Filtri 0
Filtri 0
QUECHUA

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • PELĒKA / MELNA
  • TIRKĪZA
Nav pieejams tiešsaistē
Esam izstrādājuši šo "MH150" ūdensnecaurlaidīgo lietus jaku, lai pasargātu jūsu bērnu no vēja un lietus, izbaudot pastaigas dabā.

PRIEKŠROCĪBAS

Kompakta konstrukcija

Iespējams salocīt kabatā un pēc tam ievietot mugursomā.

Viegls

Bērniem no 8 līdz 9 gadu vecuma izmēra svars tikai 155 g

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensnecaurlaidīgs pārklājums iztur 1 stundu lietū (5000 mm). Līmētas galvenās šuves.

Elpojamība

Hidrofīlais pārklājums (RET=12): samazina kondensāta veidošanos apģērba iekšpusē.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Materiāla ūdensnecaurlaidības īpašības

Auduma pretestību mēra pēc ūdens stabiņa augstuma mm, ko var noturēt audums (tests balstīts uz JIS 1092 standartu). Jo lielāks ūdens spiediens, jo ūdensnecaurlaidīgāks ir audums. Šis apģērbs tika pārbaudīts dušas testā, izmantojot 60 l/m²/h ūdens uz 1 stundu. Šis tests atveido vidējas lietusgāzes kalnos. Materiāls ar 5000 mm rādītāju var izturēt 5000 mm ūdens stabiņa spiedienu (kas ir līdzvērtīgs stundu ilgai lietusgāzei).

Materiāla gaisa caurlaidība

Materiāla gaisa caurlaidību mēra pēc tā termiskās iztvaikošanas pretestības (RET).

Tā ir spēja izvadīt ūdens tvaiku, ko ķermenis rada fizisko aktivitāšu laikā, un tādējādi novērst ūdens uzkrāšanos uz ādas.

Jo zemāks RET, jo elpojošāks ir audums.

RET ≤ 6: īpaši gaisu caurlaidīgs audums

RET ≤ 12: gaisu caurlaidīgs audums

RET ≤ 20: nepietiekama gaisa caurlaidība



Mūsu produktam ir 12 RET vērtējums

Praktiskā informācija

Jaku ir iespējams uzglabāt kabatā.Centrālais rāvējslēdzējs, elastīga kapuce, piedurknes un josta

Materiālu izturība

Izturība pret nolietošanos un nodiluma tests: piemēram, tiek pārbaudīts, vai mūsu vilna nesaveļas, izmantojot laboratorijās veiktus testus. Krāsas noturības tests: tiek pārbaudīta krāsu noturība, lai pārliecinātos, ka, saskaroties ar siekalām, krāsas neizbalē. Nolietojuma tests: atkārtotai mazgāšanai nevajadzētu ietekmēt auduma īpašības, struktūru, biezumu vai izskatu.

Apģērba kopšana

1/ Mazgāt veļas mašīnā (30°C): saudzīgs mazgāšanas līdzeklis. Jakas un bikses mazgāt ar iekšpusi uz āru.Atbrīvojiet siksnas un gumijas. 2/ Izvairieties no pārāk lielas apģērba locīšanas liekot to veļas mašīnā: Tas var to sabojāt. 3/ Nesajauciet apģērbu stilus un krāsas. 4/ Nelietojiet balinātājus. 5/ Izvēlieties pilnu skalošanas un saudzīgu mazgāšanas ciklu. 6/ Žāvējiet uz auklas vai veļas žāvētavā (zemā temperatūrā, īsā ciklā).

Mūsu izstrādes pieeja vides aizsardzībai

Tā kā apzināmies, ka mums ir jārīkojas, lai aizsargātu mūsu planētu, Quechua ir apņēmusies ierobežot savu produktu ietekmi uz apkārtējo vidi.

Šodien šis produkts nav ekoloģiski izstrādāts, taču mēs katru dienu strādājam, lai padarītu to videi draudzīgāku: izstrādes pamatā ir videi draudzīgs dizains, remonta iespējas un ilgtspējība.

Kur tiek ražotas mūsu jakas?

Šī jaka tika izstrādāta mūsu starptautiskajā dizaina centrā Monblāna pakājē Francijā un pēc tam ražota pie mūsu piegādātājiem Bangladešā un Etiopijā.Tie ir partneri, kuriem ir patiesa pieredze mūsu telšu izgatavošanā un ar kuriem mums ir izveidojusies veiksmīga sadarbība.

Pateicoties šīm sadarbības attiecībām ar mūsu industriālajiem partneriem, varam radīt augstas kvalitātes tehniskus produktus.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA JEBKāDA VEIDA GLUDINāšANA
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE. NEDžIOVINKITE DžIOVINIMO KAMEROJE.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt salocītu tīrā un sausā vietā.

Lietošanas ierobežojumi

Sargāt no jebkādiem karstuma avotiem.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu dizaina speciālistu komanda atrodas Monblāna pakājē, Augšsavojā (Francijā). Visu gadu tiek radīti un izstrādāti skaisti, vienkārši un tehnoloģiski progresīvi produkti. Pēc tam tie tiek rūpīgi pārbaudīti praktiski, jo esam pārliecināti, ka tikai veicot stingras pārbaudes reālos apstākļos, kādos jūs tos izmantosiet, varam arī turpmāk piedāvāt jums labākus produktus nekā jebkad agrāk.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Lai izpildītu jūsu prasības, Quechua produkti ir pārbaudīti kalnos apstākļos, ar kādiem jūs saskarsieties pārgājienu laikā. Mūsu praktisko testu inženiere Sāra, kā arī bērnu testētāju grupa testē produktus visā to izstrādes laikā, līdz tie tiek piedāvāti pārdošanai.