Filtri 0
Filtri 0
FOUGANZA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē
Mūsu jātnieku dizaineri ir izstrādājuši šo seglu jostu tādiem jauniem iesācēju jātniekiem kā Jūs.Izmantot ar poniju segliem.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta uzturēšana

Mazgāt ar ūdeni.

Viegli uzvilkt

Siksnas sprādze ērtai seglu jostas uzlikšanai.

Izturība

Sintētiska seglu josta, kas neizstaipās.

Lietotāja komforts

Putupolimēra odere: spiediena izlīdzināšanai.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Piederumi:

Siksna “100” ideāli sader ar poniju segliem “100”.To var izmantot arī īsiem siksnu segliem, piemēram, “Escape” segliem.

Kopšanas padomi:

Nekas nav vienkāršāk, kā rūpēties par savu sintētisko seglu jostu. Mēs iesakām to regulāri kopt, izmantojot mitru, remdenu sūkli. Vēl praktiskāk, pēc izjādes jūs varat arī notīrīt seglu jostu ar dendiju birsti. Ir svarīgi kopt savu seglu jostu un pārbaudīt, vai tajā nav raupju plankumu, plaisu vai netīru plankumu, jo tie var savainot zirgu.

Mūsu pielāgošanas padomi

Pēc iegādes iesakām pārbaudīt, vai seglu jostas forma ir piemērota jūsu zirgam. Nepieciešami tikai daži vienkārši soļi, lai efektīvi pārbaudītu piemērotību. Pirmkārt, lai pareizi pielāgotu seglu jostu, ir jāpārbauda seglu novietojums. Tiem jābūt novietotiem aiz pleciem. Kad segli ir novietoti pareizi, varat pārbaudīt, vai priekškājas var brīvi kustēties, novietojot plakanas rokas starp seglu jostu un zirga elkoņiem aizmugurē.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

TESTI UN GARANTIJA

Garantija

2 Gadi