Filtri 0
Filtri 0
ARTENGO Kods. 8342201 842574

Daudzpavedienu tenisa stīga “TA 500 Comfort”, 200 m spole, 1,3 mm, brūna

100,00 €
Ar nodokļiem
  • Daudzpavedienu tenisa stīga “TA 500 Comfort”, 200 m spole, 1,3 mm, brūna
  • Daudzpavedienu tenisa stīga “TA 500 Comfort”, 200 m spole, 1,3 mm, brūna
Krāsa: DZELTENA
  • DZELTENA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Izstrādāta vidēji pieredzējušiem vai pieredzējušiem tenisa spēlētājiem, kuriem spēlējot stīgas pārtrūkst pēc 10–20 spēles stundām, un kuri vēlas izcilu komfortu un jaudu.

PRIEKŠROCĪBAS

Jauda

Poliuretāns, poliamīds un “Peek” materiāls nodrošina optimālu veiktspēju

Pretestība pret berzi

Laba izturība ar 8 “Peek” dzīslām, ideāli piemērota spēlētājiem, kuriem spēlējot stīgas plīst reti.

Griešana

Stīgas sastāvs un 1,3 mm diametrs nodrošina labu iegriešanu.

Izturīgs stīgu spriegojums

Ļoti labi saglabā stīgu nospriegojumu līdz pat 6 lietošanas mēnešiem.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Kāds nospriegojums ir labākais?

Mērens nospriegojums (18‒23 kg) nodrošina lielāku komfortu, iegriešanu un jaudu. Tomēr jums būs mazāk kontroles un precizitātes.

Spēcīgs nospriegojums (> 23 kg) nodrošina labāku kontroli un precizitāti. Taču tas var izraisīt tendinītu. Tāpat tiks nodrošināta mazāka iegriešana un jauda.

Par monopavediena stīgām

Monopavediena stīgām “Decathlon” iesaka 19‒22 kg nospriegojumu. Mēs nekādā gadījumā neiesakām monopavediena stīgas bērniem līdz 15 gadu vecumam, lai pasargātu viņus no traumām. Šīs stīgas ir vislabāk piemērotas spēlētājiem, kuriem pārtrūkst stīgas, spēlējot līdz 10 stundām, jo tām ātri zūd nospriegojums.

Par daudzpavedienu stīgām

Daudzpavedienu stīgām “Decathlon” iesaka 25 kg maksimālo nospriegojumu. Šīs stīgas ir ieteicamas cilvēkiem ar noslieci uz tendinītu un jauniešiem. Daudzpavedienu stīgas ļoti labi saglabā nospriegojumu.


Kad jāmaina stīgas?

Jūsu raketes nodrošinātais sniegums par 50 % ir atkarīgs no rāmja un 50 % ‒ no izmantotajām stīgām. Noteikti nesteidzieties, izvēloties pareizās stīgas.

Spēlētājiem, kuriem bieži pārtrūkst stīgas: nomainiet tās, tiklīdz tās pārtrūkst.

Spēlētājiem, kuriem stīgas plīst reti vai nekad, “Decathlon” iesaka veikt to nomaiņu tik reizes gadā, cik reizes jūs spēlējat vienā nedēļā. Piemēram: ja spēlējat vienu reizi nedēļā, nomainiet stīgas vienu reizi gadā; ja spēlējat trīs reizes nedēļā, nomainiet stīgas trīs reizes gadā.

“Decathlon” padomi

Jums nevajadzētu pievilkt nodilušas stīgas, jo to sniegums būs zudis. Vaļīgi stiegrota rakete ļaus jums spēlēt mierīgāk, dodot jums vairāk jaudas, nepielietojot pārmērīgu spēku. Laika gaitā stīgas var nodilt nesaplīstot. Tās zaudē savu elastību un sākotnējās īpašības. Spēli ietekmē arī stīgu kalibrs (jeb diametrs). Jo mazāks ir stīgas diametrs, jo lielāku jaudu un spēcīgāku iegriešanu tā nodrošinās. Lielāks diametrs piešķir stīgām lielāku stingrību un spēcīgāku ietekmi uz jūsu ķermeni.

sastāvs

sastāvs

Virve: 23.6% Poliuretāns, 9.1% Poliētera bloku amīds, 67.3% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Izvairieties no krasām temperatūras svārstībām un jebkāda veida mitruma uz stīgām.<br /> Neatstājiet savu raketi automašīnas bagāžniekā: temperatūra var strauji paaugstināties un samazināties.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Produkta īpašības ir laboratoriski pārbaudītas. Stīgu pretestības pārbaudes laboratorijā tiek veiktas, izmantojot “Canon” tenisa bumbu metamo mašīnu, kas ļauj pārliecināties par katras stīgas ilgmūžību. Spēka pārbaudi veic plīšanas pretestības trieciena testa iekārta. Tā pārbauda produkta absorbēto enerģiju un spēju reproducēt šo ātrumu uz bumbu.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Mūsu sertificētie instruktori un vislabākie jaunie spēlētāji Francijas ziemeļos.