Filtri 0
Filtri 0
NABAIJI

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA / SARKANA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu dizaina komandas ir izstrādājušas šo atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpu, lai nodrošinātu izcilu kustību brīvību, peldoties mērenā ūdenī.

Vai peldēšanas hidrotērpi ierobežo Jūsu roku kustības?Šis atklāto ūdeņu bezpiedurkņu peldēšanas hidrotērps ļauj Jums peldēt ar lielisku kustību brīvību.

Putas : 100.0% Gumija; Oderējums: 100.0% Poliesteris

PRIEKŠROCĪBAS

Viegli uzvilkt

Aizmugurējais rāvējslēdzējs un īpaši elastīgais komponents atvieglo uzvilkšanu.

Kustības brīvība

Izbaudiet kustību brīvību ūdenī, pateicoties šim bezpiedurkņu hidrotērpam.

Optimāla temperatūra

Peldieties ar siltuma komfortu, pateicoties 2,5 mm neoprēnam uz vēdera.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Lietošanas ieteikumi:

Lai novērstu nodilumu ap kaklu un citās berzes vietās, uzklājiet vazelīnu vai 50% vazelīna un 50% lanolīna mikstūru.

Uzvilkšanas ieteikums:

Šajā tērpā izmantotā “GlideSkin” sastāvdaļa ir ļoti elastīga un staipīga, bet arī trauslāka.To uzvelkot, neizmantojiet pirkstu galus un nevelciet pārāk stipri.Ievelciet rokas un kājas pakāpeniski.

Sastāvdaļa.

Krūšu daļa, muguras daļa un kājas:2,5 mm “Glide Skin” neoprēns

“Flatlock” vīles:nav ūdensizturīgs.

Videi draudzīga izstrāde.



Pārstrādāts poliesteris.

Iekšējais audums ir pinums ar poliestera diegiem, kas izgatavoti no pārstrādātām plastmasas pudelēm.1 hidrotērps = 45 plastmasas pudeles

Krāsots diegs:Diegs tiek krāsots tieši, atšķirībā no auduma.Tas ir iespējams, izmantojot pigmentus, kas nešķīst poliesterā vai poliamīdā.Šis paņēmiens ļauj ietaupīt ūdeni līdz pat 60% un ievērojami samazināt CO2 emisijas.

Kāpēc ir grūti uzvilkt neoprēna hidrotērpu?

Neoprēna hidrotērpu uzvilkšana var šķist grūti paveicama, īpaši tiem, kuri tos nekad nav valkājuši.Neoprēna hidrotērpiem jābūt cieši noslēgtiem, lai peldēšanas laikā neiekļūtu ūdens.Ja hidrotērps ir pārāk liels, peldētājs jutīsies vēsāk, un viņa āda būs pakļauta lielākai berzei, jo hidrotērps peldēšanas laikā kustēsies.*skatiet mūsu padomus par hidrotērpa uzvilkšanu.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabājiet atklāto ūdeņu peldēšanas hidrotērpu sausā vietā.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi