Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA
  • ZAĻA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina speciālisti ekoloģiski izstrādāja šo segu ērtai noklāšanai uz zemes, dodoties piknikā, pārgājiena atpūtas brīžos vai kempingā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Salocītā veidā ļoti kompakta | Tilpums: 2,5 l | Diametrs: 9 cm | Garums: 36 cm

Ūdeni atgrūdošs

Abas ūdensnecaurlaidīgās paklāja puses aizsargā pret mitrumu.

Ērta pārvietošana

Rokturis pārnēsāšanai | Savilkšanas lences | Viegla (650 g)

Ērta uzturēšana

Viegli mazgāt veļas mašīnā; ievērojiet kopšanas norādījumus.

Ērta atvēršana/aizvēršana

Viegli sarullēt (instrukcijas par salocīšanu). Savilkšanai 2 fiksēšanas siksnas

Pretestība pret berzi

Materiāli un konstrukcija ir izturīgi pret nodilšanu.

Lietotāja komforts

Piemērota 4 personām|. Izmēri: 170 x 140 cm. | Ūdeni atgrūdoša apakša.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūsu komforts – mūsu prioritāte

Mēs pievēršam īpašu uzmanību ērtu produktu izstrādei.

Ērtumam un noklāšanai uz zemes, kā arī lai aizsargātos pret mitrumu un reljefa nelīdzenumiem, šis pleds ir izgatavots no vairākiem materiāliem.

Pārbaudīti optimālai izturībai

Lai nodrošinātu piknika segas izturību, mēs veicam materiālu un savienojumu laboratorijas testus, kuros simulē piknika segas novecošanos.Piemēram, mēs pārbaudām auduma izturību pret nodilumu un plīšanu, krāsas noturīgumu, kad to pakļauj UV staru iedarbībai un mazgāšanai, kā arī ūdensnecaurlaidību.

Testu rezultātus mēs izmantojam, lai garantētu, ka pleds kalpos 2 gadus, sākot no iegādes datuma, kas norādīts uz pirkuma dokumenta.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS. PROFESIONALIAI VALOMA SAUSUOJU BūDU, NAUDOJANT TETRACHLORETILENą IR VISUS TIRPIKLIUS, IšVARDYTUS PRIEšAIS F SIMBOLį. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Mēs iesakām segu pirms uzglabāšanas izmazgāt un izžāvēt. Vislabāk glabāt to tīrā, sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Brīdinājums! Sargāt no uguns!

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Nodilumizturība pārbaudīta mūsu laboratorijās, veicot Martindeila testu. Šīs pārbaudes laikā tiek izmantots abrazīvs, ar kuru komponents tiek pakļauts noteiktam skaitam berzes ciklu. Tests tiek apturēts, kad parādās caurums vai kad ir sasniegti 100 000 cikli. Mūsu paklājs izturēja 100 000 ciklus.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir testēti dabā tādos apstākļos, ar kādiem jūs varētu saskarties, dodoties pārgājienā. Mūsu darbinieki un testētāju grupa (ko veido partneri, pārstāvji un pircēji) testē produktus visā to izstrādes gaitā, līdz tie nonāk tirgū.