Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpu peldētājām, kuras vēlas labu siltuma komfortu.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Pateicoties neoprēna mīkstajam materiālam, hidrotērpu būs viegli novilkt.

Kustības brīvība

Pateicoties 2 mm biezajam neoprēnam roku daļā, Jūs varēsiet brīvi pagriezt plecus.

Slīdēšanas efektivitāte

Pateicoties “Glide-Skin” neoprēnam, peldot būs viegli slīdēt pa ūdeni.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas ieteikumi.

Lai novērstu noberzumus kakla apvidū un citās vietās, uzklājiet vazelīnu vai 50% vazelīna un 50% lanolīna maisījumu.

Uzvilkšanas ieteikums.

Hidrotērpā izmantotais “Glide Skin” materiāls ir ļoti elastīgs un staipīgs, bet arī trauslāks.To uzvelkot, neizmantojiet pirkstu galus un nevelciet pārāk stipri.Ievelciet rokas un kājas pakāpeniski.*skatiet mūsu ieteikumus par hidrotērpu izmēriem.

Sastāvdaļas:

Krūšu kurvja un kāju daļa:4 mm “Glide Skin” neoprēns / 5 mm ielaidums pāri krūšu kurvim un vēdera zonai

Piedurknes:2 mm “Glide Skin” neoprēns

“GBS” vīles:līmētas un cauršūtas (ūdensnecaurlaidīgas).

Vide draudzīga izstrāde.



Pārstrādāts poliesteris.

Iekšējais audums ir pinums ar poliestera diegiem, kas izgatavoti no pārstrādātām plastmasas pudelēm.1 hidrotērps = 45 plastmasas pudeles

Ar “Dope-Dye” tehnoloģiju krāsoti diegi:Tiek krāsoti diegi, nevis audums.To ir iespējams izdarīt, izmantojot pigmentus, kas nešķīst poliesterī vai poliamīdā.Šī tehnoloģija ļauj ietaupīt ūdeni līdz pat 60% un ievērojami samazināt CO2 emisiju.

Kāpēc hidrotērpu ir tik grūti uzvilkt?

Iekļūt neoprēna hidrotērpā var šķist neiespējamā misija, īpaši tiem, kuriem vēl nav pieredzes šajā jomā.Neoprēna hidrotērpiem ir jābūt cieši pieguļošiem, lai izvairītos no ūdens iekļūšanas tērpā.Ja hidrotērps būs pārāk liels, peldētājam būs auksti, kā arī varētu tikt iegūti ādas kairinājumam, jo hidrotērps vairāk rīvēsies.*skatiet mūsu ieteikumus par hidrotērpu izmēriem.

Valkājot neoprēna hidrotērpu, es citādāk jūtu savus muskuļus.Vai tas ir normāli?

Ja šīs ir Jūsu pirmās nodarbības atklātos ūdeņos ar hidrotērpu, ir pilnīgi normāli, ja sajūtas muskuļos ir citādākas. Tas ir tāpēc, ka piedurkņu materiāla peldspējas dēļ Jums ir jāizmanto “papildu” spēks, lai iegremdētu rokas ūdenī.Šī sajūta mazināsies un pazudīs pēc dažām sesijām.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi