Filtri 0
Filtri 0
FORCLAZ Kods. 8493062 2561022

Sieviešu trekinga mugursoma “MT900 Symbium”, 50+10 l

140,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA
  • ZILA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izturīga mugursoma ar 50L ietilpību (+ 10 L paplašinājums).Paredzēts sievietēm, kas patstāvīgi dodas pārgājienos.

PRIEKŠROCĪBAS

Daudzpusība

2 pudeļu turētāji, nūju turēt., lietus pārsegs, telts turēt. (siksnas zem somas)

Izturība

600D Ripstop ūdensnecaurlaidīgs audums.Izturīga poliamīda somas pamatne

Vairāki nodalījumi

Plašs atvērums priekšpusē. 10 kabatas.Ūdens rezervuārs

Ērta ūdens uzņemšana

Iekšējais nodalījums ūdens rezervuāram (ūdens rezervuārs nav iekļauts komplektā)

Svars

2.4 kg.Šis ir mūsu tukšas somas standartparauga svars.

Nēsāšanas komforts

Regulējamas muguras daļas un plecu lences. Tehnoloģija Symbium

Ventilācija

Alumīnija stieņi mugurdaļā, kas mazina spiedienu un ļauj gaisam cirkulēt.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Izmēri

Augstums: 69 cm,

Platums: 43 cm,

dziļums: 35 cm

Ietilpība

Palielināms tilpums: 50 l + 10 l paplašinājums, pateicoties somas augšējam atlokam ar regulējamu augstumu.Katras mugursomas tilpums tiek mērīts, izmantojot standartizētu metodi. Mēs piepildām galveno nodalījumu un visas kabatas ar mazām bumbiņām. Pēc tam bumbiņas izber mērtraukā, ar kura palīdzību izmēra tilpumu litros (kļūdas pielaide ir tikai daži procenti.

Somas konstrukcija

Ir pierādīts, ka šīs somas dažādo detaļu montāža iztur augstas spriedzes līmeņus, jo īpaši, ja tā tiek piepildīta vai ar to pārvietojas.

Katrs elements ir izstrādāts tā, lai garantētu konstrukcijas uzticamību: biezs priekšējais rāvējslēdzējs (10 mm), pastiprinātas šuves apakšdaļā un uz siksnām.

Tehnoloģija Symbium

Symbium koncepcija samazina šūpošanās efektu, kas nogurdina pārgājiena dalībniekus.Šī koncepcija ir balstīta uz jostas struktūras optimizāciju, kas nodrošina labāku mugursomas līdzsvaru pārvietošanās laikā.

Mugursomas sapakošana.

Ievietojiet savu nakšņošanas aprīkojumu mugursomas apakšdaļā.

Ievietojiet ūdens rezervuāru tam paredzētajā nodalījumā.

Aizmugurē novietojiet smago aprīkojumu (telti, plītiņu, pārtiku) un ap to izvietojiet drēbes.Telts vai zemes pārklāju var novietot arī zem atloka vai zem somas.Uzglabājiet ūdensnecaurlaidīgo jaku un termoapgērbu ērti aizsniedzamā vietā. Kabatās ievietojiet mazus priekšmetus, kurus izmantosiet dienas laikā (sauļošanās aizsargkrēmu, karti, brilles u.c.)

Ilgtspējīgs stils

Esam izvēlējušies pigmenta krāsas un izveidojuši vienkāršas dizaina līnijas, lai radītu ilgtspējīgu stilu, kas tiks nodots no paaudzes paaudzē.

Papildpiederumi

Savietojama ar 2 x 7 l divu nedēļu glabāšanas maisiņiem.

Ir svarīgi, lai jūsu pārgājiens notiktu vislabākajos apstākļos un ar labu aprīkojumu. Tāpēc, lai papildinātu savu aprīkojumu un lai mugursoma “MT100 Symbium” būtu ērta, skaitiet informāciju šeit: our storage accessories

Sievietes ķermeņa aprises

Mūsu sieviešu modeļi ir pielāgoti sieviešu ķermeņa formai (krūtīm un gurniem). Plecu siksnas ir atvērtāku formu un josta, kas lielākam komfortam un kustību brīvībai atrodas augstāk.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Oderējums: 100.0% Poliesteris; Balsts: 100.0% Poliamīds; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns; Somas pārvalks: 100.0% Poliesteris; Pārklājums: 100.0% Poliuretāns

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Glabājiet somu sausā un labi vēdināmā vietā, sargājiet no tiešiem saules stariem.

Lietošanas ierobežojumi

Somu nedrīkst mazgāt veļas mašīnā.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Lai pārbaudītu "MT900 Symbium" mugursomas izturību, ir veikti vairāki laboratorijas testi. Tāpēc esam veikuši: Martindale testu, kas novērtē šīs mugursomas izturību pret nodilumu, uzsākto plīsumu testu (šuves), izturību pret putu materiālu saspiešanu, alumīnija konstrukcijas (kas atrodas somas aizmugurē) izturību pret stingrību un saliekšanu.

Garantija

10 Gadi

Apstiprinājis:

Papildus laboratorijas testiem mūsu produkti tiek pārbaudīti arī reālos apstākļos, veicot ilgus pārgājienus, ko dēvē par "izturības testēšanas misijām".Pirmais "MT900 Symbium" mugursomas prototips nedēļu tika testēts Marokā. Pēc dažām izmaiņām, lai apstiprinātu galīgo prototipu, tas nedēļu ilgā testā veica Monblāna trasi. Visbeidzot, tās izturība tika nopietni pārbaudīta piecu nedēļu ilgā pārgājienā dažādās vidēs.

Videoklipi