Filtri 0
Filtri 0
KALENJI Kods. 8558251 2941288

Vieglatlētikas vidējas distances apavi ar radzēm "AT Mid", zili/melni/dzelteni

60,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: ZILA / DZELTENA / MELNA
  • ZILA / DZELTENA / MELNA
Size guide My size is :
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu vieglatlētikas entuziastu komanda radīja šos vidējo distanču skriešanas apavus, lai nodrošinātu ideālu risinājumu jūsu skriešanas sacensībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Šiem vieglajiem apaviem nav stiprinājumu un tie lieliski pielāgojas pēdas formai.

Enerģijas atgriešana

Tās plānā pamatne apavu priekšdaļā uzlabo skriešanas ātrumu.

Saķere

Lieliska saķere, pateicoties 6 mm radzēm (komplektā).

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Apavi, kas paredzēti vidējo distanču skriešanai

Vai jūs kā sportists tagad vēlaties specializēties vidējo distanču skriešanas sacensībās? Apskatiet šo apavu pāri, kas paredzēts 800 m līdz 10000 m distanču skrējējiem, tostarp 1500 m un 3000 m distancēm.Apavi, kas nodrošina neliela svara, komforta un atbalsta kombināciju. To vēdināmā sietveida materiāla augšdaļa arī palīdz novērst ūdens iekļūšanu apavos šķēršļu skrējiena sacensību laikā.

Viegli un ērti apavi:

Šie apavi ar savu vienkāršo dizainu lieliski pielāgojas jūsu pēdas formai. Tie ir gaisa caurlaidīgi un bez pastiprinātājiem, tāpēc ir īpaši viegli (9. izmērs sver 130 g). Šo vieglumu augstu novērtē vidējo distanču skrējēji, ņemot vērā to, ka apavi vairākkārtīgi ietekmē trasi.Lai nodrošinātu papildu komfortu, izveidojām mīkstu un īpaši elastīgu mēlīti.

Pieejamie apavi:

Mehdi, Kalenji produktu vadītājs, dalījās ar šo lepnumu: "Dažiem skrējējiem vieglatlētika var būt galvenais izdzīvošanas veids. Citiem, īpaši Francijā, tas var būt sociālās mobilitātes līdzeklis. Lai gan mums visiem nav vienādu ekspektāciju, taču izmantojam vienus un tos pašus produktus. Un šodien esam lepni, ka varam ražot augstas veiktspējas apavus, kas ir pieejami pēc iespējas plašākai auditorijai."

Viegli ieskrūvējiet un atskrūvējiet vieglatlētikas naglas

Mēs zinām, ka nav viegli vienmēr turēt pa rokai atslēgu, tāpēc šie vieglatlētikas apavi tiek pārdoti kopā ar sešstūra atslēgu, kas paredzēta radzēm. Tādējādi jums vairs nav nekādu attaisnojumu, dodieties un nomainiet savu apavu radzes tieši tagad.

sastāvs

sastāvs

Ārējās zoles materiāls: 28.0% Etilēna vinilacetāts, 72.0% Termoplastisks poliuretāns; Bez virsmas: 14.0% Poliuretāns, 30.0% Termoplastisks poliuretāns, 46.0% Poliesteris, 10.0% Poliamīds; Iekšzole: 0.0% Etilēna vinilacetāts, 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.

Glabāšanas padomi

Uzglabāt sausā vietā. Savu apavu pāri var arī glabāt Kalenji apavu somā ar ventilācijas atveri žāvēšanai.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Visus mūsu apavus ar radzēm praktiski testē Decathlon ārštata skrējēji treniņu un sacensību apstākļos. Mūsu testu mērķis ir pēc iespējas objektīvāk uzlabot produktu izstrādes posmā, lai sniegtu jums priekšrocības salīdzinājumā ar konkurentiem un palīdzētu jums pārsniegt savas robežas.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Vēl pirms to uzvilkšanas, apavi ir noskrējuši simtiem skrējienu ar šķēršļu barjerām.Tie ir ideāli piemēroti visprasīgākajiem vidējo distanču skrējējiem.

Videoklipi