Filtri 0
Filtri 0
OLAIAN

0,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa:
  • HAKI
Nav pieejams tiešsaistē
Kā visu sagatavotības līmeņu sērfotājas, mēs esam izstrādājušas šo peldkostīmu sērfošanas iesācējām, sērfošanai lūstošajos viļņos.

PRIEKŠROCĪBAS

Nemaina atrašanās vietu viļņos

Izstrādāts, lai nodrošinātu noturību pavisam mazos viļņos (putojošos viļņos)

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Ķermeņa forma

Šis sievišķīgais kopējais peldkostīms “Daria” ir piemērots visiem ķermeņa tipiem.

Dziļais V veida kakla izgriezums ir ideāli piemērots ikvienai sievietei, kas vēlas izcelt savas krūtis, izmantojot peldkostīmā iestrādāto, izņemamo bļodiņu sniegto formēšanu. Ideāli piemērots mazām un vidējām krūtīm.

Vīles zem krūtīm un vidukļa zonā piešķir tēlam papildu struktūru, garantējot harmoniska silueta radīšanu. Platās lences, vidēji augstais gurnu izgriezums un U veida muguras daļa nodrošina komfortu.

Jūs esat sērfošanas iesācēja

Jūs sērfojat regulāri. Sesiju laikā jūs sērfojat uz gaidīšanas zonu un, atkarībā no dēļa garuma, protat ienirt (“duck dive”) ar īso dēli vai pagulties zem dēļa (“turtle roll”) ar garo dēli, lai pārlaistu lūstošo vilni, tad sērfojat viļņos, kas zemāki par vienu metru. Jūs bieži krītat un esat pieradusi nokļūt zem ūdens. Peldkostīmam jāpaliek vietā visu jūsu kustību laikā, neatkarīgi no viļņa stipruma. Mēs izstrādājām intensīvām nodarbībām un ķermeņa formai piemērotus produktus.

Sausa un slapja peldkostīma izmēra noteikšana

Lai nodrošinātu ideālu piegulumu ūdenī, svarīgi izvēlēties atbilstošu izmēru, kad vēl esat sausa; slapjš peldkostīms kļūst vaļīgāks. Tāpēc mēs iesakām jums iegādāties atbilstošu izmēru. Uzlaikošanas laikā pielaikošanas kabīnē peldkostīmam ir cieši jāpieguļ jūsu ķermenim un jums jāsajūt tā sniegtais atbalsts. Atsevišķos peldkostīma elementos iestrādātais elastāns ūdenī kļūst mīkstāks, padarot audumu brīvāku.

Aktīva atpūta pludmalē.

Neatkarīgi no tā, vai esat sērfotāja, vai vienkārši peldaties jūrā, jūs noteikti nevēlaties pazaudēt savu peldkostīmu. Tādēļ mēs veicam visu mūsu peldkostīmu testēšanu viļņos. Visi modeļi ir izstrādāti sērfošanai un ir lieliski piemēroti arī citiem ūdenssporta veidiem: supošanai, burāšanai, kaitsērfingam, peldēšanai utt.

Jūtieties labi mūsu izstrādātajos peldkostīmos

Mēs vēlamies palīdzēt sievietēm justies labi mūsu izstrādātajos peldkostīmos. Krūšu daļa netiek saspiesta, peldkostīma biksītes nespiež un ir pieejami atšķirīgi noseguma līmeņi. Mūsu misija ir nodrošināt, lai ikviena sieviete varētu piemeklēt tieši sev piemērotu peldēšanas apģērbu, neatkarīgi no viņas ķermeņa uzbūves vai izmēra.

Nenoslīd arī viļņos: testēšana

Mēs izstrādājam peldkostīmus, kas viļņos nenoslīd. To testēšanai esam pieaicinājuši sieviešu sērfotāju komandu – sievietes ar atšķirīgām ķermeņa formām; šī komanda izpilda testa protokolu mūsu produktu izstrādes biroja baseinā, Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Šī protokola mērķis ir imitēt sajūtas, ko izjūt sērfotāji, nokrītot viļņos sērfošanas laikā. Ja šī testa rezultāti ir apmierinoši, mēs dodamies sērfot jūrā un veicam mūsu peldēšanas apģērbu testēšanu reālos apstākļos.

Kas ir polsterētās bļodiņas?

Augšdaļā iestrādātās bļodiņas izceļ krūšu līniju. Formētās, peldkostīma augšdaļā iestrādātās bļodiņas izceļ jūsu krūtis un piešķir tām apaļu formu bez redzamām vīlēm, kā arī ļauj izvairīties no kairinājuma, ko var radīt no griezta un šūta porolona izgatavoti ieliktņi. Lai nodrošinātu jums optimālu komfortu, “Olaian” izmanto polsterētas bļodiņas vairumā mūsu peldkostīmu modeļu.

Šim peldkostīmam ir izņemamas polsterētas bļodiņas

Izņemamās bļodiņas ļauj jums palielināt vai samazināt augšdaļas izmēru par pusi izmēra.

Turpmāk mūsu peldkostīmi būs bez plastikāta higiēniskajām uzlīmēm

Sākot ar 2022. gadu visi “Decathlon” izstrādātie peldkostīmi tiks pārdoti bez plastikāta higiēniskajām uzlīmēm. Šis atbildīgais lēmums tika pieņemts, lai palīdzētu pasargāt mūsu planētu un samazinātu plastmasas izmantošanu. 940 km plastmasas ietaupījums ik gadu.

Lūdzu, sniedziet savu ieguldījumu –

vienmēr pielaikojiet mūsu apģērbus, tostarp peldkostīmus, virs apakšveļas.

Vai vēlaties samainīt savu peldēšanas apģērbu?

Izvēlētais izmērs vai modelis nav jums piemērots? Vai vēlaties to samainīt savā “Decathlon” veikalā? Nekādu problēmu, tikai pārliecinieties, ka nenogriezāt peldēšanas apģērba etiķeti gadījumam, ja vēlēsieties to samainīt.

“Olaian”, “Decathlon” sērfošanas zīmols

“Olaian” ir “Decathlon” sērfošanas un bodibordinga preču zīmols. Tā galvenā mītne atrodas Hendajā, Francijas dienvidrietumos. Mūsu birojos, kas atrodas pašā piekrastē, mēs varam izstrādāt peldēšanas apģērbu un tajā pašā dienā to izmēģināt tieši jūrā, lai pārliecinātos, ka tas paliek savā vietā arī viļņos.

Padomi uzglabāšanai un apkopei

DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 95 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Lietošanas ierobežojumi

Šis apģērbs nav paredzēts regulārai valkāšanai hlorētā vidē

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Šis produkts ir praktiski pārbaudīts Hendajā un tam ir veiktas vairākas laboratoriskas pārbaudes, lai garantētu lietošanas kvalitāti lietojumos, kādiem tas ir izstrādāts: pārbaudīts auduma elastīgums un stabilitāte, kā arī krāsu noturība pret berzēšanu un mazgāšanu, tas ir pakļauts jūras ūdens, hlorēta ūdens un gaismas iedarbībai, un veiktas produkta vispārējā snieguma pārbaudes pēc atkārtotas mazgāšanas.

Garantija

2 Gadi