Filtri 0
Filtri 0
SUBEA Kods. 8334353 678207

Regulators niršanai ar akvalangu “SCD 100 INT 232b”

160,00 €
Ar nodokļiem
Krāsa: MELNA
  • MELNA
Nav pieejams tiešsaistē

Veikala pieejamība

Mūsu “Subea” komanda izstrādāja šo niršanas regulatoru iesācējiem un klubiem. Šis nebalansētais regulators vienlīdz labi darbojas gan siltā, gan aukstā ūdenī.

PRIEKŠROCĪBAS

Viegls

Kopējais svars: 1040 g

Daudzpusība

Nebalansēta pirmā pakāpe, kas ir piemērota izmantošanai aukstā ūdenī virs 4 °C

Viegli elpot

Auksta ūdens (< 10 °C) nebalansēta virzuļa 1. pakāpe Pārsegs pārtrauc plūsmu

Mutes komforts

Ekskluzīvs anatomisks vienkārša blīvuma iemutis, izstrādāts ar ortodontiem.

Instrukcijas


TEHNISKĀ INFORMĀCIJA

Nebalansēta pirmā pakāpe, kas ir vienlīdz labi piemērota izmantošanai gan siltā, gan aukstā ūdenī

“Subea SCD 100” regulators ir t. s. klubu regulators, kas izceļas ar uzticamību, stiprību un vienkāršu kopšanu. Šis “Subea” regulators ir vienlīdz labi piemērots izmantošanai gan siltā, gan aukstā ūdenī. Atkarībā no niršanas dziļuma tam vienkārši ir nepieciešama papildu ventilācija.

Viena augsta spiediena (HP – 7/16”) izeja un četras zema spiediena (LP – 3/8”) izejas.

Otrā pakāpe un viegla elpošana

Regulatora otrā pakāpe pārveido dabisko elpošanas uzvedību mehāniskā darbībā. Augstas kvalitātes otrā pakāpe var būtiski samazināt slodzi un palīdzēt uzlabot nirēja drošību, nodrošinot gaisa plūsmu vieglāk un pietiekamā daudzumā bez liekas piepūles. Hidrodinamiskās vāciņa atveres nodrošina atvieglotu elpošanu. Vāciņa ekskluzīvais dizains novērš pastāvīgu plūsmu caur regulatoru.

Izelpa: uzlabota redzamība un samazināts trokšņu līmenis

Izelpas laikā ergonomiskās “ūsas” izvada gaisa burbuļu plūsmu līdz vaigiem tā, ka troksnis netraucē nirēju un burbuļi neiet maskas priekšā. Mazāk traucējumu un lielāks prieks nirstot.

“Subea” regulators: ekskluzīvs anatomiskas konstrukcijas iemutis.

Šis regulatora iemutis ir izstrādāts, lai nodrošinātu jūsu mutei komfortu, pateicoties tā anatomiskajai formai, kas izstrādāta sadarbībā ar ortodontiem. Šim iemutim ir ekskluzīva forma, kas palīdz vieglāk noturēt to mutē, pateicoties dzerokļu atbalstam, mēles atbalstam un dažādam materiāla biezumam un blīvumam (vienkāršs un divkāršs blīvums), kas pielāgojas aizvērta žokļa leņķim.

Regulatora sertifikācija.

Šis regulators ir sertificēts atbilstoši standarta EN 250:2014 prasībām. Testēts RINA, Dženova, Itālija (sertificēta iestāde Nr. 0474). Testēšana veikta ar elpošanas iekārtu, kas simulē nirēja elpošanu. Testi veikti pie spiediena, kas līdzvērtīgs 50 metru dziļumam, ar 2,5 litru ventilācijas amplitūdu (ieelpojot un izelpojot), ar ventilācijas plūsmas ātrumu 62,5 l/min., vai 25 cikliem minūtē, 10 °C temperatūrā vai 4 °C aukstā ūdenī.

Ventilācijas piepūles sertifikācija un mērījumi

“Subea SCD 100” regulatori ir aprīkoti ar nebalansētu pirmo pakāpi un ir sertificēti izmantošanai aukstā ūdenī (<10 °C), kā arī siltākā ūdenī (>10 °C).

INT regulators ir sertificēts 232 bāru spiedienam.



Ventilācijas piepūles sertifikācijas testu rezultāti (simulēts spiediens 50 m dziļumā ūdenī, kura temperatūra ir 4 °C)

- tvertnes spiediens pie 200 bāriem: 1,53 J/L

- tvertnes spiediens pie 110 bāriem: 1,86 J/L

- tvertnes spiediens pie 50 bāriem: 1,88 J/l.

Šļūtenes svars un garums

Pirmās pakāpes svars: 660 grami.

Otrās pakāpes svars: 200 grami.

Šļūtenes svars: 150 grami.

Kopējais svars: 1040 grami.

Šļūtenes garums: 75 cm.

Kopšanas norādījumi

Nekad neizmantojiet šķīdinātājus vai ogļūdeņraža bāzes produktus, lai pašrocīgi veiktu regulatora tīrīšanu vai eļļošanu. Nekad neizmantojiet izsmidzināmos aerosolus, jo izsmidzināšanas gāze var radīt plastmasas daļu bojājumus.

Regulatoru apkope

“Subea” iesaka veikt regulatora apkopi ik pēc diviem gadiem un vizuālu pārbaudi vismaz vienu reizi gadā. Šīs divas pārbaudes veicamas “Subea” sertificētā darbnīcā. Apkope ieteicama arī pēc ļoti intensīvas sezonas (vairāk nekā 100 niršanas reizes) vai pēc ilgāka dīkstāves perioda.



Lūdzu, apmeklējiet mūsu tīmekļa vietni.

sastāvs

sastāvs

Pamats: 100.0% Misiņš; Rāmis: 5.0% Silikons, 5.0% Tērauds, 15.0% Misiņš, 75.0% Poliamīds

Padomi uzglabāšanai un apkopei

Glabāšanas padomi

Ir svarīgi uzglabāt niršanas aprīkojumu vietā, kur tuvumā neatrodas ozonu izdalošas iekārtas. Uzglabājiet aprīkojumu sausā vietā, kā arī sargājiet to no karstuma avotiem un tiešu saules staru iedarbības.

TESTI UN GARANTIJA

Testa produkts

Mūsu tehniskais partneris: “Planet Ocean” (PADI 5 zvaigžņu niršanas centrs), kas izveidots “Decathlon” ūdenssporta centrā Hendajā, Francijā. Centrs izmanto “Subea” niršanas aprīkojumu visa gada garumā. Instruktoru komanda dedzīgi iesaistās mūsu “Subea” niršanas piederumu izstrādes procesā: sākot no projekta posma ar komandām (produktu vadītāji, dizaineri un inženieri), beidzot ar izturības pārbaudēm, iesaistot centra nirējus (no iesācējiem līdz instruktoriem visa gada garumā).

Garantija

2 Gadi

Apstiprinājis:

Turklāt visi “Subea” regulatori ir izstrādāti, veicot to lietošanas un ērtuma pārbaudes (statisko, dinamisko un biomehānisko analīzi), ko veic “DAN Europe” kā speciālists un neatkarīgs konsultants. *“DAN Europe” (Eiropas nirēju trauksmes tīkls) ir starptautiska bezpeļņas medicīnas un pētījumu organizācija, kas rūpējas par nirēju drošību un veselību.