Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8334357 678246

Divkārša blīvuma anatomisks iemutis

10,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība



Teicams anatomisks iemutis, izstrādāts kopā ar ortodontiem.

Rāmis: 100.0% Silikons

PRIEKŠROCĪBAS

Anatomiska konstrukcija

Šī iemuša ekskluzīvā forma vieglāk notur iemuti mutē.

Ērta montāža/demontāža

Pielāgojams visiem regulatoriem. Nodrošiniet ar iespīlēšanas fiksatoru.

Mutes komforts

Divi dažādi silikona blīvumi lielākam komfortam smaganām.

TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

“Subea” regulators:ekskluzīvs patentēts anatomiskais iemutis.

Šis regulatora iemutis ir izstrādāts, lai mutē būtu ļoti ērti, pateicoties to anatomiskajai formai, kas izstrādāta kopā ar ortodontiem.Šim iemutim ir ekskluzīva forma, kas palīdz vieglāk noturēt to mutē, pateicoties zobu balstam, mēles balstam un dažādam materiāla biezumam un blīvumam (vienkāršs un divkāršs blīvums), kas ņem vērā aizvērta žokļa leņķi.

Tam ir divi dažādi silikona blīvumi lielākam komfortam smaganām.

Kopšanas padomi.

Nekad neizmantojiet šķīdinātājus vai produktus uz ogļūdeņraža bāzes, lai tīrītu vai pašrocīgi ieeļļotu regulatoru. Nekad neizmantojiet spreja bundžas, jo gāzes propelents var agresīvi iedarboties uz plastmasu.

Produkta garantijas

“Subea Tribord” produktiem ir divu gadu garantija (atkarībā no konkrētajiem juridiskajiem apstākļiem katrā valstī) no pārdošanas datuma un divu gadu (atkarībā no konkrētajiem juridiskajiem apstākļiem katrā valstī) slēptu defektu likumā noteikta garantija no defekta atklāšanas brīža.

Mūsu produkti ir izstrādāti brīvā laika sporta veidiem, nevis profesionālam lietojumam.Garantija neattiecas uz bojājumiem, kurus radījis trieciens vai nepareiza lietošana vai liels nolietojums.

Kas ir “Subea” zīmols?

“Tribord Diving” kļūst par “Subea” – “Decathlon” zīmolu, kas veltīts zemūdens sporta veidiem (snorkelēšanai, niršanai ar akvalangu, zemūdens medībām un brīvajai niršanai). Pakāpeniski tiks nomainīts marķējums uz visiem mūsu niršanas produktiem.

Kādēļ “Subea”? Jo: “SUBaquatic experiences are amazing”. Plašāka informācija:www.subea.com

sastāvs

sastāvs

Rāmis: 100.0% Silikons

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ir svarīgi uzglabāt niršanas aprīkojumu vietā, kur tuvumā neatrodas ozonu izdalošas iekārtas. Uzglabājiet aprīkojumu sausā vietā un sargājiet to no karstuma avotiem un tiešu saules staru iedarbības.

Lietošanas ierobežojumi

Niršanai nepieciešams instruktora sertifikāts.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu tehniskais partneris: “Planet Ocean”. Šis ir PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs, kura mītnes vieta atrodas Tribordā. Centrs izmanto “Tribord” aprīkojumu visa gada garumā. Instruktoru komanda ir rūpīgi iesaistīti “Tribord” niršanas produktu attīstībā, sākot ar izstrādes posmu sadarbībā ar produktu vadītājiem, dizaineriem un inženieriem, beidzot ar prototipu testēšanu un ilgtermiņa nodilumizturības pārbaudēm sadarbībā ar nirējiem no iesācējiem līdz instruktoriem turpmākās mācībās.

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Turklāt visi mūsu regulatori izstrādāti, izmantojot lietošanas un ērtuma pārbaudes (statisko, dinamisko un biomehānisko analīzi), ko veic “Dan Europe” kā speciālists un neatkarīgs konsultants.

Videoklipi