Filtri 0
Filtri 0
Display filters
111 Produkti
Aktīvie filtri 0
Pēc darbības
By color
  • ZILA
  • MELNA
  • HAKI
  • ZAĻA
  • ORANŽA
  • BRŪNA
  • PELĒKA
  • DZELTENA
  • SARKANA
  • SMILŠKRĀSA
  • BORDO
  • TIRKĪZA
  • DAUDZKRĀSAINA
  • PURPURA
  • OKERA
  • BALTA

VIRSJAKAS

Meklējat ideālo virsjaku trekingam kalnos vai ziemas pārgājieniem? Mums ir, ko jums piedāvāt! Mūsu plašajā kolekcijā spēsiet atrast visu vajadzīgo vīriešiem ne tikai aktīvam sportam, bet arī tādiem hobijiem kā makšķerēšana un medības. Izpētiet milzīgo vīriešu jaku un citu apģērbu klāstu, ja vēlaties savā īpašumā iegūt augstākās kvalitātes preces par zemu cenu. Ja meklējat ko specifisku, izmantojiet ērto filtrēšanas opciju, kas ļaus ātri un viegli atrast nepieciešamās preces vienuviet. Apskatiet un izvēlieties – tas ir tieši tik vienkārši!

Vīriešu ziemas jakas sportam un ikdienai

Kad rudens sezona pārvēršas ziemā, ir laiks sagādāt sev piemērotu ziemas jaku, kas nodrošinās siltumu un vienlaikus lieliski izskatīsies. Interneta veikalā Decathlon.lv jūs gaida simtiem modeļu visām gaumēm. Mūsdienās sportiskais stils ir pārņēmis ne tikai modes pasauli, bet arī katra vīrieša skapi! Mūsu vīriešu sporta jakas ir praktisks apģērbs, kuru varēsiet valkāt arī ikdienā. Pateicoties klasiskajam dizainam, tās var labi kombinēt ar dažāda stila apaviem un citiem aksesuāriem. Jums atliek tikai izvēlēties piemērotāko modeli, un droši varēsiet ar to doties ielās. 

Ja sports ir svarīga jūsu dzīves daļa, tad jūs noteikti ar to nodarbojaties arī ziemā. Ziema taču sniedz tik daudz iespēju! Šajā gadalaikā varam slēpot, snovot, doties pārgājienā pa sniegotām takām un ne tikai. Katrs ziemas sporta cienītājs zina, ka atbilstošs apģērbs ir obligāts aksesuārs šādos laikapstākļos. Kvalitatīvas virsjakas vīriešiem pasargā no aukstuma, traucoties lejā pa nogāzi vai kāpjot kalna virsotnē. Izpētiet Decathlon.lv sortimentu, lai atrastu savam sportam vislabāko ziemas vīriešu jaku par pievilcīgām cenām, kas atbilst jūsu prasībām!

Vīriešu alpīnisma jaka ideālai kustību brīvībai

Alpīnisms ir visnotaļ sarežģīts sporta veids, kas prasa fizisku izturību, pacietību un pašdisciplīnu. Termins “alpīnisms” radies no Alpu kalniem, jo tieši tur meklējami tā pirmsākumi. Sportiskā alpīnisma pamatā ir dabas radīto šķēršļu (augstuma, reljefa, laikapstākļu) pārvarēšana. Tā kā, kāpjot kalnā, ne vienmēr var zināt, kas sagaida kāpiena laikā, ir svarīgi nodrošināties ar visuzticamāko ekipējumu. Šī iemesla dēļ Decathlon.lv piedāvā plašu alpīnisma jaku klāstu. Tās izgatavotas no augstas veiktspējas vēju necaurlaidīga auduma, kas sniedz siltumu un izvada sviedrus intensīvas piepūles laikā. Mūsu alpīnisma jakas ir izteikti vieglas, turklāt to forma pielāgota ķermeņa uzbūvei, lai panāktu pareizas funkcijas pareizajās vietās. Uzdrīkstieties pārbaudīt sevi ar pašu uzticamāko atbalstu!

Dūnu jakas – stilīga jaka, kas noderēs aktivitātēm zemās temperatūrās

Vīriešu dūnu jaka ir īpaši parocīga, nodarbojoties ar fiziskām aktivitātēm lielā aukstumā vai skarbos apstākļos. Tās pildījums satur īstas pīļu dūnas, kas ir izteikti vieglas, tādēļ arī pati jaka nav smaga. Šādai virsjakai ir ergonomisks piegriezums, kas nodrošina kustību brīvību, tāpēc ar to būs ērti nodoties kāpšanai kalnos un citām āra aktivitātēm. Jūs to praktiski nejutīsiet! Tā kā dūnu jaka ir salīdzinoši plāna, ap to viegli varēs aplikt alpīnisma ekipējumu un citu inventāru. Ja plānojat sportot vējainā laikā, vēlams, lai jūsu dūnu jakai ir kapuce – tās konstrukcija parasti piekļaujas galvas formai, nodrošinot maksimālu aizsardzību pret nepatīkamajām vēja brāzmām, nepieļaujot, ka tiek sapūstas jūsu ausis vai galva.

Kad temperatūra noslīd krietni zem nulles, nepieciešams vissiltākais iespējamais ietērps. Sportošanai mēteļi nav risinājums. Standarta mētelis ir pārāk garš un var traucēt aktivitātēm. Šādā gadījumā aukstai ziemai vislabāk noderēs Decathlon.lv pieejamās parkas. Parka ir paredzēta īpaši sniegotam un vējainam laikam ļoti zemās temperatūrās, sniedzot siltumu un komfortu tās valkātājam. Šāda apģērba funkcionalitāte ļauj stundām ilgi atrasties sniegā un salā, ilgstoši neizjūtot aukstuma radīto diskomfortu. 

Vīriešu virsjakas iecienītākajam hobijam

Sports nav tikai skriešana, lēkšana un traukšanās lejā pa kalnu! Dažkārt sports ir hobijs, kas prasa izveicību, veiklību un, tieši tā – slēpšanos. Jā, mēs domājam medības! Šai aizraujošajai nodarbei vajadzīgas kamuflāžas jakas un krekli, kas ļauj palikt nepamanītam, pārvietojoties pa mežu. Decathlon.lv ziemas jaku piedāvājumu papildina kamuflāžas preces no augstākās kvalitātes materiāla, lai jūs varētu lieliski nodoties savam hobijam. Tāpat arī šādas vīriešu jakas var kļūt par stilīgu garderobes elementu – raksta dēļ tās nekad neiziet no modes, kas šāda tipa vīriešu ziemas virsjakas padara par universālu risinājumu. Iegādājieties komplektā kādu ērtu cepuri un šalli, un varat doties ielās. Turklāt, tā kā laiku pa laikam mūsu klientus iepriecina kāda laba izpārdošana, sev ko piemērotu un praktisku spēs atrast jebkurš meklētājs.

Ziemas jakas vīriešiem tūrismam un kalnu trekingam

Vasara ir īstais laiks ceļošanai, lai baudītu laisku atpūtu, apskatot neredzētas vietas un izmēģinot vietējos labumus. Taču drosmīgu izaicinājumu cienītāji zina, ka ceļasomas jāpako tieši tad, kad laikapstākļi kļuvuši pavisam skarbi. Taču ne tāpēc, lai dotos uz siltajām zemēm. Gluži otrādi – lai dotos uz vietām, kur ziemas ir vēl aukstākas un sniegotākas. Ja piederat pie šīs kategorijas, tad jums noteikti vajadzēs siltu un uzticamu virsjaku. Ja meklējat sev piemērotāko virsjaku tūrismam un kalnu trekingam, interneta veikala Decathlon.lv piedāvājumā jūs gaida kvalitatīvs preču sortiments no pārbaudītiem zīmoliem. Audumi, no kā izgatavota lielākā daļa preču šajā klāstā, ir ūdensnecaurlaidīgi, tādēļ tie aizsargās ne tikai pret vēju un salu, bet arī pret mitruma nelabvēlīgajām sekām. Turklāt visu apģērbu konstrukcija ir ļoti pārdomāta un veidota tā, lai piedāvātu jums vislabāko veiktspēju visdažādākajos apstākļos.

Uzticama virsjaka, ar ko lieliski papildināt savu garderobi, Decathlon.lv

Mūsu klāstā iekļauti tikai uzticami zīmoli par pieejamām cenām. Jūs priecēs daudzveidīgi dizaini un stili, lai ko piemērotu varētu atrast pat visprasīgākais vīrietis. Iepirkties pie mums tiešsaistē ir pavisam vienkārši – mūsu ērtā filtrēšanas opcija ļauj atlasīt vajadzīgo produkta veidu, izmēru, cenu diapazonu un daudz ko citu. Tā kā mēs nodrošinām apģērbu un inventāru vairāk nekā 80 sporta veidiem, tad mūsu sortimentā varēsiet ātri un vienkārši piemeklēt visu nepieciešamo savam hobijam vai brīvā laika aktivitātēm. Turklāt katram produktam ir pievienoti attēli no dažādiem rakursiem, lai jūs spētu saprast, kā aptuveni produkts varētu izskatīties uz jums. Tāpat arī katrai precei pievienots apraksts un tehniskā informācija, lai jūs varētu iepazīties ar to, pirms to iegādājieties. Sporta apģērba iegāde vēl nekad nav bijusi tik patīkama!