” somiņas, tādējādi palielinot mugursomas tilpumu.

Izturība.

10 mm “YKK” rāvējslēdzējs, “Duraflex” sprādzes un 600 denjē poliestera audums.Mūsu somas pārbaudītas laboratorijās, lai garantētu siksnu stiprību, nesot smagumus.(10 000 cikli, palaižot 15 kg smagumu).

Kabatas.

Liels galvenais nodalījums, kabata šaujamierocim vai trijkājim somas aizmugurē, ārēja kabata priekšpusē, sāna atvere, lai viegli piekļūtu somas apakšai, iekškabata ar rāvējslēdzēju un elastīga kabata ūdens maisiņam.

“X-Access” dizains.

“X-Access” mugursoma, kurai var piestiprināt saderīgus “X-Access” aksesuārus.Siksnas ar cilpām ļauj pievienot visu veidu saderīgas somas, piemēram, “S” vai “M” organizatoru.

“Treemetic” kamuflāža.

Šai medību mugursomai ir ekskluzīvais “Solognac Treemetic” kamuflāžas raksts.Kamuflāžas raksts izstrādāts un veidots, izmantojot ļoti augstas izšķirtspējas grafiskos rīkus: - ārkārtīgi reālistisks dažādu augu attēlojums; - ļoti izteikts dziļuma asums starp priekšplānu un fonu:3D efekts ļauj jums saplūst ar pamežu;

- vairāki gaismas kontrasti ir ļoti efektīvi visās dienas stundās un rītausmā/krēslā.- ģeogrāfiski elementi, kas sadala apveidu.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Somas pārvalks: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Sausā, labi vēdināmā vietā.Sargāt no uguns.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi

Videoklipi