Filtri 0
Filtri 0
WEDZE

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • BALTA / MELNA
  • ZILA / MELNA
  • ROZĀ / MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Izstrādāta regulāriem slēpotājiem, kuri meklē vieglu slēpošanas ķiveri ar izcilām gaisa aizturēšanas un ventilācijas spējām.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta lietošana

Elastīga saite notur brilles vietā. Nesasalst. un lejup pavērš. daļa.

Viegls

M izmēra ķivere sver 445 g.

Regulējams

6 atveramas un aizveramas gaisa atveres.

Siltums

Ausu aizsargi un bieza odere.Pilnīgi nosegta kakla aizmugurējā daļa.

Stabilitāte

Regulēšana ap visu galvu, izmantojot ripu.

Aizsardzība pret triecienu

Atbilst standartam EN 1077:2007 (B kategorija). Vieglāka konstrukcija In Mold.

Ventilācija

8 atveres, iekšēji ventilācijas kanāli un 1 ventilācijas restīte aizmugurē.

Lietotāja komforts

Pazemināti ausu aizsargi ausu spiešanas novēršanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Pieredze

Ķivere PST 580 ir paredzēta regulāriem slēpotājiem. Papildus tās nelielajam svaram tai ir efektīva ventilācijas sistēma (8 ielaidumi, iekšējā ventilācija un izvades atveres aizmugurē). Ventilāciju var atvērt vai aizvērt, lai izvēlētos siltuma regulēšanu.3D ausis (ķiveres iekšpusē) nodrošina lielisku komfortu un labāku dzirdamību.

Saderība

Wedze ķiveres un brilles ir konstruētas tā, lai tās kopā veidotu vienu, integrētu veselumu.

Regulēšanas ripa

Regulēšanas ripai ir būtiska nozīme, lai ķiveri noturētu uz galvas. Šī sistēma ar vieglas piekļuves ripu ļauj jums jebkurā brīdī viegli un precīzi regulēt aizdari pat ar uzvilktiem slēpošanas cimdiem. Tā sniedz arī komfortu un maksimālu drošību. Pagrieziet ripu pa labi ciešākai aizdarei vai pa kreisi — vaļīgākai.

Konstrukcija In-Mold

Šai konstrukcijai, kas pazīstama kā In-Mold, ir polikarbonāta ārējais apvalks, kas ir tieši liets pie EPS oderējuma. Sadursmes gadījumā iekšējā EPS odere absorbē triecienus. Visa konstrukcija ir ārkārtīgi viegla. Ja vien slēpošanas ķivere nav guvusi vērā ņemamus triecienus, mēs iesakām to mainīt ik pēc 5 gadiem.

Standarts EN 1077

Standarts EN 1077:2007 ir Eiropas standarts, kas attiecas uz ķiverēm, kuras izmanto galvaskausa aizsardzībai kalnu slēpošanā un snovbordā. Šis standarts pārbauda triecienu absorbēšanas spēju un pretestību pret caurduršanu. Ir 2 kategorijas.

- A klase: aizsargā galvas virspusi un aizmuguri, ausis un galvas sānus. B klase: aizsargā galvas virspusi un aizmuguri, bet nenosedz ausis.

Izmēra izvēle

* Izmēriet galvas apkārtmēru centimetros (ap pieres vidu un tieši virs ausīm).

* Izvēlieties šim mērījumam atbilstošo izmēru.

Piemērs: ja galvas apkārtmērs ir 56 cm, pielaikojiet 55–59 cm izmēra ķiveri.

Pielaikošana

Veltiet pietiekami daudz laika, lai ķiveri pielaikotu pienācīgi. Jums nekur nevajadzētu just diskomfortu. Ja tas tomēr ir jūtams, pielaikojiet citu modeli.

Vienmēr piemēriet ķiveri kopā ar savām brillēm, jo ne visas ķiveres sader ar visām brillēm. Ķivere sader ar slēpošanas brillēm, ja starp briļļu augšdaļu un ķiveri nav brīvas spraugas.

Ķiveres regulēšana

Aktivitāšu laikā slēpošanas ķiverei ir jābūt pienācīgi nostiprinātai un pieregulētai:

* ir svarīgi izvēlēties pareizo izmēru;

* galvas apkārtmēru regulē, izmantojot grozāmo ripu;

* pazodes siksniņa ir kārtīgi jānoregulē.

Ar to ir līdzīgi kā ar drošības jostu automašīnā —ja tā būs pārāk vaļīga, tā nepildīs savu funkciju un nenodrošinās pietiekamu aizsardzību.

Drošība

Nevelciet zem ķiveres biezu cepuri, jo tā atvirzīs ķiveri nost no galvas un samazinās aizsardzību.

Tā vietā izvēlieties ļoti plānu “beanie” tipa cepuri vai balaklavu, kas neapdraudēs drošību. Ķivere ar ļoti labām izolējošām īpašībām. Bieži nav nekādas vajadzības papildus izmantot vēl ko citu.Tāpat arī izvairieties pievienot ķiverei kameru, jo arī tas var apdraudēt drošību. Šajā standartā netiek ņemti vērā nekādi ķiverei pievienoti elementi.

Vienkārši lietojama

Izņemama putu detaļa komfortam. Mazgāt veļas mazgājamā mašīnā 30 °C temperatūrā.

Atgriešanas noteikumi (konkrēts produkts: individuālais aizsardzības līdzeklis)

Pārliecinieties par produkta piemērotību jūsu vajadzībām.

Pretējā gadījumā jūs to var atgriezt atpakaļ saskaņā ar mūsu noteikumiem un nosacījumiem, t.i. kopā ar visām instrukcijām, etiķetēm un, ja iesējams, kopā ar oriģinālo iepakojumu; to var izmantot atkārtoti. Kopā: Cienīsim savu planētu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Neglabāt mitrā telpā vai siltuma avota tuvumā un nepakļaut UV staru iedarbībai. Pirms glabāšanas izžāvēt, ieteicams glabāt ķiveres auduma somā.

Lietošanas ierobežojumi

Pēc trieciena gūšanas visas ķiveres ir jānomaina.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visi Wedze izstrādājumi ir testēti reālos izmantošanas apstākļos, kuriem tie ir tikuši konstruēti: sniegā, aukstumā un visos iespējamos apstākļos, ar ko ir iespējams saskarties slēpojot. Dizaineru komandas, izstrādājumu vadītāji, inženieri un dizaineri pārbauda, vai programma, kurai izstrādājums ir paredzēts un izveidots, ir pilnībā atbilstoša izstrādājuma lietošanai reālos apstākļos.

Garantija

2 Gadi