Filtri 0
Filtri 0
CAPERLAN Kods. 8294992 1772966

Telts karpu makšķerēšanai “Tanker Panoramax”

400,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: PURPURA
  • PURPURA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu inženieri to izstrādājuši karpu makšķerniekam, kurš vēlas ērtu telti, kas atbilstu vairāku dienu ilgas karpu makšķerēšanas prasībām.

PRIEKŠROCĪBAS

Ērta atvēršana/aizvēršana

Magnētiskās durvis ļauj ātri izkļūt no telts zivs piekošanās gadījumā.

Ietilpība

8,3 kvadrātmetrus plašajā telpā var ērti ievietot divus guļamkrēslus.

Redzamība

Tonētie logi nodrošina gan konfidencialitāti, gan labu pārskatāmību.

Izturība

Šī telts var izturēt vēju ar ātrumu līdz 80 km/h. 19 mm alumīnija stieņi.

Ūdensnecaurlaidīgs

Ūdensizturīgs audekls, 200 deni. Papildus 150 denjē mušu pārsegs.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Telts, kas attaisno cerības

Uzstādītas telts izmēri: Augstums: 170 cm

Platums: 240 cm

Garums: 385 cm.Plašajā teltī var ievietot 2 guļamkrēslus un komfortabli uzturēties divi makšķernieki. Tā sver 19,3 kg un to ir viegli pārvadāt – tās soma ir aprīkota ar siksnām.

Komplektācijā iekļauts zemes pārklājs. To var uzstādīt vai noņemt, izmantojot rāvējslēdzēju.

Pilnīgi ūdensnecaurlaidīga

Izturīgais 200 denu audekls pasargā telts iemītniekus visos laikapstākļos. Pilnībā ūdensnecaurlaidīgs audekls visos apstākļos – makšķernieks vienmēr būs sauss. Lai nodrošinātu pilnīgu aizsardzību, durvju un logu aizdare ir magnētiska, un tonētie logi ļauj skatīt ārpusē notiekošo, pašam paliekot nemanāmam. Rāvējslēdzējs ļauj arī ātri atvērt telti.

Pie audekla piestiprinātais grīdas paklājs nepieļauj rāpuļu un ložņājošu kukaiņu iekļūšanu teltī.

Papildu detaļas un iespējas

1. Pie telts priekšpuses nojumes piestiprinātā līplente ir paredzēta makšķerkāta turēšanai, kamēr makšķernieks maina aprīkojumu vai ēsmu. Tādējādi tiek novērsta makšķerkāta noslīdēšana uz zemes un iespējamā bojājumu rašanās.



2.Decathlon veikalos ir pieejams arī ar telti “Tanker” saderīgs mušu pārsegs.

Telts mušu pārsegi ir nepieciešami, lai izturētu ekstremālus apstākļus (ziema, spēcīgs lietus...), un tie novērš arī kondensāta veidošanos teltī.

Pret vēju

Pateicoties 19 mm alumīnija stieņu konstrukcijai, telts iztur līdz 80 km/h spēcīgu vēju. Astoņi stiprinājuma punkti telts piestiprināšanai pie zemes. Iekļauts vadotņu komplekts ar vijumiem.

Komplektā iekļauti 4 regulējami stieņi telts nostiprināšanai.

Vērošana

8 logi ļauj novērot zivju aktivitātes no guļamkrēsla un izbaudīt sava makšķerēšanas posteņa atmosfēru. Priekšējās durvīs ir 3 logi. Telts kreisā un labajā sānu sienā ir pa vienam logam, kā arī telts augšdaļā un aizmugurē ir pa vienam logam.Logus var aizvērt, lai teltī neiespīd gaisma. Aizmugurējais logs ir odu tīkls, kas nodrošina gan ventilāciju, gan aizsardzību pret odiem.

sastāvs

sastāvs

Pamatmateriāls: 100.0% Poliesteris; Paklājs: 100.0% Polivinilhlorīds; Mietiņš: 100.0% Alumīnijs; Rokas soma: 100.0% Poliesteris

Padomi uzglabāšanai un apkopei

GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C. GALIMA DžIOVINTI DžIOVYKLOJE. - ĮPRASTA TEMPERATūRA, MAKSIMALI BūGNO IšMETAMO ORO TEMPERATūRA 80 °C.
MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS. MAKSIMALI SKALBIMO TEMPERATūRA - 30 °C. - LABAI VIDUTINIO SUNKUMO GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 150 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.
DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS. DIDžIAUSIA SKALBIMO TEMPERATūRA - 70 °C. - ĮPRASTAS GYDYMAS.
LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI. LYGINAMA ESANT MAKSIMALIAI 200 °C PADO PLOKščIų TEMPERATūRAI.

Glabāšanas padomi

<br /> Telti uzglabājiet sausā vietā.Lai novērstu pelēšanu, pirms telts novietošanas uzglabāšanai nodrošiniet, lai audekls būtu pilnībā sauss.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Nodrošinot nevainojamu uzticamību neatkarīgi no makšķerēšanas apstākļiem, telts “Rapid Tanker” ūdensnecaurlaidība tiek kontrolēta un apstiprināta laboratorijā, izmantojot stingrus protokolus. Testēšanā izmantoti katastrofiski laika apstākļi – 200 l ūdens uz kvadrātmetru stundā. Informācijai: par spēcīgu lietu meteorologi uzskata tādu nokrišņu daudzumu, kas pārsniedz 8 litrus ūdens uz kvadrātmetru stundā; lielās vētrās reti tiek pārsniegts 100 l uz kvadrātmetru stundā.

Garantija

2 Gadi

Videoklipi