Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN Kods. 8357415 2031172

Sieviešu kopējais peldkostīms ar plakanā vēdera efektu “Dora”, melns

35,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Kā visu sagatavotības līmeņu sērfotājas, mēs esam izstrādājušas šo peldēšanas apģērbu sērfošanas iesācējām sērfošanai bangojošos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāti, lai paliktu savā vietā pavisam mazos viļņos (bangojošos viļņos)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Jūs esat sērfošanas iesācēja

Jūs apgūstat sērfošanu, sērfojat tikai dažas reizes gadā, brīvdienās vai sērfošanas izbraucienos. Jūs paliekat vietā, kur varat sataustīt gultni, mazos vai bangojošos viļņos. Sērfojat, lai gūtu prieku no atrašanās ūdenī un no sajūtām, ko sniedz sērfošana. Mācoties jūs bieži krītat, taču tas notiek viļņos, kas nav pārāk spēcīgi. Mēs esam izstrādājuši plašu peldēšanas apģērbu klāstu, lai jūs varētu piemeklēt savām vajadzībām un ķermeņa formai atbilstošu apģērbu.

Aktivitātes pludmalē

Neatkarīgi no tā, vai esat sērfotāja, vai vienkārši peldaties jūrā, jūs noteikti nevēlaties pazaudēt savu peldkostīmu. Tādēļ mēs veicam visu mūsu peldkostīmu testēšanu viļņos. Visi modeļi ir izstrādāti sērfošanai un ir lieliski piemēroti arī citiem ūdenssporta veidiem: supošanai, burāšanai, kaitsērfingam, peldēšanai u. c.

Ķermeņa forma

Skaistajam peldkostīmam “Dora” ir vienkāršs un sievišķīgs piegriezums, taisns kakls un mugura, kā arī elegants drapējums, kas paslēpj vēderu un rada plakana vēdera efektu. Tam ir arī 360 grādu augumu formējošs oderējums, kas no jauna izceļ un pilnveido siluetu. Tā konstrukcija nodrošina lielisku nodilumizturību un ļoti labu krūšu atbalstu, tāpēc tas ir piemērots dažādām ķermeņa formām.

Viļņos nenoslīd: testēšana

Mēs izstrādājam peldēšanas apģērbus, kas viļņos nenoslīd. To testēšanai esam pieaicinājuši sieviešu sērfotāju komandu – sievietes ar atšķirīgām ķermeņa formām; šī komanda izpilda testa protokolu mūsu produktu izstrādes biroja baseinā, Hendajā. Šī protokola mērķis ir imitēt sajūtas, ko izjūt sērfotāji, nokrītot viļņos sērfošanas laikā. Ja testēšanas rezultāts ir apmierinošs, mēs dodamies sērfot jūrā — pārbaudīt mūsu peldēšanas apģērbu reālos lietošanas apstākļos.

Kas ir polsterētās bļodiņas?

Augšdaļā iestrādātās bļodiņas izceļ krūšu līniju. Formētās, peldkostīma augšdaļā iestrādātās bļodiņas izceļ jūsu krūtis un piešķir tām apaļu formu bez redzamām vīlēm, kā arī ļauj izvairīties no kairinājuma, ko var radīt no griezta un šūta porolona izgatavoti ieliktņi. Lai nodrošinātu jums optimālu komfortu, “Olaian” izmanto polsterētas bļodiņas vairumā mūsu peldkostīmu modeļu.

Komforts, valkājot mūsu peldkostīmus

Mūsu mērķis ir sniegt atbalstu sievietēm, pārliecinoties, ka viņas mūsu izstrādātajos peldkostīmos jūtas ērti. Krūtis netiek saspiestas, sēžamvieta netiek pārlieku izcelta un ir pieejami dažādi noseguma līmeņi. Mūsu misija ir nodrošināt ikvienai sievietei viņai piemērotu peldkostīmu, neatkarīgi no viņas ķermeņa uzbūves vai izmēra.

Formējošs, vēdera daļu slaidinošs efekts.

Pateicoties tā formu veidojošajai oderei, šis peldkostīms eleganti apslēpj jebkuru nepilnību, kura, jūsuprāt, piemīt jūsu figūrai.Tas koriģē noteiktas jūsu ķermeņa daļas, padarot vidukli vizuāli slaidāku.

Sausa un slapja peldkostīma izmēra noteikšana

Lai nodrošinātu ideālu piegulumu ūdenī, svarīgi izvēlēties atbilstošu izmēru, kad vēl esat sausa; slapjš peldkostīms kļūst vaļīgāks.Tāpēc mēs iesakām jums iegādāties atbilstošu izmēru.Uzlaikošanas laikā pielaikošanas kabīnē peldkostīmam ir cieši jāpieguļ jūsu ķermenim un jums jāsajūt tā sniegtais atbalsts.Atsevišķos peldkostīma elementos iestrādātais elastāns ūdenī kļūst mīkstāks, padarot audumu brīvāku.

Turpmāk mūsu peldkostīmi būs bez plastikāta higiēniskajām uzlīmēm.

Sākot ar 2022. gadu visi “Decathlon” izstrādātie peldkostīmi tiks pārdoti bez plastikāta higiēniskajām uzlīmēm. Šis atbildīgais lēmums tika pieņemts, lai palīdzētu pasargāt mūsu planētu un samazinātu plastmasas izmantošanu. 940 km plastmasas ietaupījums ik gadu.

Lūdzu, sniedziet savu ieguldījumu ‒ vienmēr pielaikojiet mūsu peldkostīmus virs apakšveļas.

Vai vēlaties samainīt savu peldēšanas apģērbu?

Izvēlētais izmērs vai modelis nav jums piemērots? Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā? Nekādu problēmu, tikai nenogrieziet peldēšanas apģērba etiķeti, gadījumam, ja vēlēsieties to samainīt.

“Olaian” – “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” jaunais sērfošanas un peldēšanas dēļu zīmols, kas atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldēšanas apģērbu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārliecinātos, ka tas paliek savā vietā arī viļņos.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 22.0% Elastāns, 78.0% Poliamīds; Oderējums: 24.0% Elastāns, 76.0% Poliamīds; Sekundārais oderējums: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Šis apģērbs nav paredzēts regulārai valkāšanai hlorētā vidē.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir praktiski pārbaudīts Hendajā, un tam ir veiktas vairākas laboratoriskas pārbaudes, lai garantētu lietošanas kvalitāti lietojumos, kādiem tas ir izstrādāts: pārbaudīts izstrādājuma materiāla elastīgums un stabilitāte, kā arī krāsu noturība pret berzēšanu, tas ir mazgāts, pakļauts jūras ūdenim, hlorētam ūdenim un gaismai, un veiktas produkta vispārējā snieguma pārbaudes pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi