Filtri 0
Filtri 0
SUBEA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu “Subea” dizaineri izstrādāja somu, kas ir piemērota visa jūsu niršanas aprīkojuma ievietošanai un skalošanai.

Šī 70 litru ietilpības niršanas soma ir izgatavota no tīklauduma, kas ļauj ātrāk nožāvēt aprīkojumu.Kad jūsu soma ir tukša un izžuvusi, to var salocīt, lai aizņemtu pēc iespējas mazāk vietas.

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Siksnu audums: 100.0% Polipropilēns

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Tukšu somu iespējams salocīt, lai taupītu vietu.

Ietilpība

Šīs niršanas somas ietilpība ir 70 litri.

Viegls

Svars:0,45 g.

Kabatas

Iekšējā kabata + tīklauduma kabata aprīkojuma skalošanai un žāvēšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ietilpība.

Šī 70 litru niršanas soma ir piemērota visa jūsu niršanas vai zemūdens medību inventāra pārnēsāšanai.Piemērota arī aprīkojuma skalošanai:nav nekādas nepieciešamības izņemt to no somas — vienkārši iegremdējiet somu skalošanas tvertnē, lai noskalotu no sava aprīkojuma visus sāls un hlora atlikumus.

Somas izmēri.

Garums:81 cm

Platums:44 cm

Augstums:38 cm

Salocītā veidā šī soma aizņem ļoti maz vietas laivā vai jūsu niršanas somā:29 x 23 cm

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā, sargāt no gaismas.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Izstrādājušas un testējušas mūsu komandas un tehniskais partneris Hendajā, Francijā.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu tehniskais partneris:“Planet Ocean” (PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs), kas izveidots “Decathlon” ūdenssporta centrā Hendajā, Francijā.Centrs izmanto “Subea” aprīkojumu visa gada garumā. Instruktoru komanda aktīvi iesaistās “Subea” niršanas piederumu izstrādes procesā:sākot ar izstrādes posmu sadarbībā ar “Subea” komandu (produktu vadītājs, dizaineri un inženieri), beidzot ar izturības pārbaudēm sadarbībā ar centra ūdenslīdējiem (no iesācējiem līdz instruktoriem, visa gada garumā).